Звездни Компромати- Май'25

• 271 230
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 145
  • на село
Но ако те се карат, защо служителят в униформа отваря вратата? Той е до тях и ако там тече някакъв скандал, не би било много умно от негова страна да го прави.

# 2 146
Скандалът може да тече без повишаване на тон, а тихо и токсично с обидни думи и както се вижда с посягане накрая ала "затвори си устата". Този служител не е предполагал, че ще има посягане.

# 2 147
  • София
Скандалът може да тече без повишаване на тон, а тихо и токсично с обидни думи и както се вижда с посягане накрая ала "затвори си устата". Този служител не е предполагал, че ще има посягане.
Може редовно да се случва и да са им свикнали Simple Smile

# 2 148
Довечера по Нова тв от 21.00 часа ще излъчат запис от Годишните музикални награди на БГ Радио, които бяха раздадени вчера. Има и тема тук във форума, който желае да споделя впечатления.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1559796

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 20:09 от #RAngelova

# 2 149
Валерия явно е отраснала в мизерна беднотия, за да снима сега хладилника си и да се хвали, че някой им готви.
Важното е, че има кауза и я следва сляпо.
Дори това да включва да спи с вуйчо.

# 2 150
Каква любовна закачка, та той се отбранява.
Скрит текст:

# 2 151
  • Пловдив
Прекрасна и много красива  е Шарлийн . Много нежна и чаровна.

# 2 152
Благодаря ви, дами, за смеха😆 покрай Макронови!🙈🙈🙈
Днес нищо не чух по радиото по въпроса, видях картинка в родните новини, тук лицемерно се мълчи.
Мемето беше един път🤣
След час ще прослушам местните новини и ще ви кажа как са се измъкнали!

# 2 153
Гледах клипа. Макрон се овладя бързо, не беше шокиран. Явно шамарената фабрика не играе за първи път. Head Band
Може и да е здравословен проблем при Макроновица. Тя все пак вече е на възраст.

# 2 154
И според мен Брижит я прихващат възрастови изменения в поведението.

В едно интервю преди много години тя беше признала, че разликата в годините започва да тежи и че се будели “Той с младостта си, а аз с бръчките си”. Не й е лесно и на баба ви.

# 2 155
Ако имате предвид проблеми като при Байдън, според мен щеше да проличи при публичните ѝ прояви. За мен това си е чисто битова сцена, техни близки са я определили като "безобидна кавга". Но пък, ако това са им безобидните... какъв ли интензитет имат сериозните, които не са за пред хора...

# 2 156
Нямам предвид нищо “като при Байдън”, имам предвид нормалните възрастови изменения на бабите и дядовците ни, а може би - и майките и бащите ни - сприхавост, непреценяване на ситуациите, избухливост, неадекватност. Понякога.

# 2 157
Всъщност тя си слага двете длани на устата му и леко го побутва, един вид “Айде замълчи де Simple Smile)!” Не е сериозен, ръкопашен бой😆
Той пък после точно това обяснява с усмивка (няма да ревне, я!), че било невинна закачка.
Обаче аурата му на силен мъжкар - президент стремително се сгромоляса.
Да видим ще има ли мрън-мрън и по новините?!?
Ще го вдигнат на балон.

# 2 158
Макроновица изглежда много зле в моите очи. Като анорексична ми е. И май бута масло вече.

# 2 159
Може ли някой да изкаже мнение? Според вас Бриджит Макрон носи ли перука? Само на мен ли ми прилича на перука косата и?

Общи условия

Активация на акаунт