Отговори
# 150
  • Пловдив
Не ги знаем на колко години са, но авторката ако е по-млада и нераждала, защо този смотльо се бута при бившата? Да не е спечелила от тото-то, та този изведнъж осъзна, че имал чувства? Смях в залата.
Или аз съм пропуснал или не пише, защо бившата е бивша.
Авторката - ще си намериш някой, не си трови нервите там.
Щото е смотльо. Има такива мъже. И жени.

# 151
Не ги знаем на колко години са, но авторката ако е по-млада и нераждала, защо този смотльо се бута при бившата? Да не е спечелила от тото-то, та този изведнъж осъзна, че имал чувства? Смях в залата.
Авторката - ще си намериш някой, не си трови нервите там.
И аз това си помислих, но обратното - защо бившата му се бута, дали защото иска да се “разплаща” за някакви по-големи суми от обичайната издръжка на детето. “Един ден щели да се съберат”, а дотогава да се доказва с повечко пари хаха.

# 152
... но авторката ако е по-млада и нераждала, защо този смотльо се бута при бившата? ...

И изгря нова звезда ...
Обобщавам великата мисъл "Ако на авторката и е по-млада и неразширена от раждане той не РАЗБИРА, защо другата го вълнува повече"

Боре, отговарям ти тъй, че да ме разбереш: Щото, пич, има и други неща в една жена освен п*тк@! Но за някой те винаги ще останат мистерия /мисля, че си от тези хора/.

# 153
  • Paris, France
Скрит текст:

Обяснила го е още в първия си пост:

Скрит текст:
Те са разведени от десет години ,и никога не ми хрумна, че става на въпрос за чувства между тях .Истината лъсна когато той влезна да се къпе една вечер ,а тя му изпрати съобщение ,колко добре си да изкарали, и е сигурна ,че един ден ще се съберат .Когато го притиснах да разбера какво става ,той ми призна че няколко пъти след развода са спали заедно .Той винаги щял да я обича ,а тя не искала да живее с мъж и пр .

Чукча писател.

# 154
  • Пловдив
... но авторката ако е по-млада и нераждала, защо този смотльо се бута при бившата? ...

И изгря нова звезда ...
Обобщавам великата мисъл "Ако на авторката и е по-млада и неразширена от раждане той не РАЗБИРА, защо другата го вълнува повече"

Боре, отговарям ти тъй, че да ме разбереш: Щото, пич, има и други неща в една жена освен п*тк@! Но за някой те винаги ще останат мистерия /мисля, че си от тези хора/.
Не Боре, аз не го разбирам - разделили са се преди 10 години, не преди 2 месеца. Нито се събират, нито окончателно се разделят. Защо тоя смотаняк се опитва да тъче на два стана? Защото е смотаняк.

# 155
Скрит текст:

И изгря нова звезда ...

Кой за какво си мисли, но така е, едно си баба знае, едно си баба бае.

Скрит текст:

Обяснила го е още в първия си пост:

Скрит текст:
Те са разведени от десет години ,и никога не ми хрумна, че става на въпрос за чувства между тях .Истината лъсна когато той влезна да се къпе една вечер ,а тя му изпрати съобщение ,колко добре си да изкарали, и е сигурна ,че един ден ще се съберат .Когато го притиснах да разбера какво става ,той ми призна че няколко пъти след развода са спали заедно .Той винаги щял да я обича ,а тя не искала да живее с мъж и пр .

Чукча писател.

Отново прочетох първият пост, къде точно пише, че е по-млада от нея?  Къде точно пише защо са се разделили?
Това, че този се обяснява с някакви чувства не значи нищо. Ако авторката е чувствителна натура, разбира се, че ще използва чувствата като причина, за да я разчувства. Каква е самата истина вече не се знае.

# 156
Абе какви по-добри или по-лоши сексове, каква любов, какви качества на мъже и жени - в тази история има двама незрели, с някакви интереси, които се надлъгват. Не романтизирайте според мен. И авторката, която се лъже, че някой нещо не е преодолял. Звучи ми просто като лутане и безотговорност. Не като силни чувства. Много ме съмнява това да е романтичната история за разкаялия се мъж, който си иска бившата обратно.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:46 от Linda*kiss

# 157
А ,има и мъже които да с голямо его ,и е гордост за тях ,че са искани от две жени .Друг е въпросът че много бивши жени ,им е изгодно бившият да е сам ,я за отмъщение ,я винаги да им е под ръка ,когато закъсат с колата.

# 158
Жената на живота му 😂, обича и любов. Някои хора виждат неща, които само им се иска да видят.

# 159
Авторката не се появи повече, явно е намерила отговор на въпросите си.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт