Живот на кантар - тема 6

• 33 195
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
Офф, тази Виолета...От всичко разбира.

# 376
Ей, петък е.
Казвайте какво става, аз утре ще гледам.

# 377
  • Сливен
Дерия им казва, какво може и не може да  си поръчат/ядът, като са навън 🤣🤣🤣
Ако им се ядяло пица - да поръчат и да си я разделят с тези, с които са на масата. 😅

# 378
Офф, тази Виолета...От всичко разбира.
След операцията на стомаха била свикнала да си подбира храната, така каза Laughing.  В такъв случай как са минали 2 години от операцията на стомаха, а до влизането си в предаването не беше свалила нищо или е качила обратно сваленото. Явно намира хората за балами. Според мен си е лакомница и пак ще напълнее. Много искала десерт - два пъти го каза.

# 379
И на мен Виолета ми изскача отвсякъде! Аман! Не знам дали разбрах правилно, че след операцията много внимавала какво яде и на ресторант останалите трябвало да й дояждат порциите. За някакъв минал момент ли говореше? Че доскорошното й състояние не кореспондира никак с това твърдение...

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 21:10 от moonriver

# 380
Дерия им казва, какво може и не може да  си поръчат/ядът, като са навън 🤣🤣🤣
Ако им се ядяло пица - да поръчат и да си я разделят с тези, с които са на масата. 😅

Еее, пада ми в очите.
Ако им се яде пица да си направят кето пица. Десетки варианти.
А навън също има варианти.

# 381
Добре, ясно е, че когато излизаш, може нещо "извънредно" да си поръчаш. Но как може в процес на отслабване в чинията да има месо и картофи(Ани) или панирано пиле(Марти). Той поне се позамисли.
А за птиците Дерйа не е права, не може да се очаква, че всеки на заведение ще иска да дели или пък да харесва една и съща пица.
Ние дето сме трима и у дома като си поръчваме няма как да е една и съща, защото аз не обичам с месо, мъжът ми не обича с царевица, синът ми не обича гъби и стой, та гледай. А като правя домашна, я деля визуално с някакъв зеленчук и после слагам на трите мислено разделени парчета според вкуса.

Допълвам -това с Перник ми харесва, напомня ми amazing raсe в първите, най-добри епизоди.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 21:18 от Светкавица

# 382
  • София
За мен Виолета трябва до работи с психотерапевт, ако наистина има желание да свали и задържи резултата. Тя има зависимост към храната и само с режим и тренировки няма да станат дълготрайно нещата. И на мен ми направи впечатление, че единствена на масата каза няколко пъти за десерт. Толкова да не си видял ползите до този момент, че при първия случай да искаш да си вземеш десерт, не говори добре. Има нужда от работа с психиката, за до види какво "храни", защото със сигурност не е стомаха.

# 383
Вили намери най-възрастния господин да го кара да кляка Joy

# 384
  • ПАЗАРДЖИК
Най- добрата в ориентирането се обърка! 🙄
Само тя!

# 385
  • Сливен
Виолета тръгна да тича като луда и оператора и другите също 🤣🤣
А пък Тодор "Братленце да ми помогнеш" 🤣

В момента показаха надпис отдолу "запиши се за кастинг, за новият сезон".

# 386
  • София
Ееех, как ми се догледа Бягство към победата!! Simple Smile Ама май казаха, че няма да има втори сезон.

# 387
Ееех, как ми се догледа Бягство към победата!! Simple Smile Ама май казаха, че няма да има втори сезон.
Аз не съм гледала Бягство към победа, чувала съм, че е подобно на amazing race, но amazing race e великолепно и много вдъхновяващо.състезсние, първите епизоди. От него извлякох едно правило, което повтаря на сина ми:Има винаги два начина за постигане на целта-един лесен, но бавен и един бърз, но труден. Горе-долу това беше принципът, заложен в играта.

# 388
Трябваше да дават видеото само от дрон, голям майтап е как тичат заедно с оператор и озвучител Joy Особено за операторите е било доста хард, камерата си тежи, а Виолета и Тодор направо спринтираха.

А на играта с бисквитките Виолета пак извъртя нещата, че искала да участва заради самата игра. Глупости, просто е най-малко сваляща и трябва да направи всичко възможно, за да има някакво предимство на кантара. Ето това много ме дразни, когато прави хората на идиоти Trollface

# 389
  • Сливен
Съгласна съм, за оператора 🤣
Ейй, тази Виолета пак говори във "второ" лице за себе си.. 😑😑

Общи условия

Активация на акаунт