Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 450
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
И моето 😂 с тая разлика че на него му трябва 🤣 ох, на лудост ме избива.
Поне Лазо го е познал, а чета че масово са го омазали него

# 646
  • София
На мен миналогодишното ми се струва малко по-трудно, но може да е субективно, ще видим от резултатите дали съм права. Специално литературните въпроси - при нас имаш два за Хайдути, трябваше да се разпознават конкретни герои от произведения, сега няма такъв въпрос... по-леснички ми си струват. И текста за редакция ми се струва по-лесен тази година.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 13:47 от sanaka

# 647
Пуснете целия тест, като излезе, ще ми е интересно да го видя подробно.
Въпреки че Серафим е от приятните разкази за работа, въпросът винаги може да се подготви за трудно ниво, и обратното. С всяко произведение е така.

# 648
Може и теста да е е по-лесен. Не съм го гледала..видях само тезата.
Всъщност миналата година май математиката беше по-лесната.

# 649
# 650
# 651
  • София
Очаквано, на нашите набори тестът им се струва по-лесен от техния Joy Как беше, "най-лесен е този изпит, на който не се явяваш ти" Joy А за преразказа казват, че е бонбон в сравнение с "техния"

# 652
  • София
Даам, тази мислА е моя. Bowtie

# 653
Питах наборката по-лесна ли е тезата, тя ми отговори с "Няма лесно". Laughing

# 654
  • София
Ако щете вярвайте и двете с наборката не можем да се сетим за какво беше техният преразказ. Нито текстът с разбиране (той май беше за монети, но не съм сигурна).

# 655
За документи и лични карти беше.
..След първоначалния шок от Серафим.. и минус шесте точки, другото при нас изглежда оптимистично.

# 656
  • София
Е, чак пък -6 точки! Нали нещо е писал?

# 657
  • София
Е как, майката на Папи Ханс и нейният текст...

# 658
Е айде, една Simple Smile писал е че е на йовков, че тия реплики са в разговор с Еню и че са свързани с това че е дал пари на Павлина .. и дотам.
Щото това че бил скромен и нам-какъв-си си било по принцип, а не по тази теза 😜
Поне Лазо го е познал. На другите литературни няма грешки, смята че е намерил всички правописни. За закона и правилника ще има 1, защото правилника не го е видял. За 13 е писал “е спокоен”, а не синът е спокоен, общо взето доста прилично. Тоест от първа част най-оптимистично ще е - 6(ако вземе едничка на тезата). Досега с преразказите винаги е бил около 32, ако и сега е такава тенденцията - бива.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 16:23 от second

# 659
Точно по тази реплика си проличава колко е скромен - отрича, че е направил нещо, сякаш е някаква дреболия, която всеки би направил. А всъщност е нещо много голямо, но той не го осъзнава като такова. Не желае да се изтъква.

Общи условия

Активация на акаунт