Звездни Компромати- Май'25

• 271 174
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 190
Хората си изливат разочарованието от управлението, сипейки фрази от рода на :

“От 8 години ни баламосва, точно сега ли ще спре?!”
“Никога не вярвай на някого, ако започне много да се обяснява. Не му е чиста работата.”
“Майката ошамари синчето, какво му е чудното?!”
“Да се изправим като един срещу домашното насилие!”
“Нормални отношения. Нарича се любов.”
“Освободете Макрон!”
“Разкажи ни шегичката, да се посмеем и ние!”
“Не можеш да си закачиш половинката без да те разкритикуват.”
“Как пък никой не каза, че той може да си го заслужава?!”
“Много агресивна игричка.”

И така нататък реакции за случилото се.

# 2 191
Аз имам чувството, че единият от продуцентите е голям фен на Николета. И би направил всякакво предаване с нея само да е до нея.

Аз съм убедена в това. Не отскоро. И винаги съм си мислила, че е многодетният татко.

От вас разбирам, че набързо е приключил “проектът”. Това може само да ме радва!

# 2 192
А вътреутробната и външноутробната многодетна майка, израснала с волованите на баба, за разлика от нас - с мекиците, как допуска това?
И нещо, откраднато от темата за наградите на БГ Радио:

Сторито е на Крис Захариев, репостнато от Дара Екимова. За Любо Киров, може би, става въпрос?

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 01:21 от PoshSpice

# 2 193
На мен Башар Рахал винаги ми е изглеждал мазен, превзет и престорен чичко, (което няма общо с възрастта му). Да им е честито бебе Анди! Той има и две големи дъщери - Клоуи и Индия.
Любомира Башева ми е по-симпатична от него.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 01:44 от Rosita

# 2 194
Има ли изненадани от факта,че Макрон е "под чехъл"? Laughing

# 2 195
Сторито е на Крис Захариев, репостнато от Дара Екимова. За Любо Киров, може би, става въпрос?

Така мисля. Любо Киров напълно незаслужено получи награди и вместо да си мълчи,
много нагло и арогантно взе да пръска акъл (злобни коментари) от сцената.

# 2 196
Любо е вече много години на сцената и може да си позволи да дава съвети. Когато Молец и останалите младежи го стигнат тогава могат да го критикуват. Молец дали ще ги има въобще след 5 години?

Мория Бакалова беше много красива и ми хареса като водеща. Вергов нямаше нужда да пробутва щерката. Като щяло ми харесаха наградите!

# 2 197
Както за САЩ има теории, че се управлява задкулисно от реални управляващи deep state, така и за Франция и Макрон има подобни подозрения. Макрон още от студент е бил покровителстван и много бързо е изкачил йерархични стълби - това го разказват служители от банката, в която е направил шеметно кариера без елементарни познания. Говори се, че е покровителстван от Ротшилдовския клан.
Във всяка конспирация има някаква истина и е логично да се замислим дали лесно биха пуснали властта, за която толкова са копнеели няколко известни "династии"...
Много по-лесно се преглъща умно задкулисие от колкото откровена глупост. В много от случаите по върховете са некадърни, безскрупулни кариеристи, успяли да уловят момента.
Толкова за легендарната любов на Макронови. А какви дебати имаше в темата преди време под мотото "на любовта всички възрасти се подчиняват". 🤣

# 2 198
  • София
Снощи гледах Златка русата в Кажи честно. Устата ѝ е отвратителна. Като паст, която ще те погълне всеки момент. Да не казвам мъжа ми какъв коментар направи Joy

# 2 199
Аз също не харесах излиянията на Любо Киров от сцената... Не знам на кого е толкова обиден и от кого е разочарован, но не беше там мястото да прави злобни изказвания.
Можеше само да благодари, да бъде смирен и щастлив!

# 2 200
Е, то си жаба на бавен огън, ако те вълнува… ето аз като не се вълнувам особено - не се варя 😁.  Пък и всички тези хора отдавна не са на 15. Но при голяма възрастова разлика подобни историйки според мен са неминуеми.

# 2 201
  • София
А какво е казал Любо, аз пропуснах.

# 2 202
  • София
Американските музикални награди 2025:

Дженифър Лопес....сменила е няколко тоалета, целувала се е с жена.
Скрит текст:
Хайди Клум със сина си Хенри
Скрит текст:
Род Стюарт
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Тифани Хадиш
Скрит текст:
Джанет Джексън
Скрит текст:
Глория Естефан
Скрит текст:
Давид Гета
Скрит текст:
МГК
Скрит текст:
Още изпълнители и тоалети:
Скрит текст:

# 2 203
Не знам кои са последните двама, но са покъртителни 😂

# 2 204
Любо е вече много години на сцената и може да си позволи да дава съвети. Когато Молец и останалите младежи го стигнат тогава могат да го критикуват. Молец дали ще ги има въобще след 5 години?

Само дето Молец не са го критикували, а той получи награда и вместо да излезе да благодари взе да ръси злоба, под формата на непоискани съвети. Много години е на сцената, защото е яко лансиран, а няма един хит след група "Те". Той така злобееше и срещу Миро едно време.

Общи условия

Активация на акаунт