Звездни Компромати- Май'25

• 274 032
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 110
А според мен не е, до момента, в който не се появиха публично котета.  И сега си вдига акциите, сакън и тя не е останала по-назад.
Да не говорим,  че това са още камъни в градината на Алисия.

# 1 111
Нищо не правеше Николета с Николай, докато беше с Божинов. Може да си е имала soft spot Simple Smile  за Николай, много хора имат за други хора,  но тя си беше супер влюбена в Божинката и той си я заряза, както заряза и Алисия. И досега Николета щеше да е с Божинов, ако той искаше, но на него не му се реди паркет и това е 😂.

# 1 112
Интересно,  как е решила да поднови с Николай, 
Моите съчинения по картинка - дали не е бил още един нож в гърба на Алисия  - тип виж ме, взимам ти втори мъж, ти са нищо не ставаш. После безбройните финансови възможности на фамилията са й се усладили. А и защо не, поне не си ляга със 100г старец.

# 1 113
След раздялата с Божинката Николета тръгна на лов за нов, тъй като тя никак не обича да стои на пазара. Имаше там Свинари и други
спонсори, после в злобата си Николета се опита да плюе националния отбор (Божинката нали тогава се водеше), но спря, защото взеха да й се подиграват. И тогава се намериха с Николай, ама не беше толкова спонтанно и предопределено, както го изкарват.

# 1 114
  • Glasgow
Имаше един момент още с Валери уж, дето си играеха с Николай из социалните мрежи, еднакви ризи, ръка дето се вижда до нея и май беше неговата, някакви песни, Стар бой май беше за него, тук сме ги обсъждали😅може и да е било сценки, де

# 1 115
Божинов много държеше да остане в добри отношения с Николай и даже един вид да я “даде” на Николай, което на Николета не й баш харесваше - сега то никаква ревност и драма ли няма към несравнимата, ами Божинов направо я изпроводи към Николай 😂. После обаче видя, че не се получава, тъй като Божинов беше тотален пас към нея и тя реши да го представи, че просто голямата любов се е върнала като бял гълъб.

Абе някои ги помним тия работи, колкото и да мяука Николета.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 12:08 от Beauty queen

# 1 116
Е Николай все пак му гледа и двете деца на Божинката. Не е глупав той да бута Николета  при него.
Поне децата му са обгрижени.

# 1 117
Николета си се срещаше с Перукан докато беше омъжена и след като беше определена като трабант.
Наистина ли има зрители "реалитито" им? Трябва да ми платят за да превключа на рекламите Joy

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 21:53 от Г-жа Рамацоти

# 1 118
  • Glasgow
Аз пък все съм мислела, че и е голямата любов Николай и даже Никол на него е кръстена, не на нея. И Венета имаше интервю с някоя бръмчалка, и там се споменаваше, че Николета още се точи на Николай, а беше женена.

# 1 119
Е Николай все пак му гледа и двете деца на Божинката. Не е глупав той да бута Николета  при него.
Поне децата му са обгрижени.

Звучи отговорно момчето.

# 1 120
Четох за огромен натиск по всички параграфи над Кейт и Летисия поради което имали измъчен вид докато Мелания и Иванка Тръмп били с повече живец (и форми) и затова дрехите им стояли по-добре. Повърхностно, да, но това се говори явно.
На Катрин "формите" са отпреди брака ѝ с принц Уилям. Сестра ѝ Пипа има същите "форми". Нея кой я измъчва?
Вчера принцесата на Уелс беше особено измъчена:

Малката перука не само е непо, ами е непо на квадрат - там е цял клан: дядо, баща и син. Не му знам сега децата какви са, но ако има момче, и него ще направят вратар на "Левски" и националния, дори да е кинта и двайсет като майка си, моделката. Мега некадърен вратар, толкова некадърен, че и феновете на "Левски" не можеха да го понасят. И освен че беше некадърен, но с фамилни протекции, се беше и здравата освинил. Че и в националния отбор го тикаха. Наглостта на клана Перуканови беше стигнала дотам, Малката перука да стане футболист на година в същата година, в която Бербатов беше не само шампион на Висшата лига с Манчестър Юнайтед (сезон 2010-2011), но и голмайстор на Висшата лига. Не знам, но къде е "Юнайтед", къде е ФК „Твенте“. Или да използвам сравнение, което е изпозлвала самата Малка перука - да сравняваш "Трабант" с "Астън Мартин" и да избереш трабанта.
Жена му пък стана звИздЪ покрай пикантните си връзки с футболисти. Такива като нея с лопата да ги ринеш, но точно драмите с Малката перука и оня мегатантлив, но супер тъп Валерко я правеха интересна и журналята я "отразяваха". Нещо като Кардарашиян, ама в нашенски мижав мащаб. Напълно ми е безинтересна.

# 1 121
Николета винаги си е смятала Николай за своя територия и ужасно се дразнеше на Алисия, когато беше с него, но си беше супер влюбена в Божинов. Чак на малкото коте се отказа от Божинката.

# 1 122
  • София
Къде е Мелания? Откакто избраха Тръмп, май не се е показвала.

# 1 123
Аз пък все съм мислела, че и е голямата любов Николай и даже Никол на него е кръстена, не на нея. И Венета имаше интервю с някоя бръмчалка, и там се споменаваше, че Николета още се точи на Николай, а беше женена.
Така се говореше, че е кръстена на него.

# 1 124
  • Пловдив
Не, че се старая, ама аз не мога да им фана спатиите кой с кой Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт