Звездни Компромати- Май'25

• 271 194
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 175
Аз имам чувството, че единият от продуцентите е голям фен на Николета. И би направил всякакво предаване с нея само да е до нея.
Те имаха и едно друго шумно рекламирано предаване, на което тя беше водеща и то също безславно и бързо приключи.
За продуценти е странно да не могат да схванат, че на нея не и се получават нещата с телевизията.

# 2 176
Гледах случката. Тя полага длани като да му запуши устата, не го блъска в буквалния смисъл на думата. Той се отдръпва понеже не е приятно да ти запушват устата, пък макар и любимата изгора. После вижда, че е сгащен с камера насреща и пуска усмивка.
Но не е блъскан, а леко побутнат, почти нежно-небрежно демек “Затвори си устата вече”. Пък после се питаме кой ли носи кюлотите у тях😆😆😆
Тя е вечно с таз прическа.
Стои като перука.
И е анорексично слаба. Има нездрав вид.

Значи «le gouvernement» било «embarrassé » е заглавието на случката с Макронови по новините.
Еми как няма да е🙈
Чакам с трепет да се изкажат🙃

Така. Фр. камери не са хванали момента. Но камерите на Associated Press са щракнали уж закачката.
От Елисейския Дворец отричат всичко първоначално, било AI генерирано, било компромат (дойдохме си на думата😆).
Впоследствие обаче признават, че се е случило. Еманюел обичал да се шегува и тя закачливо му затваряла устата да замълчи.
Толкова.

# 2 177
Гледахме с колегите едно клипче от разговор с журналисти - макрон в средата, от двете му страни други хора (непознати за мен) и скандалното беше, че на масата, не си бяха прибрали пакет с бял прах, а се наложи макрон деликатно да го прибере сякаш нищо не е било. Чудех ме се истина ли е или ИИ генерирано, понеже Макрон изглеждаше странно в косата.
На някой да му е попадало някъде по фейса?

# 2 178
Зрителите като цяло не били доволни и очаквали предаването да е по-интересно. Също не били доволни от пресоляването с лични драми и ъъ също така сисите на Николета били малко в повече защото нали е анонсирано уж като предаване за дом и дизайн. Финално не си намерило публика и го отрязали.

# 2 179
  • Пловдив
Макрон е очевидно бесен, хич не е шеговито. А от поведението и после на стълбичката  - и тя е бясна. Но той повече е схванал какво ще стане след като е заснето и се опитва да замаже положението като я хване за ръката. Тя или не схваща, или не я интересува.

# 2 180
Точно, много личи, че са сърдити.

# 2 181
Ама и персонала за къде бърза да отваря вратата, докато те се карат ...

Какво друго обяснение да дадат - шега било, така се закачат и тн...  

Аз не разбрах кой управлява Франция на кой е марионетка.
Веселяшка, някакво предположения по клюкарските медии?

# 2 182
Мария Бакалова е водеща на Бг радио наградите. Мииии, не става за водеща.

# 2 183
Ох, дочаках някой да го напише! Мен ме достраша 😁

# 2 184
Да, показаха въпросното пакетче - било смачкана хартиена салфетка.
Просто около тях компромати няма.
Естествено, че по новините в 20ч няма да заявят Ступахме се!
Из мрежата се четат всякакви реакции!

# 2 185
Мария Бакалова е водеща на Бг радио наградите. Мииии, не става за водеща.
това го видяхме и в Като две капки вода.
Но пък е много хубава водеща.

# 2 186
Богданска обаче е страхотна, много красива жена.
И страхотна рокля.

# 2 187
Маргита Гошева и Иван Бърнев за мен бяха чист компромат - тя със свиренето с два пръста от сцената и двамата - със сексуалните си недомислени шеги и намеци. Ами... развалиха цялостното добро първо впечатление.
Както и Мон дьо с тоалетчето си "Филип Киркоров имитира младия Елтън Джон"...

# 2 188
# 2 189
Както за САЩ има теории, че се управлява задкулисно от реални управляващи deep state, така и за Франция и Макрон има подобни подозрения. Макрон още от студент е бил покровителстван и много бързо е изкачил йерархични стълби - това го разказват служители от банката, в която е направил шеметно кариера без елементарни познания. Говори се, че е покровителстван от Ротшилдовския клан.
Във всяка конспирация има някаква истина и е логично да се замислим дали лесно биха пуснали властта, за която толкова са копнеели няколко известни "династии"...

Общи условия

Активация на акаунт