Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 232
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Албер и Шарлийн на Ф1 Галата

Дневната прическа беше по-хубава, но роклята е страхотна.

# 871
Катрин и Уилям са на корицата на списание Hello тази седмица.

# 872
Шарлийн е прекрасна,радвам се,че се възстанови и взе присърце ролята на принцеса на Монако. Вероятно след Грейс Кели очакванията са били огромни,натискът също и в допълнение шавливия Албер с неговото минало.Дано всичко лошо е зад гърба и и се наслаждава на живота занапред!

# 873
  • София
Катрин тази седмица е звездата на кралския небосклон, следвана плътно от Шарлийн, която все по-свежа и хубава изглежда. И на двете много им мина през главите, но като феникси изгряха отново, по-ярки от преди.
Инфанта София се превърна в прекрасно младо момиче, много симпатично същество!
Изабела Датска също грее, много слънчева и сладка. Винсент е чуден, той от малък е все такъв сладур.

# 874
Аз не мисля, че на Жозефин косата е боядисана. Вижте по-горе на снимките, че и косата на брат й има същите нюанси на светло и тъмно. Ето още малко снимки от днес.

# 875
Аз не мисля, че на Жозефин косата е боядисана. Вижте по-горе на снимките, че и косата на брат й има същите нюанси на светло и тъмно. Ето още малко снимки от днес.

То си личи и без да си специалист. На твоята снимка ясно се вижда тъмния корен и русото, което започва 5см по-надолу. Май му казват балеаж.
А ето я и преди няколко години.

Лондонското костюмче - много измачкано.

# 876
  • Пловдив
Голяма работа. Аз в гимназията по едно време бях и зелена. Да не говорим за разни дреболии като кичури (тогава не беше модерен балеажа, ама кичури е същото на практика) и разни по-нормални цветове. Какво като е принцеса, леко се е мазнала с малко русо.

# 877
Жозефин е с балеаж, дълги нокти и тежък грим от 12 годишна. Сега е приемливо, преди не беше, защото беше малко дете.

Тънка е границата за облеклото на датчанките - реално те няма да имат "кралски" живот, да имат роля, ще са по-скоро знаменитости в държавата си и е нормално да се обличат както си искат.

Всъщност е напълно нормално да сравняваме датчанки и холандки със строгостта, традициите и приемствеността при испанците и англичаните. Свикнахме с холандската действителност, където Амалия изиска да получава полагащата й се заплата от 320к евро и още до 1.5млн пари за офис, а има едва 1 самостоятелен ангажимент и минимална ангажираност засега към монархията...

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 20:54 от FreesiaR

# 878
Съвсем нормално си изглеждат датските принцеси, но понеже не са англичанки, трябва да им намираме кусури винаги.
Чак пък толкова. За мен е неприемливо, защото не го правя и не ми харесва. Въпрос на вкус и възприятия. Не виждам смисъл в боядисването, ако си млад и нямаш бели коси(както съм аз).Само си съсипваш косата от детска възраст.
Тя почна преди поне 2 години, а на 12 малко момичета ги вълнува това. Естел е на 13, пък си е детенце все още, въпреки, че изглежда по-голяма. Слава Богу, Жозефина е изключение.
Как са изглеждали и изглеждат на 13 години роялките:

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 21:14 от Tinо

# 879
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Шарлийн в бялата рокля е страхотна. Тази жена се прероди в последно време, много ми харесват дрехите и, тя самата е в супер форма.
Датчаните са ми приятни, Мери и Дейзито са с хубави тоалети, Жоузефин и е по-светла косата, но тя си е вече тийнейджърка, нормално да прави експерименти в цвят коса, дрехи, грим и т.н. Аз като се сетя как преди едно важно за нашите събитие им цъфнах с розова коса и опушен грим, преживява се Grinning.
София Испанска беше много хубава на завършването, снимките, които испанците пуснаха бяха лични, мили и топли. Самата София ми се вижда спокойна, разбрана, мила и възпитана млада жена, много я харесвам.

# 880
О,Естел ми е любимка - излъчва невинност и чистота, които се надявам да запази дълго. Децата на любящите родители си личат отдалече.

# 881
Трудно на нейната възраст от кестенява коса става толкова руса, определено е боядисана.

# 882
Крал Чарлз и кралица Камила кацнаха в Отава за бурно посещение в Канада - първото му като монарх.
Кралица Камила в бледорозова рокля с ресни от Ана Валънтайн, с обувки Chanel и диамантена брошка с кленов лист, подарена на покойната кралица майка от крал Джордж VI.

# 883
Готина снимкаса избрали за корица.
Катрин и Уилям са на корицата на списание Hello тази седмица.

# 884
Съвсем не е задължително Жоузефин да си е боядисвала косата. Ето и друг пример за различен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт