Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 473
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 45
Това, че Хари иска помирение с кралското семейство не означава, че е нещастен там, където е.
Двете неща нямат нищо общо.

# 46
  • Някъде там
Летисия ще пътува до Панама за да се види с Леонор. Това е планувана среща за всички родители.

Снимки от днешното събитие на Мери в бизнес училището.

Тази вечер пък присъства на годишното  честване DTU, на което университетът отдава почит на академичните постижения от изминалата година.

# 47
Това, че Хари иска помирение с кралското семейство не означава, че е нещастен там, където е.
Ако си щастлив и доволен от живота си, ще гледаш напред и няма да се връщаш към миналото си. В крайна сметка си взел някакво решение, хубаво е да държиш на него и е смешно да си сменяш мнението на всеки 2-3 години.
Щом е решил, че иска помирение, значи му липсва нещо, което няма как да получи там където е. Пък нека имат още 10 втори бащи, братя, лели, чичовци, там където са, но ето, че той си драпа за Англия и лошото семейство.

# 48
  • София
По повод днешния рожден ден на принцеса Шарлот, видях публикувани много хубави снимки от изминалите 10 години.
Ето един колаж, който много ми хареса: "Момичето на тати"

# 49
  • София
Страхотна, толкова е елегантна тази жена. Стилистката ѝ е номер 1. Единственото което не харесвам е чантата, и най-вече цвета.

Летисия ще пътува до Панама за да се види с Леонор. Това е планувана среща за всички родители.

И този тоалет е страхотен!

Това пътуване на Леонор ми се видя много дълго, представям си какво и е на Летисия и останалите майки (и татковци). Много хубаво, че ще си видят децата.

Много се надявам с времето Шарлът да заприлича на майка си и нейната рода - да е здрава рожденичката! Кога минаха 10 години 🙃

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 00:14 от Lana

# 50
Шарлот е прекрасно момиченце и носи гените на родителите си, няма нужда да прилича на когото и да било. Здраве и желая, защото всичко друго го има.

# 51
  • Някъде там

Това пътуване на Леонор ми се видя много дълго, представям си какво и е на Летисия и останалите майки (и татковци). Много хубаво, че ще си видят децата.

Е то си е изключително дълго. Цели 6 месеца детето ти да е в открито море..не е лесно.Не остана. Юни приключват.
Следваща година поне ще си е в Испания.
Радвам се, че София имаше възможността да избира и избра да няма военно обучение.

Нали и на мен  и вторият много ми харесва, много е стилен. Почти няма нещо което да не ми харесва в последните визии.
В неделя пак ще я видим за събитията за отбелязване на 80-годишнината от освобождението.

# 52
Много сладко бебе беше, и с характер Grinning
По повод днешния рожден ден на принцеса Шарлот, видях публикувани много хубави снимки от изминалите 10 години.
Ето един колаж, който много ми хареса: "Момичето на тати"

# 53
Страхотна е Шарлот! Здрава и щастлива да е!🌷

# 54
Нищо от поведението на Хенри не намеква, че е щастлив там, където е. Жалко, че желанието за помирение винаги е обвързано със съдебни загуби и момента, в който трябва да плаща милиони за загубеното време на британската съдебна система. Това го виждаме за пореден път.

Жена му не уважава решението на Кралицата, според което нямат право да ползват HRH, защото вече не са работещи рояли. Това е показателно, че не само, че не искат помирение, ами продължават да действат с цел да провокират публична реакция от КС.

Всеки гледал многобройните интервюта на Хари през годините вижда колко мъка и нещастие има в очите му. Мноого ми е жал за него. Тъжен и дълбоко объркан човек, воден от желанието си за мъст и да причини страдание на баща си и брат си.

# 55
Всеки път ме радват кадрите с Шарлът. Страхотна млада дама, мъжко момиче с перфектно име - Шарлът Елизабет Даяна. Няма шанс да носи тези имена и да има слаб характер, то ѝ е начертано да е силно момиче.

# 56
  • Някъде там

Много весели със симпатичният декан.

Ха ха ха тоз младеж много готин,  как нагло си  покани  кралицата на питие..
https://www.instagram.com/reel/DJJ-J_lsA-i

"Искаш ли да излезем навън 🍺 по-късно?" 

"Не тази вечер, имам нещо друго за вършене." 😁

# 57
  • в сърцето на един мъж...
Интересно пък Хари за какво им е простил? За това, че ги излага и ги наплю? Тоя човек хич няма връзка с действителността и определено е много нещастен. Като започнат да му излизат повечко пари от джоба и веднага се присеща, че има семейство, за което му е мъчно.
Шарлът е страхотно момиченце, предполагам, че ще стане и страхотна дама. В едно много добре изградено семейство. Има подкрепата на родителите си, обичта им, има страхотни баби и дядовци, има невероятни братя, за нея бъдещето е много светло.

# 58
  • София
Подкрепях принц Хенри до момента, до който не продаде за пари семейство, род и чест. От тогава за мен той не заслужава абсолютно никакво уважение, каквото и да прави.

След като се отказваш от рода си, ще се откажеш и от титли и от наследство и ще започнеш нов живот на чисто.

# 59
Прекрасна, прекрасна Шарлот! ❤❤❤
Винаги с усмивка се сещам как на тръгване при една от визитите на Уелсови (май в Полша беше), още мъничка, се тръшна на летището на път за  стълбицата на самолета. 😄

Общи условия

Активация на акаунт