Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 217
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами след тези зулуми, които направи с кралското семейство,  може да се каже, че Хенри има доста неприятели във Великобритания. Ама те пък едва ли ще хукнат да го бият и убиват.

# 76
  • Някъде там
Емоционалната среща на Летисия и Леонор.
🥹🥰

https://x.com/PanamaAmerica/status/1918664304728973661

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 17:58 от daviz

# 77
  • София
Мх...обаче явно не помните "race traitor" и много други неща, доста преди Съсекс да решат да си тръгнат. Или пък как се стигна до там.
Или мнението на покойната кралица, че трябва да имат охрана. Какво се случи?
Или че в комисията RAVEC има придворни.
Хари поне вече е наясно кой, какво и как - както каза, за съжаление, подозрения му са се потвърдили.

Летисия толкова щастлива не съм я виждала 🙂

# 78
Кралски експерт за интервюто на принц Хари: Жалка и тъжна сага
На който му се чете
Скрит текст:

# 79
  • София
Трябва да не са с ума си от АКС да го допуснат отново в семейството, за да събират с ММ материал за нова книга и серия интервюта.
Имали са различия, но не това беше начинът да ги разрешат. И Хари, като принц, добре го знае. Обаче се подведе от съпругата си и спретнаха треторазредна холивудска драма.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:53 от Oceans

# 80
  • София
И доста грозно спекулира с болестта на баща си. “Не се знае, колко му остава… “ ; “Аз много искам, да се помирим, но решението е тяхно…” Грозно и нагло!

# 81
  • София
Получиха достатъчно пари за художествено-творческите си изяви и понеже ги изхарчиха неразумно, сега се чудят кой да ги издържа, ама са сбъркали май адреса.

# 82
  • На топло
Хари можеШЕ да се опита да стопли отношенията с Чарлз, без да бие барабана по телевизията. Има хора, които го бутат в грешната посока и търсят своята изгода.
Личните семейни взаимоотношения не трябва да стават достояние на широката публика и да пълнят жълтите парцали.
След делото Хари ще трябва да плати големи сметки и това е начина да заработва пари, но не е начина да започне да общува отново с болния си баща.
В голям батак се вкара...отново.  Grin

# 83
Или мнението на покойната кралица, че трябва да имат охрана. Какво се случи?
Елизабет имаше желание и да не използват HRH, но видяхме те колко почитат думата и паметта ѝ - като използват титли при изпращане на ПР пратки и после говорител тича да отрича, че било невярна информация, но мисля, че всички можем да четем какво пише по картички.

# 84
Меган Маркъл: Искаше ми се да имах възможността да се срещна с принцеса Даяна

Скрит текст:
Преди време принц Хари сподели и приликите между майка му и съпругата му

Меган Маркъл така и не успя да се запознае с принцеса Даяна, но принц Хари е споделял колко много общо вижда между съпругата си и покойната си майка.

Херцогинята на Съсекс се появи като гост в епизода от 28 април на подкаста "The Jamie Kern Lima Show", което бе първото ѝ участие в подобен формат. Водещата припомни нещо, което херцогът на Съсекс, на 40 години, е казал за съпругата си.

„Хари публично каза: "Толкова много от това, което Меган е, и каква е тя като човек, е толкова подобно на майка ми. Тя има същото състрадание. Същата емпатия. Същата увереност. Има тази топлина в себе си." Как се чувстваш относно това, че той го е споделил?“, попита Джейми Кърн Лима.

„Това е прекрасно. Иска ми се да съм имала шанса да я срещна“, отвърна Меган.

Принц Хари бе едва на 12 години, когато принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж на 36-годишна възраст. Въпреки това, херцогът и херцогинята на Съсекс се стараят да пазят жива паметта ѝ — като използват диаманти, принадлежали на Даяна, в годежния пръстен на Меган и като държат нейна снимка в стаята на сина им, пише People.

Принц Хари разказва още в мемоара си "Spare" ("Резервният"), че първият им контакт с Меган е бил именно на рождения ден на принцеса Даяна. След като видял снимка на Меган в Instagram чрез общ приятел, Хари поискал контактите ѝ на 1 юли 2016 година.

„В крайна сметка си разменихме телефоните и преминахме към съобщения, които продължиха до късно през нощта. Замислих се колко странно, колко сюрреалистично и невероятно е, че този маратон от съобщения започна именно на 1 юли 2016 г. — 55-ия рожден ден на майка ми“, пише Хари в книгата си, като добавя, че „писал като тийнейджър“ през целия следващ ден.

През 2022 г. Меган и Хари за първи път заедно посетиха гроба на Даяна в Алтроп — имението на фамилия Спенсър в Нортхемптъншър, Англия.

„Нито едно посещение на това място никога не беше лесно, но този път... 25-ата годишнина. И първият път на Мег. Най-накрая доведох момичето на мечтите си да се срещне с мама“, пише принц Хари в "Spare".

Той продължава:

„Поколебахме се, прегърнахме се, и аз отидох пръв. Поставих цветя на гроба. Мег ми даде момент насаме, в който говорих с майка си в мислите си, казах ѝ, че ми липсва, и я помолих за напътствие и яснота.

Усетих, че и Мег може би иска свой момент, затова се отдалечих, обиколих живия плет и огледах езерцето. Когато се върнах, Мег бе коленичила, със затворени очи и длани, допрени до камъка.

Попитах я, докато се връщахме към лодката, за какво се е помолила. За яснота, каза тя. И за напътствие.“
https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/677752-megan-markal-isk … -printsesa-dayana

# 85
  • София
И как точно използват HRH в персонална бележка с подарък до приятелка от преди година 😂😂
Тя и охраната им според Елизабет е задължителна, но...

Много готина Летисия

# 86
И какво като е персонална и преди година?! Използват ли HRH? Да!
Сега ще се повтаря едно и също за да се защити Хари. Очевидно е, че британския съд знае повече от бг мама дали трябва да има охрана или не. И нека уточня, че Х получава охрана, когато е в ОК по покана на КС.

# 87
  • Някъде там

Летисия толкова щастлива не съм я виждала 🙂
Нали ?  Леонорчето и тя грее.

# 88
  • София
Картичката е напечатана, сигурно да се използва по времето, когато бяха работещи.
Не виждам нищо необичайно да си ги ползва за лична кореспонденция, все пак, за голяма мъка, и двамата с Хари са HRH. Освен че са и тотално нерелевантни, както е видно 😂😂😂

# 89
Не,не са HRH,ето ,и съдът го потвърди.Хари правилно е схванал,че съдебното решение за статута им е сигнал към всички правителства по света

Общи условия

Активация на акаунт