Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 497
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • София
beb4o_ fb,  аз мога да ти пратя на имейл по БЕЛ.
В седмокласната тема питах за Междучасие или Веди, но никой не ме отрази, а аз съм пропуснала, че има такава поща ...

# 391
  • София
Санака, давай имената на записалите се да направя пак баджове. Стига да искате, разбира се.

# 392
  • София
Айде - час на класа в петък 13-ти от 19 часа в La passione. Убедиха ме да ни сложат предварително по едно плато брускети и две антипасти и дипове, за да не пием на празен корем, докато чакаме поръчките. Ако някой ще се добавя или отпада, да казва навреме, за да променям резервацията.

# 393
Много благодаря за организацията, Санака Grinning Страхотна новина в края на деня!

# 394
Вярно, че е петък 13-и Satisfied
На късмет да ви е!
Останалите ще вдигаме наздравици дистанционно Beers

# 395
  • София
Айде - час на класа в петък 13-ти от 19 часа в La passione. Убедиха ме да ни сложат предварително по едно плато брускети и две антипасти и дипове, за да не пием на празен корем, докато чакаме поръчките. Ако някой ще се добавя или отпада, да казва навреме, за да променям резервацията.
Среща на петък 13-ти звучи като сбор на вещици! Stuck Out Tongue Айде бройте ме и мен, има мааалка вероятност да не успея да дойда, ама се надявам все пак всичко да е наред и да съм с вас!  Two Hearts

# 396
Както се казва - да сме живи и здрави, аз съм там.

# 397
  • София
sanaka, жива и здрава да си, че не сбираш пак Kissing Heart Весело ти изкарване на сватбата, да са много щастливи младоженците Flowers Four Leaf Clover

# 398
  • София
Аз ще дойда към 20.30. Изчакайте ме, моля!

# 399
  • София
Аз ще дойда към 20.30. Изчакайте ме, моля!
Ети, да уточним - да те чакаме и тогава да започнем с виното или да внимаваме да не се озовем под масите преди ти да си дошла? Wink

# 400
  • София
А, ще ме чакате, за да пиете... да не сте луди?! Просто гледайте да можете да ме фокусирате като дойда.

# 401
Никого не чакам, сядам и почвам 😂. Аз освен осмокласник имам и четиригодишно, така че почвам с белото директно 😂.

# 402
  • София
Момичета, корейският фестивал вчера в 18-то СУ беше невероятен. С толкова размах, старание и любов беше направено всичко. Имаше 12 тематични стаи. Гримираха ни, облякоха ни в ханбок, разказаха ни за корейската история и литература, рисувахме, пяхме на караоке, играхме игри и отговаряхме на викторини за Кпоп и Кдрама, а накрая ни почерпиха с корейска храна, която всеки можеше и сам да си направи на място, и страхотен канелен пунш (имаше 4 традицинни напитки). Всичко беше направено от учениците с подкрепата и окуражаването на учителите. Сценичната програма беше час и половина и беше изключителна. Бяха се подготвили много. Дъщеря ми с нейната групичка вложиха толкова много часове в репетиции и подготовки, всички останали бяха направили същото. Корейският посланик, който е от 4 месеца в България, направи поздрав на невероятно добър български, а после скача на дама и игра на 21 на двора.
След това с част от родителите отпразнувахме събитието на хапване и пийване.
Ето и една снимка на наборката от традиционния корейски танц с ветрила.

# 403
Ahoney, прекрасно звучи всичко, което си написала.

Страхотна организация. Радвам се, че в 18-то има осезаема промяна към добро. Все пак то е наследник на Трета мъжка гимнация и беше първото училище с източни езици.
Супер е, че и деца, и преподаватели, и родители са се включили със сърце и сте създали такъв хубав и споделен празник!

# 404
  • София
Хубаво е, че има такива инициативи. И че децата се увличат и участват.

Моят нещо се е стреснал и чете.  До преди една седмица само ми говореше - спокойно, не се притеснявай.
Като цяло добре се представя с оценките. Но няма лошо и да почете преди края на година.
Интересно ми е дали ще се пребори за повече от 4 по физическо. Упражнява се и вече прави 20 лицеви опори прилично.

Общи условия

Активация на акаунт