КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 953
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Взехме череши,сърцето ме боли като ги ям,но пък са вкусни Grinning
За Bonuss никой не коментира,та не купихме.
Доматите и прасковите бяха леш,ягоди и чушки нямаше.
Бонбоните от купона с РД нямаше почти никакви.Предишния път поне имаше трюфели,сега и това нямаше.Половин час сигурно чакахме да заредят някакви ставащи за ядене поне. На косъм бях да помоля в темата ,ако при някой има от морския дар на кфаворитес да ми вземе и да ми прати по куриер Grinning

p.s. Какви купони ви се падат от колелото?На нас досега 50% за нишесте,1лв. за ръжени сухари и 50% за слънцезащитни продукти Biofresh Suncare,като последния го подарявам.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 22:30 от Блосъм

# 421
Тоалетна хартия имаше при нас в сряда, но не взех. Много рехаво навита ми се стори, като стиснах рулото.
Предпочитам Зебра, често я пускат на промоция, а е в пъти по-плътно навита и вероятно икономична. На собствената им марка също не са лоши, но пък рядко ги намалят.
В момента ползвам на ДМ синята, супер е. Не е много евтина, но я взех с намаление и руло 200 къса излезе 78 ст.

# 422
Потвърждавам за дините. Сладки са.

# 423
Някой може ли да ми прати скрийншот с арт. номера на бонбоните от купона за рд?🙂 Активирах си купона за рд през сайта им, но там не се виждат кодовете.
Не сме купували все още дини от Кауфланд. В нашия филиал все на огромни попадам. Купихме една от Лидъл, много е червена отвътре, със стегнато "месо", не е много сладка обаче, както предполага цветът и'.

# 424
  • София
Кодове на продуктите пишат само в Лидл. Всички бонбони на К-класик и К-фаворитес включва купона. Напоследък няма богат избор в магазините за съжаление. Аз също имам купон и много харесвам бонбоните им, но вчера имаше само 3 вида и празни рафтове. Тези дни ще погледна в друг филиал, дано има повече избор.

# 425
Напротив, досега винаги са били написани арт. номера от купона за рд. Бая дълъг списък беше. Имам проблем с актуализацията на приложението и няма как да видя.

# 426
  • София
Напротив, досега винаги са били написани арт. номера от купона за рд. Бая дълъг списък беше. Имам проблем с актуализацията на приложението и няма как да видя.
Последния път (месец май) нямах кодове. Може би имам скрийншот на кодовете от октомври месец, но не знам дали са актуални.

Освен това имаше някакви шоколадови чипсове на рафта с бонбони и взех, мислейки, че са към бонбоните, но на касата не се намалиха.

# 427
  • София
Това е в приложението.
Скрит текст:

# 428
vanian, на "Общи условия" какво пише?
Таня, може и да са ги махнали заради "изобилието" от видове, знам ли...😂

# 429
  • София
vanian, на "Общи условия" какво пише?
Таня, може и да са ги махнали заради "изобилието" от видове, знам ли...😂
В общите условия пише стандартното за количества като за едно домакинство. Няма кодове.

# 430
  • оттам, откъдето започва България
Вече няма арт. номера, този месец пазарувах с купона. Аз предполагам, че са ги махнали, тъй като асортиментът е много беден.

Скрит текст:
Струва ми се, че като се поизчерпаят останалите видове бонбони на К. марка, ще махнат и купона и ще дават друг вид купон за РД, примерно, както в Лидл.
Дано не съм права.

# 431
За РД винаги е било валидно за всички видове от тяхната марка. Какъв е смисълът от номера?

# 432
Потвърждавам за дините и черешите- супер са, също както цената 😀
Телешките кюфтенца ХХЛ опаковка също се одобриха в нас.
От колелото съм много довона - нямам пропуск. Най-много ми допадна купон за минус 2лв при сметка над 20 лв, освен този другите бяха за кенче безалкохолно Кк за 1 ст , от малките пакетчета мокри кърпички с 50% намаление т.е. за 50 ст и от днес - макарони Sole mio с 50% намаление.

# 433
Спагетите Соле мио много се одобриха у нас. Скоро готвих, станаха много хубави.

# 434
Познавам и харесвам продуктите на Соле мио и ще заредя доволно видове различни от спагети, че  заредих три пакета от друга марка съблазнена от промоционалната цена.

Общи условия

Активация на акаунт