Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 678
  • 930
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Термо лак не знам какво е, утре имам час за педикюр и ще питам. Този месец съм мента с мляко, заложих си на познатото, че не можах да измисля друг цвят Simple Smile
Скрит текст:

# 841
Лято, сигурна съм, че за децата ще е незабравимо преживяване. Моята племенница продължава да твърди, че най- хубавият ѝ подарък са били концертите на които съм я водела.
Роди, честит ти маникюр.
Селест, тази мента е много нежен цвят, харесва ми.

Имах бебешко парти-изненада от моите приятелки и получих слинг като подарък, туй нещо много сложно ми се струва, аз докато го овъртоля около мен и ще мине половината ден. Grin Раницата ми се струва по-удобна. Принципно от тази седмица трябва да съм в отпуск по майчинство, но реално ще поработя до към средата на юни, но утре е почивен ден и смятам да го оползотворя подобаващо. Sunglasses

# 842
  • Бургас
Прочетох ви!
Беше дълъг ден.
Децата весело да си изкарат на екскурзиите!
Много хубави ноктенца, разкошни!
Аз нямам нокти за маникюр. Иска ми се да се видя с нокти, ама не искам и да си правя нищо по тях. Искам си естествени, но няма.

# 843
Аз си ходя с натур нокти, къси, оформени. Веднъж на два-три месеца ида да ми ги почистят и намажат с едно безцветно, някакъв заздравител. Седи, докато израсте нокътя, не пада и не се бели.
Никога повече не бих сложила гел лак и подобни. Ако ми се прииска цвят ще мацна от нормалните лакове.

# 844
  • някъде другаде
Днес успях да бракувам колата на ММ и трактора на свекъра , но се мотах в КАТ 3 часа.
После се разходихме из града , бях с приятелка. Обядвах ме. Добре си изкарахме.
Аз ходя с не много дълги нокти. Гел лак ми правеше дъщерята , сега ми е записала час при нейната маникюристка.

# 845
  • Телиш/Плевен
Термо лак не знам какво е, утре имам час за педикюр и ще питам.
Ако не се лъжа, беше такъв, който си променя цвета на топло и на студено.

Много красиви маникюри! Heart Eyes
Другата седмица ще ходя и аз, цвят не съм избрала засега... Laughing С къси нокти съм, много ми харесват дългите, но пусто, не се оправям с тях и все ми пречат. Rolling Eyes

# 846
Аз си ходя с натур нокти, къси, оформени... Ако ми се прииска цвят ще мацна от нормалните лакове.
+1

# 847
  • София
Ем, то не останало много време. Grinning
Термо лака в случая - на топло е розов, на студено става сив. На моменти само върховете на ноктите са сиви й стои като френски.
Обикновен лак няма време вече сякаш аз да чакам да съхне. Така за 1 час имам маникюр, който издържа месец и не се занимавам с него.  Засега поне го търпя.

# 848
  • при моите деца .....
Имам много да чета...
Но да кажа
Ели, честит да е, щастлив, успешен и с късмет!
Мъфин, аз спя сигурно с 50 коли и джипове Hotwheels 🤣
Подкрепям за напредъка на Тони, аз съм с намален слух, а винаги държа телефона на "глухото" ухо и вече чувам....
Радвам се, че от неделя не е валяло...
Ходих на танци.
Връщам се да дочитам...

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:45 от * Боби *

# 849
  • някъде другаде
Добро утро!
Отново е изпекло слънце. Дано и вятъра е спрял и да се стопли.
Хубав ден!

# 850
А при нас е облачно. За сега.
Добро утро!

# 851
Добро утро.
Искам и аз маникюр,  но нямам нокти за него. Пиех едни витамини и беше по-добре,  но като ги спрях веднага почнаха да се белят.
Хубав да е денят ви.

# 852
  • София
Добро утро!

Седнах с кафето и чакам Гоги да се събуди. Наспах се, което е чудесно.
Хубави маникюри видях. В момента съм с къси оформени нокти. Без лак. Преди да забременея и родя, поддържах маникюр. Не прекалено дълъг, никога не съм харесвала орлови нокти. Сега не пускам заради Гого, че със сигурност ще го дера. Педикюр поддържам винаги.
Не се научих да нося детето в слинг, не е моето. С количката ми е по-удобно.

Хубав да е денят ви!

# 853
  • На брега на реката
Добро утро!

При нас е мрачно.

Аз съм с ноктопластка и обикновен лак, който също издържа близо месец.
Моите нокти са чупещи се и даже се разслояват, затова правя пластика и съм много доволна. Преди беше адски грозно и даже болезнено.

Хубав ден, момичета,  пък дано е и слънчев!

# 854
  • София
Добро утро!
Буб, цяло геройство си е щом издържа на твоето голямо готвене. Relaxed
След малко ще водим свекървата пак до зъболекарката. Нещо не могат да й напаснат новите протези.Не й се ходи вече, ама аз я пришпорвам.
Довечера сме на театър. Предполагам, че постановката ще ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт