Много сте активни и ми е трудно да смогна да чета всичко.
mama, 3кг са ок, но имах предвид леко според възможностите. За едни са 2кг, за други 3
Них увеличила повторенията обаче. 

Споделям ви какви упражнения правих днес, но за съжаление първата програма е изтрита, а не се сетих да я запазя и не мога да дам сравнение. Съжалявам, че ще смесвам имена на български и на английски, но не знам как съответстват на БГ:
каква е крайната цел?
(да се чете с много ведър тон). Да, с треньор тренирам, макар и онлайн - от Strong by science. От юни почнах, но с прекъсване по здравословни причини, като наскоро писах, че първоначално изготвената ми програма ми беше много трудна (и като изпълнения, и като продължителност) на фона на това, че нямам голяма възможност на тенировки, а и се грижа за дете на 1 г., та често съм много изморена. Затова тренировките бяха сменени, но за жалост първоначалната е изтрита от треньора, а аз не се сетих да си снимам таблицата. Крайната цел е отслабване (да, знам за храната - и на този фронт воювам) и цялостно извайване на силуета, защото съм с тлъсти крака, но пък сравнително слаб торс. Но съм пълна невежа по отношение на фитнеса и затова търся съвети при вас. 
каква е крайната цел?
На снимките не може да се види това за което говоря, до някаква степен ги поизчистих малко(с комбинацията от крачки след вечеря, сухото четката сутрин и лекото намаляване на въглехидратите, но не е това което беше преди, със сигурност бяха по- добре от сега, то и затова не мога да се примиря. Както и да е продължавам с целта, и ще видим какво ще се случи.
Съжалявам за вируса - летните са особено непоносими! 14 дни пауза за човек с твоя тренинг са нищо, бързо ще наваксаш 

Преди години и аз мислех, че само сплитовете са ефективни, но Карълайн промени мисленето ми с нейните програми, в повечето от които има един ден седмично за цяло тяло с редуване на упражнения за горна и долна част. Тези тренировки са ми особено любими. Последната и програма - MAX - пък беше цяла готварска книга с буламачи - 50 тренировки само цяло тяло, с редуване на упражнения и уж странни обрати. Много хора споделиха, че точно от тази програма имат най-голям напредък!