Звездни Компромати- Май'25

• 270 998
  • 2 660
  •   2
Отговори
# 2 370
Дайте някоя клюкарска статия с обобщение на последния многоъгълник, за да схвана кои, за бога, са тези хора и защо се пише за тях. В последните няколко страници се чувствам, все едно се събуждам от многогодишна кома.
И аз нищо не разбирам, но интуицията ми показва, че така е по-добре.

# 2 371
  • Бургас
Горкото семейство на Орлин!
Представям си какво преживяват в момента!

# 2 372
Ох, да, две сюжетни линии са. Забравих за новия таксоплащач.
Той трябва да обзаведе половин България с климатици, че да плаща таксата
Сериозно! Утре имам работа и трябва да мина по Черни връх. Дайте съвет с какви марки обувки, чанти и т.н трябва да съм, за да не ме подмине любовта Joy

Съдейки по последните ансамбли на лейди Мара - с нещо дантелено и по без гащи.

По без гащи всеки може, ама ще трябват и Майбах и Ермес от предишния 😂. Но пък то всеки почва отнякъде!

# 2 373
Орлин от сто години се развява с любовници , едва ли някой от семейството е учуден .

# 2 374
Лошото е, когато любовниците решат да се изявяват в публичното пространство. Иначе доста мъже имат любовнници - заможни или не толкова, имат, грбят от живота с пълни шепи Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:02 от Lana Gatto

# 2 375
Мен пък Мария много ме кефи.
Няма празно при нея.
Прощава х 2 пъти, след това категорично посочва вратата,  иии.. следващия, моля.
Така се прави, евала момиче!

А това, че били "таксоплащачи" не е много сигурно.
Мария си изкарва прилични пари и сама.

# 2 376
Някои не могат да ги накарат в ресторанта да ги почерпят, камо ли пари за таксата да изкрънкат 😂😂😂

# 2 377
Орлин от сто години се развява с любовници , едва ли някой от семейството е учуден .
   И аз това си помислих веднага. Разликата е,че до сега знаеше цяла Варна, сега вече разбра и цяла България.
   Която до  онзи ден идея нямаше кой е Орлин.  Grinning  А честно казано, няма и нужда.
   Дори служителите в обектите му не знаеха как изглежда..
   Няколко пъти съм го засичала в заведенията му в София и сервитьорките  изобщо не  подозираха кой е .
   Жалко, сега вече не може да си играе на Шеф под прикритие.

# 2 378
Само да припомня, че семейство Бачорски (Атанаска е близка приятелка с Даниела), преди време в Инстаграм всеки ден правеха реклама на Хепи, не вярвам само аз да си го спомням.Редуваха реклама на Се Ла Ви (отново са приятелско семейство) и Хепи.Може да е случайност, може и да не е, кой да знае

# 2 379
  • Бургас

Знам,че си в час за тези неща.Но предполагам,че децата му не са знаели.Да не си в обувките им в момента.Повярвайте,не всичко е пари!

# 2 380
Не са знаели децата му, но когато цял град те знае, съвсем съзнателно си поемаш риска и децата ти да научат рано или късно. Не са му виновни любовниците. А и той явно се познава с Даниела, тя го нарече по малко име.

# 2 381
  • София
Зрял мъж, бизнесмен трябва да може да предвиди негативите, вкл. за семейството си, когато изневерява. Ако той не го е направил или не ми пука, не е виновен останалият свят.

# 2 382
Не са знаели децата му, но когато цял град те знае, съвсем съзнателно си поемаш риска и децата ти да научат рано или късно. Не са му виновни любовниците. А и той явно се познава с Даниела, тя го нарече по малко име.
Даниела нали е била сервитьорка в Хепи, после му става любовница и получава подобренията. Поне такава е клюката...и аз съм склонна да вярвам, че е истина. Да кажем, че имам някакви лични впечатления от Орлин...

# 2 383
Макронови пародират сцената от Виетнам, пристигайки в Индонезия

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2025/05/28/macron-mocks-b … 3EMobBGLVV6MKIfnA

# 2 384
  • Glasgow
След дъжд качулка.
А иначе Раян еър веднага ги бъзикнаха, както винаги яхват вълната, така било като не си платиш за местата 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт