Отговори
# 45
  • Далечният изток
Кой и къде написа, че понеже тя му рови в телефона, той е невинен?
Кой?

# 46
  • София
А наистина може известието да е излязло на екрана. Което означава, че на оня даже не му пука, че ще я нарани, та поне да си беше скрил малко този чат.
Има такива мъже: "ама какво толкова е станало, като съм си легнал с майката на детето".

# 47
Е, тя, майката на детето, сто про не знае за наличието на друга, да не е луд да й каже Joy

# 48
  • София
Е, тя, майката на детето, сто про не знае за наличието на друга, да не е луд да й каже Joy
Е много ясно! Тя от началото пише, че си играят на криеница. А щом има криеница, има и лъженка...

# 49
  • Най-красивата страна
Такъв мъж,който не знае какво иска и седи на два стола,обикновено накрая бива зарязан и от двете жени.

# 50
  • По света и у нас
Първата не го ще. Но не ще той да си има нова…затова си играе с телефона за да дразни новата.

Не гледането на телефон е проблема тук.

# 51
  • София
Е както винаги - мъжкото его! Като има две жени, се чувства като шейх!

# 52
  • По света и у нас
Не мисля, мисля че ако първата свирне той ще се върне при нея, но това няма да стане , само ще си загуби новата жена. Когато тя се махне първата ще се покрие.

Аз бих се махнала ако съм на авторката. Няма как да победиш  първата при положение че той не е скъсал тая връзка. Той трябва да осъзнае как първата му разваля живота.

# 53
Аз въобще не одобрявам, да имаш връзка с разведен с дете !Друг път съм го писала ,че въпреки мойте 40 ,по добре сама ,но няма да почна такава връзка ,и то не заради детето ,или финанси ,а точно заради такива ситуации .Сега извинявам се ,ама съзнателно да се поставя да свиря втора цигулка ,и да се моля за любов !

# 54
Аз въобще не одобрявам, да имаш връзка с разведен с дете !Друг път съм го писала ,че въпреки мойте 40 ,по добре сама ,но няма да почна такава връзка ,и то не заради детето ,или финанси ,а точно заради такива ситуации .Сега извинявам се ,ама съзнателно да се поставя да свиря втора цигулка ,и да се моля за любов !

Това какво ще направи и как ще се държи един мъж/жена няма нищо общо с това дали е разведен, дали има деца и т.н.

# 55
То е ясно това. Но при разведените има допълнително: отношения с бившата, с детето, общи въпроси, които присъстват в ежедневието. И могат да тежат в новата връзка. Възможно е да са изградени навици, които той иска да продължи, защото не можа да скъса с първия брак или пък да се конкурира с бившата ....

# 56
  • Paris, France
Първата не го ще. Но не ще той да си има нова…затова си играе с телефона за да дразни новата.

Не гледането на телефон е проблема тук.

И аз така мисля. Ако толкова го щеше, нямаше да се раздели с него. Бил и е в къщата.

Възможно е да не иска нова от страх да не намалее издръжката, подаръците и времето, прекарано с детето и, а и да не се появят нови наследници.

Гледането в телефона показва несигурност и подмолност.

Имам всички пароли за всички телефони на мъжа ми и никога не съм си позволила да ровя в личните му разговори. Същото с телефоните на децата ни и моя.

# 57
Ми, това е ясно че ще има някаква комуникация с нея .Но ,тук има едно голямо НО !Аз ,в качеството си на втора винаги ще съм виновна ,въпреки че нищо няма да правя на жената .И ,не защото го обича ,а защото за нея бившият й ,е по изгоден да бъде сам .Сега дали конкретният мъж осъзнава това ,това си е въпрос на личен избор .Но при повечето мъже е въпрос на ЕГО ,че все още е искан от бившата ,а не осъзнават че това е въпрос на мръсни сметки ,и женски стратегии .Аз ,дори и да съм най голямата душичка ,винаги ще съм черната .В ,такава ситуация бих разбрала бившата жена да мрази новата ,само, ако съм била любовницата и съм и разбила семейството .

# 58
  • Paris, France
Аз ,дори и да съм най голямата душичка ,винаги ще съм черната .В ,такава ситуация бих разбрала бившата жена да мрази новата ,само, ако съм била любовницата и съм и разбила семейството .

Никога не бих обвинявала и мразила жена, само защото моят мъж не можел или не искал да си го държи в гащите. Понеже не обичам излишни драми и усложнения, с разведен с дете, но и вдовец или самотен баща с дете при него не бих се хванала. Основният проблем е в наличието на дете. Ако мъжът нямаше дете с бившата, няма причина и поводи да се срещат, карат, мразят и да си врат носа в живота на другия.

# 59
Е има жени, които слагат първи край на връзката, защо да мразят новите жени.

Общи условия

Активация на акаунт