Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 133
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Честит юбилей на Макадамия и рожден ден на Сиска! Здрави, щастливи, усмихнати и с много късмет бъдете, момичета!
Никакви балове не се задават при мен, само един юбилей през август.
Два-три дни сме на Добринище. Много е хубаво времето, излегнала съм се на слънце, а срещу мен са заснежените върхове на Пирин.

Вчера се разходихме в Банско.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 12:38 от *sve*

# 136
  • Бургас
Аз открих сезона
Водата е хладна за моите представи, намокрих краката до коляното само.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 11:27 от sunny-n

# 137
Прекрасни сте, момичета! Забавлявайте се!

# 138
Имаме снимки. Но след 15 мин ще посрещам приятели затова споделям двечки набързо.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 16:38 от MagniМ

# 139
  • Бургас/Пз
Ехаааа, голяма красота! Магниии😘😘😘

# 140
Истинска екзотична красавица е дъщеря ти MagniM !
Днес се сдобих с къдрици временно по метода със сплитаме с колан Simple Smile . Много харесвам къдрави или поне чупливи коси, а естествено нямам.
Днес вече няма къдрици, но все пак за еднодневна промяна, методът работи Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 09:04 от pep_si

# 141
Еми много хубава булка, пу-пу!❤

# 142
Магни, разкошна булка!!!! Heart Eyes
Съни, Све...Heart, Пепси чудни къдрици! Много ми харесваш така!

# 143
  • В заешката дупка
Красавица е дъщеря ти, Магни! Да е щастлива! Heart

# 144
Честит юбилей, Макадамия! Сиска, честит празник и на теб! Бъдете здрави, момичета, щастливи и много обичани!
Сиска, видях ти снимките от празника - разкошна си, а палтото е невероятно!
Магни, имаш си едно красиво бижу, щастие и много късмет, още веднъж!
Адаш, много ме радваш с тази островна атмосфера, след 2-3 седмици и а ще отида за малко и вече няма търпение да тръгнем.
Пепси, много си готина с къдрици.
Изтървах доста от снимките, но нямах време за телефон тези дни.
Трябва и аз да пренаредя гардероба и да изпера всичко лятно наново, събирам сили…

# 145
Аз три дни не мога да се справя с гардероба на децата и смяната на сезонните дрехи, някакъв ужас е. Но - first world problems Simple Smile До моите още не съм стигнала. Днес си купих едни къси панталони за вкъщи от тийн секцията на Пепко Grinning
Магни, много драматична и красива булка!
Сиска, честит рожден ден на патерици, хубаво е да се чувстваш обичана и ценена - дай Боже да е всеки ден!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 12:08 от Mometo*

# 146
  • Варна / UK
Честит юбилей на прекрасната Макадамия - добре дошла при шматките от петия етаж - тук купонът е пълен - и все по-голям ще става Cocktail .  Копче и теб пропуснах да поздравя, то отдавна беше - и ти да си честита!
ЧРД и на Сиска, една от най-сТилните (написах 'силните' първо и се чудех дали да поправя - защото Сиска е хем силна, хем стилна мацка) в темата. Чудесен подарък от деца и мъж - все такива подаръци да получаваш Hands Muscle
Да сте здрави и щастливи, момичета Heart Exl
Магни, това кинозвезда ли е на снимките, уау Heart Eyes
Прекрасни кадри от Мими, Съни, Све , Лайт(и забравих вече кой още... еми, пети етаж, не прощава Joy)...
Ааа, Агентче, и твоите снимки са върхът, ще се ходи в Исландия (дъщерята откога напира). Сетих се, че и ЧеКа показа страхотни снимки и си запазих онази табличка кога какво да се види.
BTW, Агентчето е пример, че хубавата жена и с кал да я намажеш пак е хубава жена - искрено завидях за това преживяване - много е мое!
Пеп-си, много яка снимка, аз щях да боцна и едно мохито в другата ръка Grinning
Ети, изплисках си кафето от смях докато те четях, пиши по често!
От мен една снимка "Пикачу стил", една "Нинджа стил" и една "Без никакъв стил" Joy
Скрит текст:
Тук съм на летището на прибиране от Тенерифе. Дъщерята купи тази шапка за подарък за РД на приятелка (днес ѝ я подари), обаче нямаше никакво място в багажа и трябваше да я подмятам из ръцете си - и най-накрая  - на главата:joy: Така си и пристигнах в Манчестър, където ММ ме сръчка и ми каза - няма да те разпознаят май на граничен контрол с това нещо... е, разпознаха ме Grinning

Тази седмица ме поотпуснаха перманентните болки в дясното коляно и скачах върху 61см кутия във фитнеса. Трябваше да се увековечя с клип, че не се знае кога пак ще мога...

От днес - в края на шестата тренировка за тази седмица - вече тотално без никакъв стил Grinning

# 147
Наде, много си шантава, луда жено. В страхотна форма и винаги създаваш настроение.
Пепси, много бохемска снимка дори и без Мохито.
Момичета, щастието винаги е красиво, но благодаря за всяка прекрасна дума.
Багажа стягам вече. 4 рокли, пола, дузина тениски и съм готова за испанска фиеста. Оле! Joy

# 148
  • София
Много ми харесва такава къса и руса прическа, NadyaT! То и аз се осакатих с това ходене нон стоп пеша всеки ден десетки км, та сега с отекъл и болезнен глезен едвам стъпвам. А не отслабнах кой знае колко от ходенето...

# 149
Чудни спомени, Магни!

Общи условия

Активация на акаунт