КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 093
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Хубаво ли е сиренето на Лакрима?
Имате ли отзиви?
Гледам, че сега има XXL, 800 гр. за 12.79 лв.

# 721
Лично в нашето семейство много харесваме сиренето на Лакрима. Всъщност това е единственият продукт на марката,който купуваме редовно. Не е нито прекалено солено( като на Маджаров),нито прекалено твърдо.

# 722
Последната промоционална Лакрима, която бях взела, си беше чист тебешир. Не смятам да вземам повече. Сирене до 10 лв. кг е със същото качество.

# 723
Момичета , намалената диня тази седмица гръцка ли е?

# 724
  • оттам, откъдето започва България
Сирене Елена все още е на промоция - 11.99 лв/кг., а е и хубаво.

# 725
  • София
Ходих през обедната почивка за нощници - изкупени. Sad

# 726
има няколко вида Лакрима: по БДС, ектра и по рецепта от родопите. Аз съм опитвал второто и третото и досега е било добре ( едно от добрите на пазара). Може да сте попаднали на лоша партида.

# 727
При нас едната буца беше гадна,миришеше ми като на мастило или и аз не мога да определя на какво точно. Втората е по-добре. Каква е разликата между Елена в синята опаковка и тази в бяло дето сега е промо?

# 728
Сирене Елена не купуваме от няколко месеца. Меко и воднисто. Преди не беше такова.

Лакрима Екстра преди 2 седмици беше 2 на цената на 1 малката опаковка.

# 729
елена зелена опаковка е овче, синя е краве, има и козе с червено мисля

# 730
Насипно, от витрината ли е?

# 731
  • оттам, откъдето започва България
Тази опаковка е до 30 юли:
Скрит текст:

Твърдо е сиренето и вкусно. За съжаление в последните дни не е налично в нашия К. Confused

# 732
Ние много харесваме Саяна краве.

# 733
Здравейте, случайно да има някой със свободен купон за РД...🙂

# 734
По всички филиали ли е еднакво аудио съобщението за еврото или само в нашия филиал версията на английски е...хм...странна? Почти нищо не се чува ясно (сравнявам с Лидъл например, където е ок).
За какво се използват неопренивите джобове за бутилка?🤔 Т.е. отваря се ципата, слага се вътре долната част на бутилката и после? Останалата част от бутилката стърчи? Слага ли се някъде този джоб с бутилката? Не разбирам каква точно е идеята.. като разделител в чанта ли?

Общи условия

Активация на акаунт