Звездни Компромати- Май'25

• 271 275
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 920
Мария за мен е като кукла , много сладко лице има (без устните ), последните години нещо не ми харесва толкова , но не мога да направя сравнение между нея и Светлина . 😬
Николета също ми харесва визуално и преди , и след корекциите .

# 1 921
Мария за разлика от Николета води и много нездравословен начин на живот, алкохол, цигари, кръчми, токсични мъже и много бой.. Няма как да не и се отрази на външния вид, заприличала е на стафида.

# 1 922
Но пък Николета с бургер и вафла на закуска (според перукан) без съмнение е пример за здравословното  Simple Smile.

# 1 923
Но пък Николета с бургер и вафла на закуска (според перукан) без съмнение е пример за здравословното  Simple Smile.

Той се шегува, нима вярваш, че е сериозен и тя само това яде..че тя изглежда блестящо за годините си..

# 1 924
Бе голям шегаджия тоя Николай. Всяка тъпотия която изръси - шега. Жена ми е трабант, ха ха.

# 1 925
Бе голям шегаджия тоя Николай. Всяка тъпотия която изръси - шега. Жена ми е трабант, ха ха.

Иронизира, това което пишеш ти и други жени във форумите за нея.. Както виждаш добре си живеят и си угаждат.. Николета си знае цената и носи на шеги..

# 1 926
  • Sofia
Това с трабанта си го каза Николай навремето в едно интервю. Иронизира себе си, явно Simple Smile
На мен също Николета не ми е красива, а откакто нещо си пипна по скулите - изобщо. Не е грозна в никакъв случай, но красиви лица са съвсем други за мен. Инстраграм лице, както се писа горе.

# 1 927
Не мисля, че Николай и Николета са достатъчно интелигентни да иронизират. Ако не се навират в публичното внимание, никой няма да пише за тях Simple Smile (и да им плати за рекламирането на хазарт).

Не са единствените, които живеят добре - и други хора си живеят отлично, без да са повикали камери да им снимат тоалетната за единия дизайн без пари Simple Smile.

# 1 928
Кой както иска така си живее  живота, на мен не ми пречат. Има си фенове,  в днешно време е така, монетизира се търсенето, а Николета е една от най-скъпо платените инфлуенсъри в България.

# 1 929
  • Glasgow
Борис Джонсън с новородена дъщеричка Попи.Четвърто дете с тази жена, май 9-то за него
Скрит текст:

# 1 930
Премиера на The Mastermind в Кан
Скрит текст:

# 1 931
  • София
Първите люде на държавата на приема за 24 май.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 932
Сбирка на колхоза. 😂

# 1 933
  • София
Дрескода е сякаш посрещат Тодор Живков.

# 1 934

Не мога да определя по друг начин пълната липса на елементарен вкус у тези хорица.

Общи условия

Активация на акаунт