Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 196
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 30
Шарлот е малко копие на Уилям. Като по-малка приличаше на Сара Чато, но сега е изцяло на татко си.

# 31
Какво вълнение е било преди 10 години:
British Airways

Джентълмен

# 32
  • София
Прекрасна е Шарлът! Вече много прилича на баща си. И аз предпочитах да е на майка си, но гените са си гени. 😃😃

# 33
Хенри е изправен пред сметка от 1,5 милиона паунда, след като загуби обжалването в битката си за финансирана от данъкоплатците полицейска защита по време на посещенията си във Великобритания.

# 34
Интересна смесица на гените Уиндзор и Спенсър. Взела е нослето и очите на баба Ди, категорично присъствието и осанката на кралицата.

# 35
Даяна ми е сладникава на мен, не ме бийте, но това хлапе   е  сериозна   наследница на Бети.

# 36
От малкото пъти, в които сме виждали Шарлот, то мога да кажа, че е момиче с характер, не се слива с тълпата, има индивидуалност. Възпитано дете, което държи на реда, дисциплината и правилата.
Може би ще е една бъдеща принцеса Ан, суетата няма да е най-важното нещо в живота ѝ. Въпрос на възпитание, но и на характер.

# 37
От малкото пъти, в които сме виждали Шарлот, то мога да кажа, че е момиче с характер, не се слива с тълпата, има индивидуалност. Възпитано дете, което държи на реда, дисциплината и правилата.
Може би ще е една бъдеща принцеса Ан, суетата няма да е най-важното нещо в живота ѝ. Въпрос на възпитание, но и на характер.

Споделям мнението ти, Тино. Смятам обаче, че Шарлот ще бъде много по-близка и упора и за двамата си братя. В това семейство няма да има разделение, а сплотеност. Такава е семейният модел на сем. Мидълтън и Уелс добре я имплементират в тяхното семейство.

# 38
Аз много не умея да виждам прилики, ама Шарлът ни на баба си ни на прабаба си ми прилича. Може би наистина на баща си най-вече.

Дано има възможност да бъде себе си това дете, че от най-крехка възраст все й приписват качества и каква трябва да бъде.

# 39
Няма да е  постоянно ухилена като майка си.
 Не е  лошо да приемеш, че зад кулисите може да е много интересно, има същинска работа.
 И песента - два са бора ред по редом расли, помежду им елица - сестрица ,боре расли много нависоко , боре расли , сестра засланяли.
 Така че, не се знае  кой на кого опора ще  е.  Детето е малко. Но дава заявка за сериозна личност, това си личи.
 Нищо не се знае,   Престолонаследникът може да няма деца и тези на Шарлот да са крале. Бъдещето  е неизвестно , а може и  монархия да няма  докато станат  за това.

# 40
По покана от канадска страна, кралят и кралицата ще посетят Канада, за да присъстват на държавното откриване на парламента.

Кралската двойка ще се отправи към Отава на посещение, което ще се проведе на 26 и 27 май,  съобщи днес Бъкингамският дворец.

Крал Чарлз ще произнесе речта на Канада от трона, когато той и кралица Камила посетят Канада в края на май.

Личи, че това посещение не е било планирано с месеци назад и има за цел да даде ясен знак на един човек и да покаже подкрепа към канадците.
На тази възраст и в това здравословно състояние, рядко правят такива далечни кратки визити. Знаем, и че Камила избягва кратките визити, заради проблеми с адаптацията след полет.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 18:40 от Tinо

# 41
Хенри е изправен пред сметка от 1,5 милиона паунда, след като загуби обжалването в битката си за финансирана от данъкоплатците полицейска защита по време на посещенията си във Великобритания.
За толкова успешно семейство сумата няма да е проблем.

# 42
Поне тези, които се възмущаваха, че данъкоплатците щели да плащат делото, могат да са спокойни.

# 43
Принцеса Шарлот Маунтбатън Уиндзор
Heart

# 44
Ох, ново 20, преди малко Хенри е дал интервю по BBC, е което е казал, че иска помирение с кралското семейство и им бил "простил".
Също, че бил опустошен, заради загубеното дело.
https://www.bbc.com/news/articles/c8074n5z597o
От години тук, четем колко е щастлив там където е, пък сега друго казва. Феновете им няма да са доволни от това интервю. Но въпросът е дали Уилям и Чарлз биха се смилили над клетото момче, на което все не му достига нещо.
Между другото, така наречените тук "жълти медии", от години пишат за самотата и желанието за сближаване, а ето че сега той сам потвърждава истинността на тези статии.

Общи условия

Активация на акаунт