Днес пак цяло тяло правих аз. Имам значителен прогрес на набиранията и никакъв на степъпите. Въобще долната част нещо много бавно прогресирам за разлика от горната. Ще видим утре на екстензиите за задно и предно бедро, ама степъпи и лег пресата са ми в застой. Не мога да вдигна теглото и това си е.
В петък съм на преглед за едни видими капиляри по краката, които имам от много години и вече реших, че искам да махна и да си нося късите панталони с кеф това лято. Ако направя процедурите скоро след това, ще се наложи известно време да го давам по-леко с краката.
Моето типично хранене е сутрин "бронирано" кафе (кафе разбито с масло и колаген), след това второ, след това към 10 часа протеино шейк, неовкусен, разбит с какао или кафе и малко краве масло, че иначе е блудкав вкуса. Към 14 часа ми е обяда около 180-200гр месо и 3 яйца. Вечерята ми е след тренировка и се състои от често същото като обяда като вид и количество. Освен двете кафета сутринта, изпивам още 2-3 такива през деня и до вечерта.

Общо взето вечер прекалявам.