Голямата не е много по теорията от философията, поизпуска някои определения. Но пък може да спори и да се заяжда
И понеже си харесва учителката, даже писа профил с филосифия. Аз лично 5 дена се кръстех и я питах дали е премислила добре.
И понеже си харесва учителката, даже писа профил с филосифия. Аз лично 5 дена се кръстех и я питах дали е премислила добре.
Отделно трябваше да подготвят и презентация за сайта си. Това е по информационни, а по информатика също имаха някакво задание - моето прави някакъв калкулатор, на него по тези предмети му е интересно

Радвам се, че тази година по тези предмети случихме на учители, които държат на присъствие и дисциплина
Но пък други деца си отдъхнаха, като спряха да ги мъчат с нормативите, а започнаха танците.
Обаче се оказва, че в днешни дни само много малък брой пълни (или почти) отличници се класират за стипендия, поне в гимназията на набора. Та ме е яд, че няма да получи нагледния житейски урок как знанието е оценено и финансово, макар че ще е с отличен успех (т.е. над. 5,50). Абе едни 10 лв. да му дадат, пак
В нашето училище за отличен успех е 25 лева, ако трябва със стипендията да го убеждавам, че знанието храни, няма да ми се получи 
Девойката вчера в колата ми разказваше книгата, която ще представя на английски - добре, че днес я е представила, че имаше да слушам още
Харесват си и физическото, и ИИ, но то и учителите са готини. Цяло лято ще се моля на всички знайни и незнайни богове догодина да не се виждаме с един конкретен преподавател