Звездни Компромати- Май'25

• 270 905
  • 2 660
  •   2
Отговори
# 2 505
Тя не е искала в неговият апартамент, защо на дивана имало много спомени от други жени. Явно и е спадало либидото.

# 2 506
Много малка ми се видя къщата на Ники и Николета за хора с техните възможности. Особено бебешката стая - една кутийка с повдигащо се легло. И дворът ми се стори малък, спалнята също, въпреки високия таван. Детския хол пък какво имаше, една люлка малка и едно диванче, никакво пространство за игри, играчки...Иначе цветовете ми харесаха.
Николета ми хареса най-много от всичките, въпреки мяу мяу, другите хич не ми бяха приятни, например Малкоданска и мъж.

# 2 507
В някой от епизодите показват ли цялата къща вече обзаведена, че всичките драми на Ни-тата и философиите на дизайнера нямам сили да ги изтрая и да гледам подред?

# 2 508
Не съм гледала риалитито, от снимките цветовете ми харесват, но интериорните решения-не.

# 2 509
В някой от епизодите показват ли цялата къща вече обзаведена, че всичките драми на Ни-тата и философиите на дизайнера нямам сили да ги изтрая и да гледам подред?

В последния

На мен не ми хареса роклята на Ейса.

# 2 510
Това със спалнята в средата го направи една далеч неизвестна дизайнерка преди 7 г у дома, никак не е лошо решение, защото за гръб на спалнята има много шкафове, няма излишно празно място в средата, така има място за много големи гардероби на едната цяла стена и още един отзад. Към 26 кв е помещението у нас, мисля че и тяхното е горе долу така. Аз ако сама обзавеждах щях да си туря спалнята в едното кьоше и в средата да играя голо хоро. Та това решение на Ковачев е ок, само дет не е никак ново🫣😂
Николето, чу ли 🤪🤣🫵

# 2 511
  • София
Аз през цялото време очаквах къщата да бъде тази, която презентираха в промото с големия, просторен хол, басейн, а то се оказа, че е съвсем различна.
Странно решение да ни представям съвсем друг проект.

Дават няколко кадъра от 0:19.

https://www.youtube.com/watch?v=BxSQsNHJktU&t=335s

# 2 512
Аз като гледах и останах с впечатление, че къщата е доста по-голяма. Загледайте се, ако ви е интересно. Първо още на входа има отделна стая за гардероби. От там се слиза надолу, към прословутия хол, а нагоре се качваш към нещо като полуетаж, който някой смотолеви, че е за персонал. После имаше детски хол и още някакво помещение. На горния етаж бяха трите спални плюс общата баня за децата и гардеробната. Тази гардеробна беше с нещо като коридор, който не бяха снимала (според мен пак гардероби и след това спалня и баня срещу нея. За спалнята, според мен е поне 40кв, нашата е 20 и се разминаваме на ребро. За това и сложиха спалнята в средата, иначе щеше да седи празна и куха. Нашата детска също е супер малка, направихме я когато се роди първото дете, да си има нещо за него. Още си спи при нас и когато порасне ще им направи големи детски (имаме къде) но не намерихме смисъл тогава да ги правим и да ги съсипват. Цветовете ми харесаха, но то си е до личен вкус това. Двора който показаха беше от към входната врата, а отзад имаха голям двор също. Пак някъде из епизодите го казаха. Гаража май хич не го показаха, а там имаше и някакво сервизни помещение. На мен ми хареса къщата, но очаквах по-различен тип предаване (ех, очаквания Joy ) та предаването си беше боза и безсмислено (за мен)

# 2 513
Илон Мъск напуска правителството на Тръмп и очевидно, може би минава в опозиция https://dariknews.bg/novini/sviat/mysk-razkritikuva-noviia-zakon … -na-trymp-2420318

Аз давах шест месеца на тяхната любов, но очевидно два са достатъчни.
На Мъск мандата, като служител на правителството, беше 130 дни и трябваше да напусне на 30ти Май, та ден по-рано няма да им бутне каручката.

# 2 514
От 1 до 10 оценявам апартамента на Никитата 5 - 6.
Но аз не си падам толкова по последните тенденции, обичам  преди всичко уют и не бих върнала винтидж стил.

По НТв дават някаква нова поредица "Муха в супата", ей като я видя тази Гани и почва да ми звучат репликите й от онези записи... Отвратителна.

Има някаква Симона, гугълнах я, имала нов нос - съвсем различен  човек. Наистина какво значение има носът...

Николета казва при Гала, че са заснели тежката й бременност... А какво от проблемите, които са срещнали се видя?
Вероятно много семейства, които искат дете минават през сходни ситуации... Но в това предаване нищо не показаха... Да не би да си помислим, че "мис Съвършенство" е човек?! ...

# 2 515
  • София
Брад Пит за GQ, съжалявам не мога да изчакам петък.
Скрит текст:

Снимките са screen shot от този клип:
https://www.instagram.com/reel/DKNiz4DSlQy/?igsh=YnBscWozc3JqbGFq

# 2 516
На мен пък ми харесва много в тази фотосесия.
Възмажал, леко обрулен и посъстарен от житейските битки и несгоди, помъдрял.
Е сега вече го взех. 💙

# 2 517
И на мен ми харесва Брад Пит - малко викински вайб има в тази фотосесия. Напомня ми на Рагнар.

# 2 518
Николета има къща от Божинов. Преди преместването с Николай са живели там. Част от снимките, дори са в нея.

# 2 519
На мен тук Брад Пит много ми харесва. Той винаги е бил много хубав мъж, е, всеки си има вкус, няма да споря. Сега публичните личности са толкова изложени на показ, че нямат шанс да са недосегаеми и легендарни.

Общи условия

Активация на акаунт