Мама и 40 годишно дете:))))

• 8 529
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
  • Обран бостан ;)
Майката може да му изпере и сготви, само оттова ли има нужда един 40 годишен? Добре, не иска семейство, жена и деца, не е задължително естествено. Но от секс няма ли нужда 40 годишния? Къде ще я заведе при майка си, докато тя е в другата стая? Има ли жена, която ще отиде или само ще ходи по хотелите, дори без семейство жената ще иска някаква връзка и мъжът да й предложи нещо, а не да е 40 годишно дете.

Как ли са живяли и са се размножавали преди 100 години, като са били по 3 поколения в една къща ?
Мистерия. Wink

# 76
  • София
Е, той не се е родил на 40 години. Все от 20 до 40 е решил проблема с терена за интимности. Негова работа си е къде, какво прави. Явно и жена не си търси, щом на 40 години стои още при мама. Иначе отдавна щеше да е женен с деца.
По-скоро абсолютно никоя жена няма да му върже, надали избора е негов. Същото важи и за интимности.

Защо? Има мъже, които си намират жени само за интимности. Терен винаги може да се намери за това - не е нужно да я води при мама. Познавам такъв типаж - хванал си женена жена само за тази част и после тя при мъжа си - той при мама. Вече над 10 години са си така.

# 77
Майката може да му изпере и сготви, само оттова ли има нужда един 40 годишен? Добре, не иска семейство, жена и деца, не е задължително естествено. Но от секс няма ли нужда 40 годишния? Къде ще я заведе при майка си, докато тя е в другата стая? Има ли жена, която ще отиде или само ще ходи по хотелите, дори без семейство жената ще иска някаква връзка и мъжът да й предложи нещо, а не да е 40 годишно дете.

Как ли са живяли и са се размножавали преди 100 години, като са били по 3 поколения в една къща ?
Мистерия. Wink
Мразили са се, мъчили са се.

Хахаа последният коментар е топ. Сетих се за едно меме, че е по-добре да си с мъж, който живее с жена си, отколкото с майка си, защото първият може да се разведе, а вторият никога.

# 78
  • София
В глобален план, няма намаляване на населението, тъкмо обратното.

Очеизвадно говоря за населението на България. Ако за теб умножениено на индийци и африканци е успокояващо, при полажение, че твоят народ изчезва, ок.
То по-страшно е в какво се превръща тоя народ, не че изчезва, ако питаш мен, но това е друга тема.
Децата са огромен ангажимент и отговорност, и е признак на здрав разум човек да не произвежда повече деца, отколкото е в състояние да гледа.

# 79

Мистерия. Wink

Живели са трудно, не само три поколения в една къща, но и младото семейството с всичките дечурлига в една стая - на земята, на рогозка и отгоре черга. В единия край бащата, в другия майката, между тях дечурлигата.
Това ми го разказваше една много възрастна жена преди години.

Как са се размножавали? Предполагам не са имали проблем за това, повечето са били земеделци, земя бол.. Ходили са с каруци до нивите си много рано сутрин да работят. Жените са месили хляб в 3-4 часа сутринта за около 8-10 човека.
А нуждата от работна ръка е била голяма, затова са имали и много деца.

Онова поколение на 40 години вече са ставали дядовци с внуци.
Така че в каквато епоха се роди човек, тази епоха моделира дали ще стане "Мама и 40 годишно дете" или "Мъж на 40 и вече дядо".

Разликата е, че днес имаме по-добри условия за живот, секс, работа, лично време, за скука и... да си бъркаме гагата кой как живее, с кого живее, защо така живее, а не иначе..

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 18:58 от Valerie R

# 80
Е, до терен за интимности ли опряхте? Винаги може да се намери начин - напр. ако жената има терен - у тях, може на хотел, може в колата, може у някой приятел, който е решил да им отстъпи жилището си и къде ли още не.

# 81
Всичко разбирам, само не разбирам загрижеността на съфорумките за сексуалния живот на мамините синчета.

# 82
И мен това ме дразни.
Какво ви интересува чуждия живот?
Сякаш изпитват злоба, че те на 40 години драпат със зъби и нокти да гледат деца и семейства, а някакъв си господин техен набор е на топло при мама по същото време.

# 83
  • Out of the Mix
Сериозно ли се "котира" и "валидира", "одобрява", "оправдава" 30-40+ годишни хора да живеят с родители.

Единствено бих оправдал при заболявания, здравословни проблеми, липса на друг, някакви нужди, и то временно.

Иначе дундуркане и отказ от скъсване на пъпната връв е инфантилно и жалко, и то при положение, че говорим за здрави, прави индивиди с образование, работа и т.н. Въобще не бих оправдал и толерирал.

Един, два пъти съм срещал такива жени уж за гаджета, не ги издържах грам, мега несериозни, без никакви изградени навици и въобще незнаещи как да се държат с мъж, никакви социални умения. За кревата и в битов план дори не си и помислям.

# 84
  • София
Че защо някой трябва да ги "котира", "валидира", "одобрява" и "оправдава"? Това си е техния живот - щом не пречат на никого, ще си го живеят така, както им харесва. Не разбирам другите какво ги интересува кой живее при майка си и кой не, щом нямат нищо общо с тях, освен приятелски отношения. Това е личен избор и не влиза в работата на никого.

# 85
  • Paris, France
Един, два пъти съм срещал такива жени уж за гаджета, не ги издържах грам, мега несериозни, без никакви изградени навици и въобще незнаещи как да се държат с мъж, никакви социални умения. За кревата и в битов план дори не си и помислям.

Ти гледаш от камбанарията гадже (любовник, партньор, съпруг). Много от 40+ годишните живеещи с родителите изобщо не предвиждат връзки, съжителства, бракове и деца и съответно навиците им и неуменията никому няма да пречат. Те може и да са се пробвали във връзка с човек от противоположния или същия пол в далечното минало и да са установили, че не е за тях.

Моите познати, които в края на 30те и началото на 40те искаха и търсеха връзки, към средата на 40те се кротнаха и даже не опитват. Имам предвид самостоятелни, живеещи сами, далече от родители хора. Вероятно нещо подобно е с живеещите с родители.

С възрастта промените стават все по-трудни, тежки, сложни и нежелани. На 15 и 20г можех да реша да запраша нанякъде с 2 куфара и до месец да съм заминала.  На 25 стана по-тегаво и след 30г съм се местила 4 пъти, все с мъжа ми. След 35г вече уседнахме и не ща да чувам за местене, камо ли напасване с нов човек. Майка ми си я знам и зная какво да очаквам, та е друга бира.

Винаги съм живяла както искам, доколкото е било възможно. Какво мислят за моя живот околните си е тяхна работа. Не бих се местила да живея сама като кукувица и да тичам да си пазарувам, готвя и домакинствам сама само за да се валидирам пред колеги, познати или бабите пред блока.

# 86
  • София
Сериозно ли се "котира" и "валидира", "одобрява", "оправдава" 30-40+ годишни хора да живеят с родители.

Единствено бих оправдал при заболявания, здравословни проблеми, липса на друг, някакви нужди, и то временно.

Много често децата помагат на родителя. 40 годишен човек обикновено има родители в пенсионна възраст, често и над 70 годишни. Замисли се, че финансово е по-удобно и за възрастния да има работещ и допринасящ съквартирант. Много варианти има, които няма какво да се валидират или не щом са работещи за въпросните хора.

И Невена е права. След 40 човек изобщо не е склонен към промени и който не е създал свое семейство няма и за кога да го прави, в общи линии, особено жените.

# 87
  • Out of the Mix
Разбира се, има ги тези неща, дори и аз съм пряк свидител последните години, затова и ми е толкова трезва преценката и конкретно знам кои жени за какво стават и за какво - не, общувайки и имане вземане-даване с всякакви.

Няма да почвам с примерите и годините, възрастта, че ще стане страшно.

Не знам за какво "кротване" говорите.

Невена, не говоря само от камбанарията на гадже, любовница и т.н.

Учудвам се отново колко се толерира, в същото време роптаете как искате мъж да е със собствено жилище, кола, професия, независим, самостоятелен, после ама не, може да живее с мама, няма проблем.

В същото време мамина глезанка на 30+ не може да забърка един омлет и не знае кой препарт е за съдове и кой за гранитогрес и ламинат/паркет/дърво.

Една щеше да ми съсипе фурната, щях да полудея. Гледа в нета, че някаква си чистела със сода.
Викам й "моето момиче спри, ще излющиш емайла, никави абразиви".

В колкото и добри отношения да сме с родител, да се обичаме, подкрепяме, не бих живял постоянно, именно заради навиците, въобще, който е свикнал самостоятелно, знае за какво става дума, животът на 40-50+ не съвршва, моля ви се, особено за мъж.

Естествено, че го има и финансовия въпрос и жилищната уреденост, смятам тук няма какво да се спори.
И ако в бедната провинция, въобще не само "бедна", порядките са други с къщите, етажите и дядовите ръкавички, то в София, и голям град с възможности и т.н., човек да си причинява това не го разбирам.
Мамини сладки, златни, глезанки до 30 минимум са си дома, мъжчета до 35-40 с баба и мама, прекрасно.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:49 от Revoker

# 88
Разбира се, има ги тези неща, дори и аз съм пряк свидител последните години, затова и ми е толкова трезва преценката и конкретно знам кои жени за какво стават и за какво - не, общувайки и имане вземане-даване с всякакви.

Няма да почвам с примерите и годините, възрастта, че ще стане страшно.

Не знам за какво "кротване" говорите.

Невена не говоря само от камбанарията на гадже, любовница и т.н.

Учудвам се отново колко се толерира, в същото време роптаете как искате мъж да е със собствено жилище, кола, професия, независим, самостоятелен, после ама не, може да живее с мама, няма проблем.

В колкото и добри отношения да сме с родител, да се обичаме, подкрепяме, не бих живял постоянно, именно заради навиците, въобще, който в свикнал самостоятелно, знае за какво става дума, животът на 40-50+ не съвршва, моля ви се, особено за мъж.

Естествено, че го има и финансовия въпрос и жилищната уреденост, смятам тук няма какво да се спори.
И ако в бедната провинция, въобще не само "бедна", порядките са други с къщите, етажите и дядовите ръкавички, то в София, и голям град с възможности и т.н., човек да си причинява това не го разбирам.
Мамини сладки, златни, глезанки до 30 минимум са си дома, мъжчета до 35-40 с баба и мама, прекрасно.
+ 111 точно, от позицията на майки им е супер, от позицията на жени... не толкова.
Животът не свърша слава Богу, дори за жените. Баба ми на 55 се премести в друга държава, научи нов език и се омъжи и този втори брак й е много по-щастлив. Вече 20 г са заедно. Мой професор на 50 се ожени и има дете от 30 годишна, надали ако живееше с мама някоя себеуважаващасе жена щеше да го погледне. Повечето жени искат мъжът да осигури нещо - терен, дом, а не те да го правят или да са само по хотели или колите на тази възраст.

# 89
  • София

В колкото и добри отношения да сме с родител, да се обичаме, подкрепяме, не бих живял постоянно, именно заради навиците, животът на 40-50+ не съвршва, моля ви се, особено за мъж.

Кой тук говори за връзка с този мъж? Авторката се възмущава на общо основание. Дадох пример с леля ми. Нула желание да има семейство, безброй кандидати, хубава и умна жена, живееше си с баба до смъртта и. Сега си живее сама и си е повече от ок. Какво да я обсъждаме като то казус няма. Сигурно има и такива мъже.
Пък ние какво искаме от мъж няма място в темата.
И аз не съм живяла с родителите си, нито те имаха желание да живеем заедно, но хора разни. Имам почти пълнолетен син, не го виждам да мечтае като е на 40 да си живеем двамата, нито аз имам подобно желание, но кой знае какво ни очаква в бъдеще. При всички случаи, ей така да се коментира какво е ок, когато не е незаконно, неморално и не ни касае...

Общи условия

Активация на акаунт