Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 224
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 885
Крал Чарлз и кралица Камила пристигнаха в Отава за началото на краткото си двудневно посещение в Канада, където ще присъстват на официалното откриване на парламента на страната.

Тук има клипчета от първия им ангажимент, колко много хора има:
https://x.com/paulatr12/status/1927059992168853942

Има родители, които личи, че не прекарват много време с децата си и през уикендите си имат странични интереси. Мери е все с приятелки на конни състезания, децата не ходят с нея. Фредерик ходи по концерти и партита, пак без децата и жена си. Трудно ми е да си спомня, кога за последно са ги снимали семейно през уикенда някъде.
Децата също ги снимат все сами навън и не мисля, че възрастта е причината. Ако ти е приятно и на 50 можеш да излизаш с родителите си. А и го виждаме при други рояли, че обичат да прекарват време с децата си

Шарлот не виждам да има 5 см корени. А това на Жозефина може да се получи само при боя.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 21:31 от Tinо

# 886
Шарлот не виждам да има 5 см корени. А това на Жозефина може да се получи само при боя.

Да, няма 5 см корен, но е видно при Шарлот, че цветът е коренно различен.

# 887
Съвсем не е задължително Жоузефин да си е боядисвала косата. Ето и друг пример за различен цвят.

При Шарлот е от русо към кестеняво, което е съвсем нормално като пораства. Аз лично също съм била руса като малка и сега съм с кестенява коса. При датчанката е обратно, от кестенява-руса, което без боя не става в чак такъв светъл нюанс.

# 888
Едни футболисти да кача. Джордж и Луи.

Шарлот, Миа и Айла преди няколко лета в Балморал.

Има още такива непоказвани снимки, но са с лошо качество. Повечето ги качват училището или разни съученици, а други са окачени в рамки в дворците и се виждат по видеа и снимки и затова са размазани.

# 889
Съвсем не е задължително Жоузефин да си е боядисвала косата. Ето и друг пример за различен цвят.

При Шарлот е от русо към кестеняво, което е съвсем нормално като пораства. Аз лично също съм била руса като малка и сега съм с кестенява коса. При датчанката е обратно, от кестенява-руса, което без боя не става в чак такъв светъл нюанс.

Косата може да изсветлее и без да е боядисвана.

# 890

Косата може да изсветлее и без да е боядисвана.
Обясни тогава как тоя корен не е изсветлял?

# 891
Топъл прием за крал Чарлз и кралица Камила при пристигането им в парка Лансдаун в Отава.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:48 от Не се сърди, човече

# 892
Абе хубаво е децата да изглеждат като деца. Ако имат потребност да експериментират, добре е да са поне на 16. Но не си представям Шарлот или Естел да се боядисат в тинейджърска възраст,нито двете испански момичета. В Холандско Максима залага на тоалети,тъй,че и там дъщерите пораснаха естествено.Ох,пардон,и испанските хубавици вече са големи.

# 893
  • Някъде там
Една сладка девойка на 12 години на балкона за рд на баба й през април 2023-та.
https://www.kongehuset.dk/den-kongelige-familie/h-k-h-prinsesse-josephine

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:27 от Не се сърди, човече

# 894
Много бързо дойде посещението в Канада, сякаш вчера го съобщиха. За колко дни е предвидено?
Топъл прием за крал Чарлз и кралица Камила при пристигането им в парка Лансдаун в Отава.

Лилиа, явно не виждаш как при Шарлот цвета е еднакъв и в корените и по дължините.
Но то цвета на косата да беше само проблема при Жозефин, то са нокти, грим, златни пръстени, държание..

# 895
Очевидно е, че малката дъщеря е боядисана, не знам защо трябва да се отрича. Косата с годините потъмнява, не обратното, както и не изсветлява на кичури или като балеаж. Абсурд!

# 896
  • Пловдив
Добре, боядисана е/има кичури/има балеаж. И какво от това?

# 897
Добре, боядисана е/има кичури/има балеаж. И какво от това?
Ами защото се спори, че косата е изсветлява естествено. Иначе аз проблем нямам, че е боядисана. Но не разбирам защо трябва да се отрича и пак използват децата на Уелс за сравнение, че и да се правят внушения, че и Шарлот е с боядисана коса, щом близначката е.

# 898
Доста път само за два дни ми се струва. Явно е важно посещението.
Поне ще разгледаме интересни кадри от Канада.
Тази седмица малките Уелс са ваканция, така че, освен папарашките снимки - официално ангажименти нямат.

# 899
Уточни се,че възражения против боята няма. Трудно се контролират тинейджъри, особено при проблеми в семейството. Датчаните рязко прескочиха от престолонаследници в кралска двойка.

Общи условия

Активация на акаунт