Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 234
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Мари Шантал и Павлос също са в Монако, както и Мария Олимпия

Албер и Жак преди състезнието
https://www.instagram.com/reel/DKE8n6htIHI/?utm_source=ig_web_copy_link

Албер тия дни е само по празненства, на РД на някакъв британо-кипърски милиардер заедно с моята all timе любимка Катрин Кели Ланг
https://www.facebook.com/stories/177587887068757/UzpfSVNDOjEzNTg … c=/?view_single=1

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 19:29 от Lana

# 856
Винсент е прекрасен и лъчезарен младеж.

# 857
  • Някъде там
Лана права си, че в движение изглежда още по-добре.
https://www.instagram.com/reel/DKFUwb3SOhx/

Джак какъв е готин. Много хубаво момченце.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:25 от daviz

# 858
И моята любимка Шарлот от днес. Заедно с големия си син Рафаел.

А тази е от вчера

# 859
  • Някъде там
Шарлот ми е много симпатична.
В Люксембург празнуват Октав , който се чества в чест на Дева Мария, е едно от основните религиозни събития на годината.
Всички дечица са толкова прекрасни. Пълнят ми душата да ги гледам по събитията им.
Какъв пълен балкон с дечица. Като при шведите, децата почти  колкото възрастните🥰🥰🥰
https://www.instagram.com/reel/DKFYMaKomME/

Йордания чества национален празник.
Рания обаче не присъства на събитията поради здравословен проблем.

Салма с много красива рокля. Дано има хубави снимки 
https://x.com/ChristinsQueens/status/1926685666554827054?t=qVd6c … lm8FKGM5GiUQ&s=19

# 860
Шарлийн изглежда в лице много добре, но тоалета й не ми хареса, твърде силен цвят за цялостна визия, а ризата е ужасна, плата напомня на едни ресторантски покривки, те бяха така на лъскави и матови ивици.
Роклята на Шарлот е възкъса, и няма тяло за такава кройка, прекалено слаба е и от раменете до ханша е равна, с дънки и риза е по- добре.

# 861
Ингри Александра ще се мести да живее в Австралия и ще учи в Сидни.
Ще започне бакалавърска степен по обществени науки там през август.
Избрала е специализация в международните отношения и политическа икономика и ще е там 3 години.

Ще живее в студентско общежитие в района на университета (The University of Sydney). Счита се за престижен и макар че няма други кралски особи, които да са учили там, двама бивши министър-председатели на Австралия са сред завършилите.

Не е ясно колко ще струва образованието, но се споменава цела около 42 хиляди австралийски долара. На година, общо, не знам.

Според мен е много разумно да се махне от страната в другия край на света, докато тече скандала с Мариус. Хокон е учил в САЩ, но заради обстановката там едва ли е било вариант за нея.

Сверре Магнус пък скоро ще има първата си самостоятелна работа като роял. Не помня по какъв повод.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:25 от Fenris

# 862
  • Някъде там
Честити 57 на Фредерик

Чудесни са. Весели, непринудени...
Единствено на Изабела ризата не харесвам с този костюм.
Мери както винаги е безупречна.
Джоузи със страхотна риза.

https://www.instagram.com/reel/DKHUuxdMOBF/

# 863

Роклята на Шарлот е възкъса, и няма тяло за такава кройка, прекалено слаба е и от раменете до ханша е равна, с дънки и риза е по- добре.
На мен ми е идеална. Ако тя няма тяло, както казваш ти, за тази рокля, не знам кой може да я сложи. Шарлот е слаба, да, но тренирана и най-вече е с пропорционално тяло и хубави дълги крака. В лице ми е абсолютна красавица, ако и да изглежда че й е доста далечна суетата. Малко ми е скучно едисъвено това, че носи само Шанел.

# 864
  • Някъде там

# 865
Избела отново е с малко сако, ужасно ѝ е тясно в раменете.

Фредерик отново с тясно сако, но при него е редовно.
Мери е доста скучно облечена за балкон, имам чувството, че тоя тоалет го виждаме за 382829 път.
Кралицата също е доста зле комбинирала цветовете.

# 866
  • София
Фреди има такъв хлапашки чар, че сигурно и на 80 ще изглежда млад. А нейно величество е както обикновено великолепна, без излишна помпозност, само ненатрапчива елегантност. Блузата на Джоузефин е много красива, тази на Изабела не мога да я видя, но костюмът на рожденика е много хубаво синьо.

На мен ми е идеална. Ако тя няма тяло, както казваш ти, за тази рокля, не знам кой може да я сложи. Шарлот е слаба, да, но тренирана и най-вече е с пропорционално тяло и хубави дълги крака. В лице ми е абсолютна красавица, ако и да изглежда че й е доста далечна суетата. Малко ми е скучно едисъвено това, че носи само Шанел.
Много си права, сега забелязах какви хубави крака има. Идеална дължина ѝ е роклята, за да се видят. Само обувките са ужасни.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 15:03 от Lana

# 867
Хубава риза на Жозефина, но неподходяща за възрастта ѝ. Изглежда поне с 10 години по-голяма. Дори по-голяма от сестра си. Боядисването на косата състарява и не отива на малки момичета. 1-2 кичура, колкото да ѝ мине мерака - разбирам, но цялостно ми е прекалено. Сестра ѝ си е с тъмната коса и изглежда по-невинна и малка.

Интересно, в бъдеще, като се появят снахи, зетьове и внуци, как ще се съберат на това балконче?
 Можеше малко да лъснат фасадата на двореца поне около балкона и да махнат тази чернилка.

Рания е в болничен, разбрахме, но къде е съпругата на престолонаследника? Отново липсва без обяснение. Наскоро бяха на сватба и беше изрязана от качените снимки в официалния профил. Но пък други по-незначителни роднини бяха качени. Може и сега да е станало така.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 15:14 от Tinо

# 868

Рядкост са хора с наистина пропорционално тяло, Шарлот има хубави и дълги крака, но широки рамене, тесен ханш, липсва талия и бюст, с тази рокля го подчертава, ето така изглежда много по- добре, подчертава хубавите неща и прикрива недостатъците:

Суетата наистина й е чужда, тук отново не е обмислила правилно силуета:

# 869
Маргарете смалява монархията, така че няма да е проблем размера на балкона.
Обаче дрехите да си оправят - крал, а няма един костюм по мярка - срамота е.
Тази им дъщеря, с боядисана коса, явно ще им създава тепърва главоболие  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт