Звездни Компромати- Май'25

• 271 153
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 205
Не знам кои са последните двама, но са покъртителни 😂
Моите фаворити са  - дамата, тръгнала за гъби, но озовала се неочаквано на сцена, откъдето се озърта за изход и карираният господин, който е арестувал половата си мощ с деним акцент.
Иначе и аз  жу сюи Макрон!

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 17:49 от проксима

# 2 206
Брижит е  от богато семейство и  го е наставлявала точно като учителка,  да стигне до тук. Блъска го според мен, не слуша детето.
 На тези награди не са им дали  нареждане като в Кан да се пооблекат, избили са на голотия.

# 2 207
Башар Рахал в Преди обед по бтв. Хареса ми, добре изглежда

# 2 208
Отвратителни тоалети на тези награди! На Лопез няма ли кой да ѝ каже, че вече не става за такива разголени тоалети.

# 2 209
  • На морето!
А вътреутробната и външноутробната многодетна майка, израснала с волованите на баба, за разлика от нас - с мекиците, как допуска това?
И нещо, откраднато от темата за наградите на БГ Радио:
Скрит текст:
Сторито е на Крис Захариев, репостнато от Дара Екимова. За Любо Киров, може би, става въпрос?
Не знаех, че има такава тема, но тъй като поведението на Любо Киров напоследък държи линия на сърдита леля, ще коментирам тук, че на наградите преигра. Директно се обърна към някой от Молец мисля да пита жена му какво мисли, че Любо Киров е взел наградата за албум. Мисля, че и въпорсното момиче и цялата зала мислеше, че е незаслужена тази награда.

За капак Васил Найденов прдобри с викане, но поне показа уважение и подкрепа към младите изпълнители.

# 2 210
O, това съм го пропуснала! Нещата стават все по-хубави.
Любо Киров яко се е изложил.

# 2 211
Любо Киров направи кариера благодарение на талантливите музиканти от група "Те", а той беше едно селско гейче вокалист покрай тях. Тези музиканти бяха на високо ниво и хитовете, които са обичани и известни и все още изкарва Любо пари с тях са именно от времето на "Те". Така че да не философства много, късмет изкара в живота с труда и таланта на други.

# 2 212
  • Враца
Е някои пък харесваме Люби Киров и смятаме, че има отлична кариера, има много хитове от годините на самостоятелни изяви и заслужава наградата, която получи!
И също така заслужава да дава съвети на по-младите и "прохождащи" заради гореизброените.

# 2 213
Дженката Лопесова доволно е засъсняла да привлича внимание целувайки се с жена. Rolling Eyes

# 2 214
  • София
Обаче се коментира навсякъде, а мислех, че тези номера се изтъркаха.

# 2 215
Макронови имат ли общи деца?
Тя май имаше от предишен брак...

# 2 216
Брижит Макрон има три деца и е баба. Еманюел Макрон няма деца.

# 2 217
  • София
Моника Белучи за списание Harper's BAZAAR Vietnam
Скрит текст:
Дева Касел за списание Numéro
Скрит текст:
Жизел Б. за списание  Vogue Франция
Скрит текст:
Фотосесия на Олга Куриленко
Скрит текст:

# 2 218
Charles III и Camilla в Канада
Скрит текст:

# 2 219
Камила изглежда добре, годините ѝ отиват.

Общи условия

Активация на акаунт