Отговори
# 75

Смях в залата, лафчета от детската градина.
Хайде едно питане. Аз написах "Така ли да разбирам?" - това въпросително изречение ли е, питане ли е, какво ли е? Някакво обвинение ли е? Някакво изкривяване на написаното ли е?
Баси, ти си пълен потрес човече.
И съм ти отговорила на безумното ти питане.
Ти български не разбираш ли бе момче?
Логиката ти е покъртителна. Визирам тая простотия " Ако говориш само за любовта, значи следваш и одобряваш, че всичко е разрешено. Ма къде бре, къде пише, че одобрявам бе. Откъде е тоя извод?
Аз мога да напиша "хората се убиват" после ще дойдеш да ми питаш - ти кво, одобряваш ли?

И така за последно. В любовта и във войната всичко е позволено.
Щото се е правило и ще се прави.
А дали е редно и кой одобрява е отделен въпрос.

Това ми е последния пост към теб, щото вече ми е под нивото да обяснявам елементарни неща.

# 76
  • София
Всичко е позволено, докато едната страна търпи. Ако не търпи - започва война. Може и много тиха война, с оттегляне.

# 77
Скрит текст:

Смях в залата, лафчета от детската градина.
Хайде едно питане. Аз написах "Така ли да разбирам?" - това въпросително изречение ли е, питане ли е, какво ли е? Някакво обвинение ли е? Някакво изкривяване на написаното ли е?
Баси, ти си пълен потрес човече.
И съм ти отговорила на безумното ти питане.
Ти български не разбираш ли бе момче?
Логиката ти е покъртителна. Визирам тая простотия " Ако говориш само за любовта, значи следваш и одобряваш, че всичко е разрешено. Ма къде бре, къде пише, че одобрявам бе. Откъде е тоя извод?
Аз мога да напиша "хората се убиват" после ще дойдеш да ми питаш - ти кво, одобряваш ли?

И така за последно. В любовта и във войната всичко е позволено.
Щото се е правило и ще се прави.
А дали е редно и кой одобрява е отделен въпрос.

Това ми е последния пост към теб, щото вече ми е под нивото да обяснявам елементарни неща.

Благодаря за уточнението, беше изключетелно полезно. Вече си ми ясна като прочетена книга.

# 78
  • Далечният изток
Някои само теоретизират, защото нито са били влюбени, нито са живяли с мъж, нито някой им е ровил в телефона, нито някой им е правил разни "позволени" неща. То така на теория да правиш на някого всякакви гадости и извращения, щото и във войните се правели, сигурно е много яко, ама до момента, когато и другият реши да ти ги прилага тия "позволените" работи. Е тогава ми е интересно какво ще стане...

# 79
Някои само теоретизират, защото нито са били влюбени, нито са живяли с мъж, нито някой им е ровил в телефона, нито някой им е правил разни "позволени" неща. То така на теория да правиш на някого всякакви гадости и извращения, щото и във войните се правели, сигурно е много яко, ама до момента, когато и другият реши да ти ги прилага тия "позволените" работи. Е тогава ми е интересно какво ще стане...

Аида, на 43 години съм. Не знаеш нищо за мен моето момиче. Нито дали съм била влюбена, нито дали са ми ровили в телефона. Може и гадости да са ми правени, откъде знаеш. И са ми правени. Факт Wink
А за теория не говоря както казах. Говоря за факти.
Неща които се случват. Слез на земята.
Сега пък съм одобрявала гадости. Поредната погрешна логика.
И ти имаш нужда да четеш бавно и да вникваш.
Joy
Ама щом така ти харесва да мислиш....
Одобрявам всякакви лошотии и гадости Rolling Eyes

# 80
  • Далечният изток
Случват се, защото и други считат, че всичко им е позволено.
Няма съобразяване с другия, няма толеранс, няма лично пространство.
Ма как няма да му ровя телефона бе, разбира се, че ще му го ровя, той ми е половинка, той е част от мен... и т. н. гадости...

# 81
  • Paris, France
Ако аз разбера, че някой ми взема телефона и рови в него, повече и Добър ден няма да му кажа. В гардероба ми са ровили 5 годишните му деца и даже и те спряха като им обясних защо не е добре. Възрастен човек да ми чете личната кореспонденция е за мене червена линия и абсолютно недопустимо.

Ползвала съм телефоните на домашните с тяхно позволение, но не съм чела личната кореспонденция и на малолетните ми деца. Грозно е и ако мой партньор го направи, бих се разделила с него моментално.

# 82
Ами и това не е вярно Аида.
Някои може нещо да ти направи, което не одобряваш и си в пълното право да се ядосаш, да се скараш, да прекратиш или каквото там решиш.
Не може да контролираш хората. Само себе си.

# 83
Искате да кажете ,че като си пиеш кафето на масата ,и мъжът ти е сложил на масата телефона и телефона започва да писюка ,и не се изкушавате да погледнете ,мамка му кой ми праща съобщение.

# 84
  • Paris, France
Не се изкушавам. Обикновено е свекървата. 🌞 Той също не гледа кой ми пише и звъни, макар и понякога да ми носи телефона в кухнята като звъни в хола, че го дразни.

# 85
  • Далечният изток
И защо трябва да ме изкушават чуждите съобщения?
Естествено, че не. Даже и през ума не ми минава.
Нали уж поантата беше, ако се съмнявам в партньора ще му ровя в телефона да разбера какво става?! Или ей така на общо основание трябва да знам във всеки момент какво става, кой му пише, защо му пише, какво му пише?!
Вече май писах, че това е начин на контрол... Пак ще го напиша. Гнусно контролиране и навиране на човката в чуждите работи.
Вече май писах, че на някои им липсва толеранс и зачитане на личното пространство... Мда, потресаващи липси... Astonished

# 86
  • По света и у нас
Който много се впряга да гледа чуждите телефони е точно тоя дето има смс-и и мръсни чатчета по соц медиите.
Както ревнивците са тези дето са най - склонни да вършат разни работи зад гърба на хората.

# 87
  • Далечният изток
Мда, като се знам аз какви ги върша.....

# 88
За мен пък е още по-голяма "червена лампа" партньора ми да си крие телефона от мен.
Обикновено зад всяко едно такова "криене" е стояла изневерява така, че ми ги спестете тия високопарни думи за "личното пространство".

# 89
  • Далечният изток
Защо изкривяваш ситуацията?! Никой нищо не крие. Жената пита - телефонът му на масата и получава съобщение. Няма криене.

Общи условия

Активация на акаунт