Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 445
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Олеее, не искам и да чувам за изходни, класните ни стигат на нас. Много се надявам, че като са от 13.06 до 20- ти с намалени часове, няма да правят. а то после няма да има време..

# 526
Е, доживях да седне да учи моето тази година - за класното по бел. Но пак е нещо.
От философията и тя не е впечатлена, но не съм и очаквала друго. И аз не ги обичах този род предмети навремето - ала-бала ми е.
За екскурзията, аз ги ожалих, че ще е жега, но и моето не иска да ходи.
Не остана до ваканцията.

# 527
Наборката се очертава с пълно 6 по всичко, което, как точно ѝ се получава, като буквално не съм я видяла да седне да учи, не е ясно Rolling Eyes
Догодина ще я видя, като почнат с разказвателните, прогнозирам, че ще има голям срив в оценките.
Взима стипендия, но при тях е минималната - 21 лв. месечно, голям келепир.

# 528
Мммм, същата история - хем класни, хем изходни. Обаче съм я оставила наборката на самотек малко. Обясявам, ако някъде нещо не е разбрала и попита, но не се натискам активно. Стипендия взима (и даже е горда с това, понеже е от малкото), да видим дали ще я задържи.

Дописвам - днес има изходно по музика... Nerd Каза, че не е чела, но си знаела... Frowning1 Ще видим колко знае.
Има и ненанесени оценки, та и това ще видим.

# 529
  • Пловдив
Наборът като взе стипендията за 4 месеца (общо 200 лв) ми се обади възмутен с думите "То хич не е доходоносно, да учиш!" Joy

# 530
Чудим се тука вкъщи утре всички ли са следобед - заради НВО 10 клас? Порових да видя някъде инфо, ама не намерих...

# 531
Нашите са от 10:30 и с намалени часове.

# 532
Не. В едното училище, в което работя са от 10:00, а наборката е от 10:30. Другата седмица в петък ще съм изцяло втора смяна (СУ), а тя ще си е нормално (ПГ).

# 533
  • София
В дните на НВО 10 клас нашите са от 10:30 и с нормална продължителност на часовете и междучасията. Всяко училище си решава как да си направи организацията.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 21:35 от sanaka

# 534
Да, при нас ще са онлайн утре.

# 535
А моето са си съвсем нормално на училище от 8.00

# 536
Благодаря за споделеното по утрешния график. В училището на набора утре са от 11.00 ч, което първоначално ме озадачи, понеже наивно си мислех, че идеята е десетокласниците да пишат сред тишина и спокойствие. Явно идеята тази година е "който както" според училищните власти по места Simple Smile
Понеже синчето е блейка, не знае утре дали ще са намалени часовете (той май и за 11.00 ч. не е много сигурен Joy

# 537
НВО на 10 клас е само 1 час и половина. Затова има време и за учебни часове.

# 538
Тази година и дните на седмокласниците за НВО са учебни за останалите ученици (8-11 клас), ще учат втора смяна. А там, където няма седми клас ще са си нормално, предполагам.

# 539
Ние май сме най - добре, от днес, та до другия петък- втора смяна от 13.30 с часове по 20 минути. Даже детето каза, че доста от съучениците му, които имат неизползвани дни от родител, си занесли бележки
Sweet_maniche, при вас стипендиите са си направо големи, двойни на нашите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт