Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 146
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 150
Имаме снимки. Но след 15 мин ще посрещам приятели затова споделям двечки набързо.

Магни, дай още, когато можеш. И с теб на тях. От кого ли е наследила тези дълги крака красивата булка?

# 151
С мен няма, Лайт. Само двамата, фотографа и мацката, която ги венча.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 16:30 от MagniМ

# 152
  • тук-там
Ихаааа, тихичко честито, Магни! Страхотни са!
Ти къде си се запътила? (Извинявай, ако съм пропуснала)
Леле, Наде, каква форма! Ти си вдъхновение!

# 153
Благодаря, mtz !
Валенсия ме чака да празнувам рожден ден! В сряда ще летим, отвратително ранен полет, а следващите дни бачкам пълна смяна. Затова като прилежно теле съм готова с багажа още днес. Маникюр, педикюр и прясно боядисана. 😊

# 154
  • Варна
Йееее, Магни, каква прекрасна новина! Всичко ще бъде наред, ох какво щастие за тези прекрасни млади хора и семействата им! Заслужаваше си дългото избиране на рокля, тази е перфектна - елегантна, стилна и изчистена. На теб - незабравимо да си изкарате във Валенсия!

Сиска, Наде, Мими, Пепси (сигурно пропускам още) много сте готини и чудно вдъхновение за безстилни и необичащи спорта като мен!

# 155
Magni Heart

Приятно изкарване във Валенсия! Чудесен избор за рд Flowers Hibiscus

Като гледам какви сте стегнати, съжалявам, че никога не съм се запознала с фитнеса.

# 156
Надя умопомрачетелна и щура! Heart Eyes
Магни, приятно във Валенсия и да качваш снимки красавице! Heart
Днес ще пътуваме с кораб bottom glass, ще обиколим Атон! Wink

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 09:04 от mimi.7299

# 157
Снимки със сигурност ще има, ММ е подготвил камерата даже. Щял да ме ползва за модел - ти да видиш, обикновено е мъка да си изпрося някоя. И като екстра бонус имам подарък среща с любима съфорумка. Heart
Мими, да ни покажеш разходката с лодка!:blush:
За днес съм огладила онази отровно синя рокля-риза. Само още се чудя сандали или кецки да добавя.

# 158
  • София
Магни, прекрасна новина! Безоблачни следващи месеци на младежите! Heartpulse
И аз съм в очакване на прекрасните снимки от Валенсия. Весело да ви е!
Надя, наистина си чудесен стимул човек да тича бързо към фитнеса! 
ММ заради китайска шапка го спряха нашите митничари за проверка на багажа. Голям смях беше колко летища минахме без проблем и накрая на нашето да го обискират. Satisfied

# 159
Ехааа, Магни, много красива булка…. Понякога се натъжавам, че никога вече няма да бъда млада…..
Приятно в Испания- там си е фиеста и сиеста, тоест чудесно да се отпусне човек и да възстанови.
Наде, “щура” жено…. Много ме радваш винаги с постовете си. На такава кутия така си съдрах целия крак преди 2 години, че там където беше основният удар, костта си остана вдлъбната. Имах колебания за днес фитнес или стадион, но като те видях - фитнес ще е.
Съни откри плажният сезон- завидях, върнах да видя жена ли е или морето е изхвърлило русалка на плажа.
Имах мейл от Зара, не съм пазарувала от там, но гледах, гледах и се почувствах доста възрастна за тази мода, дали грешката е в моя телевизор 😀
Мими, ти няма ли да се прибираш бре жена, голяма почивка направи / то и аз съм отпуска де /, но когато си из място не се брои 😉

# 160
В крайна сметка намъкнах любимите кецки. Трета или четвърта година ги нося, страшно са ми удобни. Материята на роклята престилка - така я нарече ММ, е лека и приятна също.
Скрит текст:
...

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 18:32 от MagniМ

# 161
  • Бургас
Магни, стискам палци всичко да е наред Heart а вие да си изкарате страхотно в Испания.
Наде, ама верно не те свърта на едно място. Дай Боже да си все така пълна с енергия и да се забавляваш.
Макадамия, благодаря! Хайде и ти скоро да се покажеш от някое СПА или плаж Wink , не отстъпваш по нищо на по-младите.

# 162
  • Sofia
Много приятно оживление в темата и хубави дами!
Магни, тези рокли се носят разкопчани до над коленете, останалото върши вятъра. Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятно изкарване във Валенсия!
Пепси, който те е снимал е артист! Страхотен кадър!
Мими, покажи какво се вижда през стъклото?

# 163
Бяхме 3 дни на вилата, но реших, че няма да показвам градинарски стил.
Днес така

# 164
  • София
Копчеее, а видя ли Сатен Екстракт- чето - честно казано бутилки съм изразходила, но като отворих кутията и го видях и театрално седнах на масата да отпия глътка вода 😂За мен това е ПАРФЮМЪТ
О, пропуснала съм, втренчена в букетите! Страхотен подарък! Не познавам парфюмът, но съм сигурна, че е Уауу!

Magni, много хубава булка видях! Да са много щастливи заедно! Flowers Hibiscus
Мими, страхотни снимки от гръцко!

Сиска, да си ни жива и здрава! Все такава прекрасна, стилна и елегантна!
Ходих и до аптеката да те търся, ама викам -едва ли, баш на РД ще е на работа! Hug

kativita Наистина, много хубав град е Търново! Страхотна атмосфера! Туристи, млади хора, слънце! Разходихме се хубаво с децата, като от времето, когато бяха малки... Срещнахме се и съвсем неочаквано с наши приятели -Тайландската ни компания- тръгнали от София за ...Дряново. Разбраха, че сме в Търново в този ден, та свиха от пътя.... Та.... направихме обяд в Его. Simple Smile
Видях се и с приятелката ми от детските години, която прави уникални картини и апликации върху дрехи от... боядисана вълна.

Из Самоводската чаршия в Търново

Царевец

От терасата на Его
Скрит текст:

Цялата банда
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 09:57 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт