Звездни Компромати- Май'25

• 271 008
  • 2 660
  •   2
Отговори
# 825
# 826
И видео има с Мишел Обама и майката на Бионсе

https://www.instagram.com/p/DJI_7S2uPVU/?img_index=2

Някак си ми е много странно бивша първа дама да позира като кифла. И с тези отвратителни, любими на чернокожите нокти, като на граблива птица.

# 827
  • Down south
Нокти, плитка, поза, нищо не отговаря на класна лейди, а образа  и ни беше  налаган  в продължение на години.
Добре, че се приключи с тяхното семейство.
Сега би трябвало щастливо да си живеят на изкараното за 8 години..

# 828
Не знаех, че Kate Moss има козметична линия
Скрит текст:

https://www.cosmossbykatemoss.com/shop/all-products/#products

# 829
  • Glasgow
И аз не знаех 🙄тя нали е лице на Шарлот Тилбъри, то може ли така...

# 830
Нито преди, нито сега ми харесва Мишел Обама.

# 831
Tom Cruise и Ana de Armas
Скрит текст:

# 832

Нети
Скрит текст:

Нети за какъв.. сетилник, пише?
Като Буратино ми е тук Simple Smile

# 833
Jared Padalecki и Chad Micheal Murray 🥹😍😍
Скрит текст:

Красота... 🥰

# 834
Чета за 50-тия рожден ден на Дейвид Бекъм, че най-големият му син Бруклин и снахата не са присъствали и даже не са го поздравили официално.

# 835
E толкова снимки си направиха заедно, пък сега 😀.

Тази Никола Пелц за мен има някакво странно излъчване. Хубава жена е, слаба, фина, с хубава усмивка, но има нещо фалшиво или особено в нея. Това си е мое мнение от снимките.

# 836
Чета за 50-тия рожден ден на Дейвид Бекъм, че най-големият му син Бруклин и снахата не са присъствали и даже не са го поздравили официално.

Не присъстват, защото другият брат се е хванал с бивше напористо гадже на Бруклин, които са присъствали на 50-тия рожден ден на Дейвид Бекъм. Доколкото разбрах, никак не им допадала ситуацията с новосъздадената двойка.

# 837
Защото на рождения ден на Бекъм по-малкият син е бил с поканената си приятелката , която пък обаче е била бивша приятелка на Бруклин. Та на Бруклин му било много неудобно от това , на жена му още повече.
Никола Пелц си е в правото да ги отсвири, при положение, че когато правиха сватбата нейните родители платиха всичко, Бекъмови пристигнаха като гости, но пък си направиха доста ПР със скъпата сватба, за да изглежда, че те я организират.
Семейство Пелц са много, много  по-богати от Бекъм . Ако Бекъм разчитат на медиен чар, Пелц са селф мейд милиардери и бащата в семейството е определян като един от най-влиятелните  в бизнес средите на САЩ.
Така че да, ако някой се опитва да се подиграе в някакъв вид с дъщерята на Пелц, Бекъм ще берат публичния срам, въпреки нелепите им "щастливи" снимки без първородния син.

# 838
Никога не съм чела за Бекъмови и въобще не ме интересуват, дори да ме насилят с пистолет до главата. Наистина. Само прочетох че Виктория ядяла риба и зеленчуци цял живот, и то защото постоянно  имаше една новина. Толкова са ми безлични, изкуствени и странни. Някак нехаризматични.

# 839
  • Sofia
Имаше коментар от малкия син, че приятелката му никога не е била гадже на Бруклин.
При всички случаи, отиваш да уважиш юбилея на баща си. Той какво е виновен, че синът му се е влюбил точно в това момиче? Било им неудобно?? На него колко ли му е било удобно да ти осигури всичко в този живот!
Разглезени неблагодарници, ако питате мен!

Общи условия

Активация на акаунт