Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 192
  • 930
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
Добро утро!🍀

# 871
  • някъде ... тук ...
Добро утро и от мен!
Мари, от моята порода си явно. И моите изчезнаха при първите свалени килограма.
Има привилегировани жени, дето хем слабеят, хем сисите им седят Simple Smile

# 872
  • Бургас
Добро утро!
Като сме почнали с прогнозите за времето-облачно, на дъжд е-гларусите крещят в захлас, разни други пилета пикират току над главите ни. От дядо си знам, че е сигурно,че ще завали.
За рождения ден фамилията са се кооперирали и имам подарък лаптоп. Само и време да ми остава в къщи, ще мога вече да пиша по-често.

# 873
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Бел, честита да си! Здрава и много щастлива! Използвай си подаръка по-често Joy
Четейки за Т, които прогнозират да дойдат, направо не ми се мисли. Не мога да вирея на жега. Пада ми кръвно, сближавам границите. Предпочитам температури до 30 С, но никой не ме пита.
Снощи бяхме на откриване на сладкарница, много приятно беше и вкусно, разбира се Grinning
Мари, това е една от причините ММ да не иска да отслабвам Joy

# 874
Добро утро! Помислете ме с добро днес ❤.
Аз не познавам жени, които да слабеят, а цицит3 да стоят. Сигурно са еднорози 😁.

# 875
  • Бургас
Никви цици не ми трябват на мен вече! Вчера влязох в блузата на малката , р-р 134-140 Simple Smile

# 876
Добро утро!

При мен няма разлика, когато отслабвам, защото няма и, когато качвам. Все съм си плоска 😁. Преди ми беше компеклс, ама вече не ми пука.

Мони, здрав и успешен да е младежът със закъснение 😊!

Ние цяла седмица се гледаме с малката. Вече е здрава и се чудя какво да правим по цял ден. Днес отново духа и е по-хладно от предните дни, не знам какво да измисля.

Хубав ден да имате!

# 877
  • София
Добро утро!
И аз не познавам такива жени. Relaxed
Лято, Flowers Four Leaf Clover
Бел, честит подарък! Много хубави неща да пишеш и четеш на него!
Боби, стискаме палци!
Мони, честит да е порасналия младеж! Само да ви радва!
Селесте, гледахме "Съседите отгоре". Билетите ми бяа подарък от приятелка за рд-то. Цялата зала се смяхме със сълзи.
Стейси, чак е невероятно да случиш на такъв човек на толкова километри. Супер мило да ти стане.
Прекрасен ден на всички!

# 878
  • Бургас
Това представление всяко лято гостува и още не съм се наканила да го гледам. И на стендап шоу ми се ходи, тук през зимата идват артисти в едно клубче, но е късно за мен и там са си все едни и същи хора, като затворено общество малко. С колежките решихме да се запишем за куиз състезание, ами ...не ни се получи удоволствието. ние сме отбор от 4, имаше и отбори по 8-9 души. Отделно, че видяхме как си надничат в телефоните някои, а това обезсмисля цялата идея.

# 879
  • на Мелмак
Мони, честит да синът ви!
Здрав, много щастлив, с лекота да му се случват нещата!

# 880
Добро утро!

И тук е ганно времето, а за днес имаме планиран ден на отворените врати и детско парти на базата за децата, по случай първи юни. Вероятно ще са в конферентата, ще рисуват и ще ядат пица Grinning

Спокоен ден, банда!

# 881
  • Бургас
Belle Fleur, честита да си! Здрава и щастлива бъди!
Ходих веднъж на стендъп шоу в Хаштаг, масата ни беше на такова място, че не виждах нищо от сцената, все едно слушах радио. След това почти същите смешки се повториха и на шоу в НХК. Мисля, че приключих с това изкуство. Евентуално бих дала шанс и на един женски екип.

Роди, за това представление чувам различни мнения, отбелязвам си и твоето. Често гостува тук, даже мисля, че предстои пак скоро. Нещо като сериала за съседите ли е? В началото го харесвах, после ми изпростя.

Изпратих екскурзианта, дано им пригоди времето. Отивам да дремна сега на козметик.

Рожденик имам днес, почерпете се за здравето на ММ. Направила съм му торта вчера, вечерята ще я пиша на неговата сметка.

# 882
  • някъде другаде
Belle Fleur , честита да си. Много здрава и щастлива. Използвай по-често подаръка.
Селесте , ТМ да е здрав , щастлив и да те слуша.

# 883
  • София
Привет!

Belle Fleur, жива и здрава да си!
Селесте, честит да е ТМ! Здраве и късмет!
Лято, Flowers Four Leaf Clover

Хубав петък!

# 884
  • някъде ... тук ...
Бел, здрава да си! Хубав подарък!
Селесте, здрав да ви е и да слуша 😀

Дреб утре е на виштошки маратон. Че ще е кално, хлъзгаво и студено, е ясно. Поне снегът да се е постопил и да няма мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт