Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 181
  • 930
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Бел, честит празник! Да си здрава и обичана!
Селесте, половинката да е здрав и щастлив!
Аз честно казано не искам да съм слаба.
Цял живот носих душа под наем, сега се чувствам по-секси, след 40. Всичко си имам вече. Grinning
Е, като бременна качих, но пак ги свалих.
Сега само коремът да вталя искам.

# 901
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Селесте, честит да е ТМ! Здрав, щастлив и много да ви слуша и угажда Grinning
Аз искам 2-3кг да сваля, с повече кг - започвам да остарявам Wink

# 902
Добро утро!
Аз искам 2-3кг да сваля, с повече кг - започвам да остарявам Wink
Спирам с отслабването по същата причина.

# 903
Добро утро!

Честити да са вчерашните рожденици, живи и здрави!

Направихме детското парти вчера, много добре мина. Даже и спря да вали накрая,  та разходихме децата на базата. Алечко много се забавлява, а Мартичко беше похвален, че е най-доброто бебенце на света 🤩

За днес планът е маникюр,  шопинг и мързел,  че пак вали...

Спокоен ден,  банда!

# 904
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мони, стискам палци да намериш своето място! 🍀
Можех още да поспя, но станах, че имам уговорка за планински преход.
Изненада ме дъжд....
Дано спре до 9 часа.
Мързелива събота!

# 905
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Много беше хубав филмът, но аз съм си и много пристрастна. 😆 Само че по време на прожекцията звънна зетят на моя годеник, че пак е закъсал със здравето и трябва да му се слагат инжекции няколко дни, та веднага след филма тръгна натам. Не помня дали съм казвала, той работи като медицинска сестра, та затова се обръща към него. И така, притеснено ми е малко, стиснете по един палец да се оправи бързо зет му. Hands Pray

Днес Елица се прибира от зеленото училище в Пампорово. Уви, не е много доволна, но каквото, такова. Да си дойде жива и здрава, пък занапред ще си решава дали иска да ходи някъде.

Хубава събота да имате! Heart

# 906
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас е облачно , но не вали!
Сложих да се пече един бял ориз с пиле за обяд и пия кафе.
След това ще си направя дежурната разходка.
След обяд ако не завали ще кося тревата.

# 907
  • Бургас
Тук е пекнало едно слънце, не знам да му вярвам ли. Баницата ми е готова, хапваме и излизаме в парка. За обед ще минем набързо с омлет, за вечеря едни пържолки с гъби имам планирани. По някое време ще трябва да посетим с Вики една образователна борса, да доизбистрим картината. Не ме радват никак резултатите от пробните ѝ изпити и се налага да се позапознаем с не толкова желани паралелки, които подминавахме гордо на предходната борса Cry Тъпото в цялата картинка е, че тя нито знае какво иска, нито какво не иска да учи, целия избор е оставила на мен, ама ми го и оспорва иначе Rage
Лале, дано всичко е наред с вашия близък! Иначе другата седмица и аз съм на Лило и Стич (не по свое желание Joy ).

Благодаря за вчерашните пожелания! Да ви кажа, че много ме радва, когато пожеланията към празнуващите ни мъже включват "и да те слуша" Laughing

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:02 от selleste

# 908
  • Бургас
Селесте,недей така де! Не знаеш на самия изпит какво ще стане. Може сега,като знае че нищо не зависи от тези изпити да е по-лежерна. Ама на истинския да се мобилизира и да те изненада.Няма гаранция,че деца изкарали 100 точки на предварителния,няма да блокират на истинския.
Аз от зор да ме чистя в къщи,та се съгласих да ходя с едни госпожици в магазин за мъниста. ММ е на работа в Созопол и ще вземе голямата и ще я заведе при леля и,да и погостува в магазина:)

# 909
  • Бургас
Може сега,като знае че нищо не зависи от тези изпити да е по-лежерна. Ама на истинския да се мобилизира и да те изненада.
То тази песен я слушам от началото на пробните изпити Simple Smile Вчера ми вика "като ти се обадя после с резултата от пробния, си спомни, че е само пробен и че имам днес 6 на контролното по физика, 6 за втория срок и 6 за годината". Сякаш много ме топли физиката баш сега.

# 910
Ох, Селесте, дишай! Ще видиш, че всичко ще се нареди по най-добрия начин.
И друго щях да пиша, но забравих.
Хубав ден, момичета!

# 911
  • София
Привет от мен!

Сутринта излизахме по работа, но вече сме вкъщи. Гого заспа, аз пия кафе. От сутринта ме боли глава, не знам защо. После планирам пазар и разходка. Ако не завали.

Хубав уикенд!

# 912
  • Телиш/Плевен
Ох, Селесте, дишай! Ще видиш, че всичко ще се нареди по най-добрия начин.
Напълно подкрепям. Heart

Още помня как майка ме юркаше за какво ли не и колко нерви изхаби заради оценките ми, ама на́, стана́х човек. Satisfied Ще си намери пътя и Вики, спокойна бъди, Селесте. Heart А за филма - аз така с нежелание ходих на "Майнкрафт" (което ми напомня, че ето, Елица можеше "да върне жеста" сега за "Лило и Стич" Joy), обаче не беше чак толкова лош. Дано и на теб ти хареса поне мъничко "Лило и Стич". Hug

# 913
  • София
Kalimera

# 914
Забавлявайте се, Роди. Ние, живи и здрави, заминаваме в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт