Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 171
  • 930
  •   1
Отговори
# 885
Добро утро.
Бел, честита бъди.
Селесте,  твоят мъж да е здрав и щастлив.
Лято, стискам палци.
Мари, моят мъж отбелязва същият ефект от отслабването ми.
Хубав и усмихнат ден.

# 886
  • На брега на реката
Селесте, честит да е ТМ. Здрав, успешен и повечко пътувания.

Мони, здраве, щастие и късмет на младежа.

Бел, честита да си. Здраве, щастие  и повече време за теб самата.

# 887
  • Canada
Добър ден 🙂

Мони, здрав и успешен да е рожденика 🍀

Селесте , дълги години да те радва ТМ 🥳

Бел Фльор , честита да си🌷

Нямам проблеми с балкона 😅 С размер В се чувствам най добре, настоящия С е преди всичко радост за ММ 😁

Почивам днес, с амбицията да изчистя за да не се занимавам уикенда се събудих. За пръв път не мога да си наместя чакрите след почивка, мн ме разтърси контраста между нашия начин на живот и този в пустинята. И сравнението определено не е в наша полза.

Палци за нуждаещите се🤞

# 888
Селесте, честит да е ТМ! Здрав, любвеобилен, успешен и послушен! На Марто да му се падне слънчево време.
Бабче Бел, бъди здрава, щастлива, все такава опора за внуците! Честита придобивка.
Лято, стискам палци, чакаме да се похвалиш.
Момичета, положението е доста комплексиращо при мен относно пълнежа в сутиена. Не знам какво е сутиен с подплънки, а сега съм повече от грехче. Смелост за силикон ми липсва, а го искам. Ослушвам се.

# 889
  • София
Селесте, жив и здрав да е ТМ! Да почерпи подобаващо довечера. Чудесно време на екскурзианта.  Relaxed
На нас ни хареса постановката. Имахме нужда от малко смях. Играта на актьорите също беше много добра.
Елит, стискам палци за хубаво време утре.

# 890
  • Бургас
Бел, да си жива и здрава!
Селесте, честит рожден ден и на твоят мъж! Повече почивка Simple Smile
Съседите отгоре, с Емил Марков ли беше?

# 891
Марчело, качи някое кило, вместо да мислиш за силикон.
Ще зачезнете с това отслабване, добре че съм аз, за равновесие в темата;)
Честито на рождениците, здраве пожелавам!

Довечера съм с колежка на театър, после планираме вино.
Още куцукам и ми е депресивно.

# 892
  • Телиш/Плевен
Бел, здрава и щастлива бъди и дълги години безаварийно да си ползваш лаптопа! Flowers Bouquet Hug

Селесте, честит да е твоят мъж, здрав да е и много семейно щастие да имате заедно! Champagne Hug

Мони, на патерица, но от сърце - здраве и много успехи на младежа! Hug

Лято, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

От бюста си не мога да се оплача, но аз съм си закръглена, та... Satisfied Като бях млада и слаба, бях с чашка В и не бях особено доволна, минаваха ми мисли като на Мари, за силикон, но така и не се престраших, въпреки че около мен имаше няколко много доволни момичета.

С моя годеник почиваме днес и двамата, та ще ходим да гледаме "Лило и Стич". Мислех с Елица да ходим, но тя явно не харесва Стич, а бях останала с друго впечатление, понеже аз пък много го харесвам. Flushed И все като си купувах какво ли не с него, тя много се радваше, но явно само от учтивост. Satisfied Като обявиха излизането на филма, толкова се зарадвах и ѝ казах, че ще идем, а тя ме погледна лошо и отсече да съм ходела сама да си го гледам. Joy Та така. Satisfied
Имам и една много забавна случка, свързана със Стич. Миналата година ходихме с Елица и свекърите до Дряновския манастир. И покрай манастира имаше сергии с какво ли не, включително плюшени играчки. Имаше и Стич, естествено, та веднага го взех и си го носех гордо до хотела, където рецепционистката ни посрещна с думите: "Ехааа, каква голяма играчка, тя е по-голяма от детето (визирайки Елица)!" Satisfied И аз веднага отвърнах, че да, голяма е, защото е за едно непораснало дете, каквото съм аз. Joy

# 893
Аааа, Тути, кача ли килца ще ми се лепнат  на задника. Ти, не се оплаквай от куцукането, че миналата година почти цялата куцуках. Приятно довечера.
ЕлиТ, стискам палци за хубаво време и на твоето момче!

# 894
  • Бургас
Яжте си спокойно! Лятото няма да дойде!
Все е било тъпо времето по това време на годината,ама такова не е било.

# 895
  • Germany
БелФльор, честита да си! Много здраве и късмет!
Селесте, здрав и щастлив да е мъжа ти!
Аз приключих за тази седмица. Другата седмица съм отпуска, но за 2 от дните имам вече покана за пробен ден, като за едното място много се надявам да се харесаме за постоянно Simple Smile

# 896
Момичета, наминавам да ви пожелая хубава петъчна вечер! Предстоят два почивни дни, да са приятни!

# 897
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Бел Фльор, бъди здрава, щастлива, обгрижвана, обгрижваща.
Намирай повече време за почивка и подаръка.
Селесте, здрав и щастлив да е ТМ.
Да те почерпи и една екскурзия скоро.
Изморена съм....
Ще си сипя вино...
Искам топло време....
Лека вечер!

# 898
  • Бургас
Боби, ще почерпи той, няма само с едната вечеря да мине Wink

Прибрахме се преди малко и мисля да лягам с книжката. Лека!

# 899
  • Бургас
Не помня, ама май не съм се разписвала днес Simple Smile
Селесте,честит да е мъж ти! Здрав и щастлив!
Бабче Бел, честита да си!
Мони, стискам палци да си допаднете!
Лято, дано всичко е наред при вас!

Аз проблем с гръдната обиколка нямам. Нито като съм свалила, нито като съм качила! Все ги има в изобилие! Пречат ми!
Килата също! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт