Звездни Компромати- Май'25

• 271 107
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 280
   За Макрон, гледах ги и аз и, честно, нищо кой знае какво не видях. Тя му запушва устата: "Млъкни сега, излизаме навън, пред хора, стига майтапи, президент си, не се излагай." Той се дърпа. Нормални неща в една двойка. И аз правя така с моя мъж, той с мен също. У дома дори ме потупва по дупето и ме пощипва, а аз го ритам по кокалчетата. И обратно Simple Smile. Божеее, добре, че не сме известни!

# 2 281
  • Враца
И аз гледах сега, и нищо кой знае какво не видях. Но,  не ми се вижда да се майтапят. Ядосани са и им личи.

# 2 282
  • София
Фрида Лингстад и Бени Андерсон
Скрит текст:
Ана Де Армас
Скрит текст:
Сури
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Елинор Томлинсън
Скрит текст:
Наоми Уотс с децата си
Скрит текст:
Оливия Кулпо
Скрит текст:
Андрю Гарфийлд и Моника Барбаро
Скрит текст:

# 2 283
  • Бургас
Тази Ана де Армас толкова ми е нелицеприятна, има нещо лукаво в погледа й. Не съм я гледала във филм. Поправете ме ако греша, но не беше ли тя последната жена до Антъни Бурдейн, и когато се самоуби обвиняваха нея, че не го е разбрала колко е зле.

# 2 284
Макронови си личи, че са сърдити никаква шега не е. Той застава на стълбите, чака я като си подлага ръката да се хване, тя тръгва с изпъната до тялото ръка най демонстративно.

# 2 285
Чудно ми как ли се чувства  Сури ? Цял живот не я оставиха на мира. Почти всеки ден я снимат, а не й личи сама да го иска.

# 2 286
Мисля, че с Азиа Ардженто беше Бурдейн.

Ана де Армас е много амбициозно момиче, търпя алкохолика Афлек, сега с този психар Том Круз... Наскоро бях попаднала на статия на какви изпитания ги подлагали от сектата преди да се класират за гадже на Том Круз, трябва да си много гладен да се подложиш на това. Ето статията, ако на някой му се чете.

https://www.vanityfair.com/news/2012/09/tom-cruise-scientology-m … iage-katie-holmes

# 2 287
  • София
Последната му е приятелка беше Азиа Ардженто, която беше обвинена за сексуални контакти с 17- годишния актьор Джими Бенет и Бурдейн му плати, за да не се съдят.

# 2 288
  • Враца
Не изключвам възможността Ана де Армас да гони известни мъже заради изгода, но специално за Том Круз- човекът е готин, богат, известен и добър актьор, от когото имам какво да се научи.
Сектата му процъфтява така или иначе, не е нужно някой да го "гласят" за гадже на Том, за да влезе в там.
Секти е имало и ще има. Не зная как и защо, но е факт, че и за най-изчанчените и извратени вярвания има последователи.

# 2 289
Макрон(ови)
Скрит текст:

# 2 290
Ох, оставам с впечатление, че Джесика Алба и чувал да сложи, ще изглежда добре. Тъкмо си мислих защо красивата Сури се е помъкнала с този развлечен анцуг, с който не изглежда добре, гледам на следващата снимка Алба със същия анцуг, но изглежда нежна и женствена Simple Smile))
Не харесвам как се е облякла Дакота Джонсън, а и ми е с много дразнещ тембър и провлачено носово говорене, но красивото си е красиво. Simple Smile Прекрасна фигура  Heart .

Наоми Уотс три глави по-дребна от децата си, дай Боже всекиму Simple Smile

# 2 291
Смея се с глас на колажа с Жоро Игнатов.
Де да изглеждаше така Макроновица наживо.

# 2 292
Ох, то пък все едно само Макроновица се ядосала на мъжа си в историята на света.

# 2 293
  • София
Линдзи Лоън за списание ELLE USA
Скрит текст:
Дъщерята на Кейт Уинслет - Миа Трипълтън за списание Defined
Скрит текст:
Джеки Чан на премиерата на "Карате Кид: Легенди"
Скрит текст:
Шоуто на Dior Cruise:

Ейса Гонсалес
Скрит текст:
Розамунд Пайк
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Александра Дадарио
Скрит текст:
Ашли Парк
Скрит текст:
Рейчъл Броснахан
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:
Сара Катрин Хук
Скрит текст:

# 2 294
От всички диорски аутфити само този на Ашли и Ейса ми изглеждат като ушити от китайчетата.

Общи условия

Активация на акаунт