Звездни Компромати- Май'25

• 271 215
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 055
Николета няма как да е 168 и да стига едва-едва до рамото на Ники Михайлов, който е 192 см.

# 2 056
Много ясно че са, не му прави чест да го коментира. Големите мъже не правят така, джентълмените.
Това е прийом на тинейджърите, дето си броят още бройките и нямат търпения да се похвалят.

Азис е 187 см и тя стои ок до него. До Ники не съм заставала и не мога да кажа.
Но няма как да е колкото мен или 3-4 см по висока.
Но това няма знамение всъщност, по умна няма да стане и до 170 да се опъне:)

# 2 057
Николета не е 168, аз съм 166 и тя е няколко см по-ниска от мен, няколко пъти сме били една до друга 😀

# 2 058
  • Sofia
Това ли е коментираният дом на Николета? https://hotarena.net/lubopitno/eto-go-domat-na-mechtite-na-nikol … i-mihaylov-snimki
(не ми се гледа предаването, само да добия представа).

Стилът изобщо не ми харесва, но техен си е, важното е те да си го харесват. Следя дизайнера в социалните мрежи и съм виждала много интересни негови неща, учудвам се, че е толкова "болнично" всичко тук. Може би се е съобразил с техните желания, ако те предпочитат този стил.

Колкото до цените - в подобни предавания знам, че доста неща се взимат с големи намаления, заради рекламата. Ще е много странно да не са ползвали отстъпки, то не е ли това идеята на предаването? Да "избият" малко пари, да вземат отстъпка тук-там...Не казвам, че се е оказало евтино де, то в днешно време всяко пълно обзавеждане струва доста пари.

# 2 059
Къщата не ми хареса. Това венге е демоде, както лампериите и стъклените мивки.
На Никол стаята беше най-хубава.

# 2 060
  • Sofia
И аз си мислех, че вече никой не слага венге, но може пък ние да сме изостанали от модата:

Преди няколко страници някой пусна Радина и Деян, ето подробности за спектакъла, в който двамата участват (но май не е приятно и за двамата): https://intrigi.bg/%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b8-% … 0%b5%d0%bd%d0%b0/

ПП. Забравих да попитам за вуйчо Ваньо и любимата - в крайна сметка не е бременна, нали? Онези снимки, дето уж е бременна да не са били, за да дразни бившата?

# 2 061
Аз тази Даниела я признах като го гледах случайно тоя цирк ,такова спокойствие ,самообладание и бърз ум наистина се валидира...бих я взела веднага на работа -много е  пластична и устойчива на стрес -желязна ...браво!
Другите бяха като подивели псета,абсолютни жалкари...

# 2 062
Жаки, от къде това инфо за Азис? Той е колкото Фики, а той е около 1,75. Виждала съм го на живо по-нисък е от мен- 1,78.
Марто в ПО не го е изпльоскал сам това за кекса, а беше въпрос на водещата. Задаваха го на всички двойки.Не е за възхита тази жена.

# 2 063
Ами лични впечатления, в нета пише 187 см.
Сега може и 4-5 да е той послъгва, но е над 180 всякак. Под рамото му съм доста аз.

# 2 064
Фики и Азис са високи 187 см. Източник: уикипедия.

# 2 065
Гледам Благой Георгиев Джийзосов в "Аз обичам България" и му сече пипето в пъти повече от видни АРТИСТИ, журналисти и т.н., които съм гледала. И Нанси е страхотна.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:52 от Americana_

# 2 066
Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer и Andy Murray на Roland Garros, днес на French Open
Скрит текст:

# 2 067
На мен пък къщата на Николета ми хареса, имаше много внимание към детайла, а детската и тинейджърската стая бяха просто мечта. Не си представям собствения си дом така, но това не пречи да се възхитя на крайния резултат. Да не забравяме разбира се и това, че не Николета ще чисти и готви, та практичността не е била топ приоритет. Въпреки че много хора я недолюбват, аз лично гледах предаването с интерес, беше направено по-различно от всички посредствени напоследък предавания, които таргетират българина, който е седнал да пие ракия и яде шопска салата.
Алекс Ковачев има харизма и за мен лично бе приятно да го гледам. 😊

# 2 068
  • София
Не че харесвам Данка, напротив, доста съм я хулила и аз, но в предаването другите се изложиха яко, не тя. Никакви аргументи не бълваше Мартин, а пускаше слухове.

# 2 069
Гледам Благой Георгиев Джийзосов в "Аз обичам България" и му сече попето в пъти повече от видни АРТИСТИ, журналисти и т.н., които съм гледала. И Нанси е страхотна.
И аз се изненадах.

Общи условия

Активация на акаунт