Звездни Компромати- Май'25

• 271 013
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 840
Чета за 50-тия рожден ден на Дейвид Бекъм, че най-големият му син Бруклин и снахата не са присъствали и даже не са го поздравили официално.

Никола създала някакъв скандал в семейството. Пош спайс много страдала. Абе, и аз не харесвам особено семейството на мъжа ми,  ама мен да ме пази Господ от подобна снахичка Simple Smile)). Нищо ново под слънцето.
Ама все пак се чудя на Бруклин колко лесно се влияе, а е от голямо семейство, родителите му, по всичко личи, са любящи и много са ги обгрижвали. Много тъжно за мен като майка... На моя мъж няма как да му повлияя по подобен начин, между другото, не, че не съм се опитвала Simple Smile).

# 841
И не ви е странно, че някаква млада госпожица напористо е преследвала големия син и след като не и се е получило е отишла да преследва по-малкия. Със сигурност би мога да опита и с най-малкия.
Голддигър класика просто. Имаше снимки , ако на някой му е интересно - да,  била е с брат му, излъгала е, че не е била и влюбеният глупчо е повярвал. Имаше и снимки на госпожицата как се кефи, че е на РД, а Бруклин не е.
Но гугъл знае доста тайни и тя е забравила, че всеки може да види.
Бекъмови са супер противни всичките с измислените си биографии, с измисления си лукс, живот с идеята как да впечатлим хората, а не как ние да сме щастливи.

пп. Виктория - любяща майка? Че те всичките и деца на нея и служат само за реклама, а всъщност са отгледани от бавачки и слугини.

# 842
  • Sofia
Голддигъри винаги ще има. И не, няма да пропусна 50-годишния юбилей на баща си, заради подобна. Ако трябва, ще отида за час да го уважа и демонстративно няма да общувам с нея.
И като ще гледаме другите - Бруклин какво точно е постигнал в този живот? Един нормален работен ден няма, живее от парите, изкарани от майка му и баща му. Какви ли не измислици подхвана, подкрепен от тях.
Каквито и да са Бекъм, видимо си обичат децата и се грижат за тях.

# 843
Е то е конфузно изцяло, и без Пелца да “решава”

# 844
Ланарте, абе това си е работа на втория син, какво й влиза в работата на Никола? Тя ще решава за цялото семейство с кого да излиза, защото е много богата ли? Егати аргументите Simple Smile)

Решили са го двамата като двойка да не присъстват, никой не е задължен да присъства някъде където няма да му е приятно или има неприятна за него личност. Нищо нередно не виждам аз в това, другото би ми било лицемерно.

# 845

Мария толкова си може..
По-странни са чалгарите, които дават ПАРИ, за да слушат това немощно виене върху плейбек и кълчене. Кажете, колко от вас ако имат нейните качества в работата си (официалната, т.е пеенето) ще се/ги задържат? Всички, които работим сме непрекъснато следени, отговаряме на метрики, таргети, стандарти, гоним качество... И ето една Мария, която уж също "работи".Joy

# 846
Добре, че откриха отново лекарство и сега всички боди позитив рязко отслабнаха.
И Мишел така - пък уж интелигентна жена, с образование,  уж щастлив брак, държи са на положение ....

Бионсе и мъж са супер злепоставени,  нищо, че се потулиха обвиненията, за какъв зор й е на Мишел да се свързва с тях чрез майката.
Въпреки че, май и името на Барак се влачеше в калта с име Пи Диди...

# 847
Ланарте, абе това си е работа на втория син, какво й влиза в работата на Никола? Тя ще решава за цялото семейство с кого да излиза, защото е много богата ли? Егати аргументите Simple Smile)

Решили са го двамата като двойка да не присъстват, никой не е задължен да присъства някъде където няма да му е приятно или има неприятна за него личност. Нищо нередно не виждам аз в това, другото би ми било лицемерно.

Еми, ок, всички виждаме нещата по различен начин. Няма начин за мен да не присъствам на рождения ден на мой родител, казвам го с починал вече баща. Бруклин наистина е разглезен лигльо в моите очи, а жена му е явно нещо не се чувства сигурна в чувствата му. Парите не купуват любов, нищо чудно чувствата на Бруклин към голддигърката да са били по-горещи, щом чак такива стойки се чупят и чак толкоз неприятно било Simple Smile

Вторият брат е хубавец, не знам защо се смята, че момичето е с него само заради парите. По-хубав е от Бруклин. А момичето, Ким Търнбъл ли е каква е, е по-красива и симпатична от Никола. 

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:05 от MariyaHris

# 848
Въпрос на вкус, Ланарте, за мен е готино братчето. Виж името му, Ромео, верно има гето вайб.  КАто не ти харесва как пиша, можеш и да не ме четеш, не е задължително. Все пак, ти първа ме апострофира.

Аз обаче чета, че Ким, приятелката на Ромео, е внучка на известен скулптор. Явно е от артистичните среди потомствено и надали е умряла без Бекамови. Момичето  е красиво, и не вярвам Бруклин да я е отсвирил. Прилича ми точно на фасон на комплексиран мъж (Бруклин) и недолюбена жена (Никола), която има нужда нещо да си докаже. Много жалкарско поведение от страна на Бруклин да причинява това на любящата си майка.

# 849
Не виждам защо половината свят отслабна с инжекции, ама баш Мишел Обама не бива, защото трябвало да се държи на положение Simple Smile. Решила - направила го, защо пък всичко живо, богати и бедни, известни и неизвестни могат да отслабват, но Мишел - е не, тя трябва да “стои на положение” 😀

# 850
BBeauty queen, абе добре е, че е отслабнала, ама стилът на тези снимки й не е съвсем изискан--нокти, муцки, плитки...

# 851
Всички видяхме колко може да пее Мария в капките 🤣🤣🤣🤣🤣

Аз у дома пея за кеф на караоке на телефона и честно ви казвам моето е по правилно от нейното 😀😀 и пак не бих се явила някъде пред хора.

# 852
Свободна жена, без официални държавни ангажименти. Така се харесва, така ще ходи. Отгледала е децата, свършила си е работата. Иска да смени стила, защо пък не. Не изглежда неприлично или нещо. И сегашната Първа дама ходи с изкуствен тен и огромни изкуствени мигли. Защо пък Мишел Обама да не си сложи нокти 😀.

# 853
Гуинет Полтроу споделя, че страда за изчезналото си либидо. Честно, тази жена винаги ми е изглеждала адски асексуална. Като се почне със стерилните диети и блудкавото излъчване и визия и като се стигне до описаните в темата свещи с аромат на нейната вагина...изненадвам  се, че е имала либидо, което сега да й липсва Simple Smile))

# 854
И на мен ми е блудкава Гуинет. А  бившият и Крис, само като му чуя гласа и ми призлява.(да не се обидят фенките му).

Общи условия

Активация на акаунт