Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 461
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 15
Голям сладур като бебе, да го схрускаш и  повече баба Бети, сега се промени.

# 16
Абсолютна Елизабет 2 си е Шарлот. И като малка, и сега.
Само нослето не е нито уиндзорско, нито спенсърово, а май на майка ѝ и дядо Мидълтън. Което е добре, тяхното е по-хубаво, нищо, че не е аристократично дълго 😉
А и не е редно едно дете да прилича само на едната рода, пък 🤨

# 17
Да е жива и здрава чаровната принцеса Шарлот! С нетърпение очаквам да пуснат нова снимка за рождения ѝ ден.

# 18
  • Някъде там
Жасмин, благодаря за труда за новата тема!
Мрачна история, въобще историята на Хабсбургите по това време е пълна с трагедии.

В днешно време - прекрасна Мери, много ми хареса черната пола от откриването на изложбата.
Другото което ми прави впечатление е връзката, която се вижда при Даниел и Естел. Другият такъв татко ми изглежда Фелипе.

И днес е много хубава.
Много и го  харесвам това съчетание със светъл панталон. Няколко пъти го е носила.
Днес пускат проекта на фондацията й,  Me&We и в бизнес училищата.
Me&We е програма за благополучие, насочена към млади хора във висши учебни заведения, в общообразователни 10-ти клас и в професионални училища.
Me&We има за цел да укрепи социалните умения на младите хора и да предотврати недоволството. Проектът включва редица конкретни упражнения и дейности, върху които учителите и учениците работят през учебната година.

Снимки от предишно носене.Още няма други от днес. Не е започнал ангажимента.

Довечера има още един ангажимент.

# 19
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да е честита Шарлот, прекрасно детенце. Подозирам, че е наследила не само чертите, но и характера на прабаба Бети, като скала за братята си ще е.

# 20
Шарлот ми е любимата млада принцеса.
Жива и здрава да е!

# 21
Честита да е тази прелест  bouquet

# 22
Честита да е Шарлот Елизабет Даяна! Прекрасно момиче, много добре възпитана

# 23
Докато чакаме нова снимка на Шарлот - малко ангажименти и снимки от вчера:

Кралят, кралицата и принцът на Уелс организираха специален прием в замъка Уиндзор за носителите на Victoria Cross u George Cross.
Victoria Cross се връчва на служещите в британските и британската общност сили, които са проявили изключителна храброст. George Cross може да бъде връчен на всеки u се връчва на хора, проявили героизъм или смелост в изключителна опасност.

В слънчевите градини на замъка Уиндзор, кралят и кралицата се присъединиха към крал Карл XVI Густав и кралица Силвия от Швеция, за да засадят шведски дъб (Quercus robur), за да отпразнуват коронацията. Дървото беше дарено от краля на Швеция от Кралския разсадник в двореца Солиден. По време на засаждането кралят на Швеция използва лопата, използвана за първи път от прадядо му крал Густав V през 1908 г., когато той засади дъб в Уиндзор с крал Едуард VII.

# 24
Честита да е Шарлот!
Каква лудетина беше и тя като малкия си брат, а каква хубава млада дама е сега!

# 25
  • София
Официалната снимка пусната за 10-тия рожден ден на принцеса Шарлот днес, направена от принцесата на Уелс:

# 26
Шарлот е много лъчезарно момиче, позитивната й енергия е много добре уловена от принцесата на Уелс

# 27
  • в сърцето на един мъж...
Официалната снимка пусната за 10-тия рожден ден на принцеса Шарлот днес, направена от принцесата на Уелс:

Разкошно дете! Да е жива и здрава!

# 28
Съвсем различна ми се струва. Явно е пораснала много. Уиндзорският ген определено е надделял.

# 29

Прекрасна млада дама 😊

Общи условия

Активация на акаунт