Звездни Компромати- Май'25

• 271 224
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 040
Какви успешни и красиви жени има в световен мащаб, превъзхождат във всяко отношение Николета и пак са земни и усмихнати, а тая известна с глупостта и пошлостта си има самочувствие до небето и си мисли, че е най. Нито в лице, нито в тяло е нещо особено, а да не говорим за интелигентност и качества. Ама то си е казано, колкото си по-глупав и знаеш по-малко, толкова повече самочувствие имаш.

# 2 041
И за какво по-точно бих могла да завиждам на Николета Лозанова?
Е как, за късите крака!

# 2 042
  • Наблизо
Никито е много неприятен персонаж..още от видеото.
Сега като има дъщеря,дали се замисля той как се е държал с чуждите такива..Надали.

# 2 043
Нели Рангелова при Диана Любенова. Гледам й старите клипове и снимки, гледам я и сега, нищо общо.
Скрит текст:

# 2 044
Кан приключи с една особено резервирана, официална церемония.
Бяха отличени филми с тежка тематика и нямаше как да бъде весело.
Водещият си остана банален.
Но бях доволна да видя още един динозавър, този път сред режисьорите, създателят на « Un homme, une femme », 1966г, Клод Льолуш. Появи се да връчи награда и каза хубави думи.
Кейт Бланшет ни приспа леко с речта си точно преди да връчи Златната палма на иранеца, а той пък съвсем довърши драгия зрител.
Свърши се и това чудо, но не знам кои филми точно ще си подбера да гледам🤔

И като за край на фестивал, най-гледан, най-вълнуващ, най-известен❤

Скрит текст:

Неделният ми хубавец Александър с кожени чизми, сладур!

Любим Джеръми Стронг🙌
Открил фестивала в Кан покрай The Apprentice и ролята си там, а тази година тотално се бил потопил в невероятната му атмосфера.
Дотолкова бил впечатлен от оригиналната селекция, че тотално бил отвян, казва.
Споделя една велика мисъл, с която ще го запомня: “Как беше да съм член от журито в Кан ли? Точно като Конклавът, но с шампанско!” Сладур!🙃 Не само ме усмихваше с разноцветните си тоалети на червения килим, но и остроумничи. Продължавам да го следя с интерес💪
Скрит текст:

Вие сте качили тоалетите.
Аз не харесах блузата и полата на Жюлиет.
Нито пък червения аксесоар на врата, но няма значение. Харесвам я като жена и невероятен талант. Беше споделила как като била съвсем млада актриса, се налагало да приема доста фриволности от страна на режисьорите и се радва, че в днешно време подобни номера не минават.
Имаше голяма любов с Benoît Magimel, с десетилетие по-млад, като искрата пламна във филм на Диан Кюриз, където той играеше Alfred de Musset, а тя - George Sand.
Играха страхотно и си изживяха любовната история и извън снимачната площадка.
Имат дъщеря.

За Безовица ще кажа, че си пренесе прелестите от червения килим на Кан в Монако, рали да гледа.
Добре си живее хай-лайфа.
Скрит текст:

Кои са празнували?!
Присила на 80
Пожелания от внучка й Райли под снимка на баба си в “Далас” - точно там е убийствена!
Скрит текст:

Тук с дъщеря си

И с внучка си Райли

Допълвам Сара Джесика Паркър и съпруг.
Празнуват 28г заедно
Скрит текст:

В днешния ден на майката, Моника с Леони
Скрит текст:

И с Дева

Зиданови също в Монако на рали, със синовете. Но по-земно и мило с-во от тях няма.
Скрит текст:

За Николетка ще кажа само, че много време й отделяте🙈

Ето Петканова Леопардова, разкъсва ни от раз💪
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:44 от Веселяшка

# 2 045
Аз сега гледам от вчера Николета, лигави се безобразно. Но с гаранция си е 168 см, видях я до Азис и двамата с баленсиаги, а той е висок. Аз съм 160 см и си него съм като ключодържател, а тя стоеше добре. Начи не лъже, просто с кофти композиция и по късо краче така изглежда

# 2 046
Аз сега гледам от вчера Николета, лигави се безобразно. Но с гаранция си е 168 см, видях я до Азис и двамата с баленсиаги, а той е висок. Аз съм 160 см и си него съм като ключодържател, а тя стоеше добре. Начи не лъже, просто с кофти композиция и по късо краче така изглежда
Жаки, върни първия или втори епизод, там казва колко е висока, мисля че спомена 164см.

# 2 047
Няколко пъти каза 168😂😂 Като я юркаше мъжО и😂😂
Обаче много дразни в този епизод с лиготия  в тоя Алекс и той е антипатичен бая!

Хубава е рожденичата Валерия:

# 2 048
По-ниските жени могат да си позволят да обуват прекрасни обувки на ток без да си криви някой врата да ги гледа нагоре. А и при избор на мъже им е по-лесно. Много са ми некрасиви всякакви лонгури извън модния подиум.

# 2 049
Още звезди на F1 Grand Prix в Монако днес
Скрит текст:

# 2 050
Странно, мислех че чух 164.

Не ми хареса къщата:

По БТВ пък дават Алисия и Благо.
Да не останат назад.

# 2 051
  • Пловдив
Много семпла работа с цветове в тази къща. Бяло, бяло и пак бяло.
Добре че е задния двор за цвят.
Иначе от вратата в гардеробната. Приоритети, брат.

# 2 052
Николета винаги е търсила прилика с Моника Белучи, не случайно е сложила и нейна голяма снимка в гардеробната.

# 2 053
Шарлийн е потрес.

# 2 054
Лана и това е така, аз и на 10 см ток ставам 170, топ😂 без ток дребосък:)

Абе гледахте ли Ергените в Преди обед? Това си беше жив компромат, с адски ниска топки целеше Мартин, язък уж умен беше. Нападаха вкупом Даниела, той неговите клакьорки, Ники Николов и водещата. Грозна история. Да кажеш в ефир- аз тая я… ми не е мъжко.
Излез кажи като пич- надхитри ме мацката, наигра ме, евала и замълчи .
Нали е комарджия би следвало да знае, че не всеки път печелиш. А в житейски план всеки си намира майстора. Той налапа въдицата, като шаран ся реве.
Ми приеми си шамара кал мъж и си трай.
А чепеларката какво самообладание извади- евала! Те я ръфат, тя не мигна. Не знам ква школа е минала но се владее страхотно. Гледах и целият и надкаст, за 3 часа почти, никого не обиди, дори Мартин. Може да е всякаква, но за способността и да се владее - адмирации.
Иначе вероятно 80% от нещата които Марто каза са така, но беше жалкарско…

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:11 от JACKLIN*

Общи условия

Активация на акаунт