Звездни Компромати- Май'25

• 271 220
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 070
Мноооого им се иска на Николета да е 168 и на Азис 187 - реалността е 10 см надолу.
С Николета съм била очи в очи и съм 165 , а тя на токчета беше по-ниска от мен. Впрочем много е мила и приятна, не мога да си кривя душата.
За Азис - предполагам с обувки постига и той ефекта на  по-високия ръст, няма лошо. Спомням си някаква скрита камера от началото на кариерата му, където говореше на "ма парцал" , нещо ги стреснаха, че ще ги бият и той тича бос в някакви храсти  да се крие - ами нисичък и трътлест си беше, а тогава си беше естествен. Беше много комично и доста смях имаше.

# 2 071
Балар Рахал с тънка реклама на България ЕЙР
Скрит текст:

Ама за 300 лв на човек, нормално.
Все пак дете очаква, големи разходи са тия пътувания.

# 2 072
   Кажете, моля, къщата на Ники и Ники показана ли е вече или предстои? Смятах да гледам въпросното шоу, но не тръгна както очаквах, говореха си там за личния си живот и нищо за обзавеждане и дизайн. Дистанционното е голяма сила, използвах го Simple Smile. Но ще ми е интересно да видя къщата на финала, утре ли ще е това?
   Пък, сега, за ръста на дамското Ники, много ли е важно колко е! Колкото, толкова. И аз по лична карта съм с три сантиметра по-висока от реалността. Вече може и четири да са станали... Ей така, за самочувствие си ги сложих. Няма някой да ме мери с рулетката, я!

# 2 073
Дадоха го, на мен ми хареса като цяло, без някои детайли, цветови е моето. Хол, кухня и трапезария бяха малко на гъсто едно в друго.
За сметка на огромен дрешник:)
Стаята на Никол много ми хареса, баните и родителска спалня също, без този каиш полилей, твърде арт ми идва:)

# 2 074
Ако някой мисли Безовци за странна двойка, погледнете тези тук, които ще са следващата милиардеска сватба и отново в Италия това лято.
Наследникът на Сорос  - Александър (39) с 10 години по-възрастната си годеница с пакистански и индийски корени Хума Абедин (49) :

Скрит текст:

# 2 075
В Женева са пуснали на Джокович "Луда по тебе" на корта след спечелването на титла номер 100. В България знаем, че му отказзаха. Simple Smile

# 2 076
Ръстът на Николета е като годината на раждане на Лили - няма единодушие по въпроса.

Ау, тези новите Сорос много криндж, бе. 😬 Булката прилича на Амал Клуни.

# 2 077
Да, наистина прилича на Амал Клуни, но е по-възрастна. Преди това е била омъжена, а в някакъв период е била гадже на Брадли Купър.
Известна е с това, че е работила в екипа на Хилари Клинтън.
А той е известен с баща си, който е много "обичан" по света и у нас.

# 2 078
  • Варна
Mного ми хареса на мен къщата на финала, аз от тук-от там ги гледах. Ако им имам парите бих се обзавела така, няма кич за мен .Ама нямам такива средства за подобен дом Simple Smile . Живи и здрави да си го ползват.
За височината имам някъде от студентските години, снимка на хартиен носител с Азис , къде ли е...висока съм 176 см, с токчета съм / не мноого високи, но той е по-висок от мен. Над 180 см е 100%, това което ми направи впечатление , тогава на снимката беше изрусен още e  , че е много черен / баш мангал Grinning/ . Николета не я знам каква е, но е добре сложена като пропорции. Сладка е , много въпреки че съм жена според мен е много секси не само като визия, гърди  и муцунка , а самото и излъчване е такова сексапилно.

# 2 079
   Хм, изтървала съм финалния епизод, явно. Него чаках. Къде да гледам сега? Само къщата ме интересува. Интериор и дизайн.

# 2 080
Азис е доста висок , със сигурност е над 180.

# 2 081
Billy Ray Cyrus и Elizabeth Hurley наистина са били и със синчето
Скрит текст:

# 2 082
  • София
Аз също харесах Даниела..Желязна!Не мигна,владееща,отбрана. Струва ми се,че Мартин бая е хлътнал по нея,беше ревниво смазан.😁

# 2 083
  • Glasgow
Аз нито Даниела харесвах, нито Мартин, но в тази ситуация според мен тя излезе победител. Евала как се овладя, аз щях да се разрева сигурно 😅 А за ония кокошки в студиото нямам думи. Pick me момичета.

# 2 084
Тази госпожа не я следя, но ми излезе във ФБ, танцувала на летището
Щонова
https://www.facebook.com/share/v/1AWqkxdo7e/

Общи условия

Активация на акаунт