Абитуриентски страсти 2025

• 67 171
  • 821
  •   1
Отговори
# 420
Доста нюд рокли имаше тази година. Този "цвят" не е за всеки тип кожа. Щом момичетата са се харесали в него, вероятно и родителите им са ги харесали. Млади, дръзки и красиви са, един път са абитуриентки и всяка е направила своя избор според нагласа, желание за определена визия, подражание на фолк певици или на други категории...Преобладаващо са с красиви рокли, малко кич има в последните години. Опитвам се да ги приема в цялото им различие, и все пак има изумления /меко казано/... Да се докарат да изглеждат по-възрастни вероятно им дава някакво удовлетворение, че вече са големи...

За прическите:
Скрит текст:
Предполагам момичетата тренират спортни танци и са се вдъхновили от тях. Впечатляващи са. Ето няколко прически за шампиони:

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 10:38 от beauty_magnolia

# 421
Тази прическа триумфира тази година и на Мет гала (заради тематиката), така че момичетата са си в тренда. Simple Smile
А и като се харесват, защо не? Който не ги харесва, има избора да не ги "лайква".

# 422
  • София
Не знаех, че са модерни тези прически. Страхотни са, аз винаги съм ги харесвала.

# 423
  • Варна
Скрит текст:
Видях много естествено изглеждащи в лице момичета. Видях и такива ,за които не мога да повярвам как има дизайнери сътворили такива ужасии и как родители са се съгласили да датат пари за такива "тоалети". То вярно ,че детето трябва да се хареса , но не бих допуснала. Моят син например искаше да бъде целият в черно , включително ризата и вратовръзката. При което го насърчих да избере друго с разумни доводи. В крайна сметка се спря на много интересен цвят ,който обаче на различна светлина се оказа ,че се променя ,а на снимки изглеждаше коренно различен. Това в магазина това нямаше как да го предвидя.
Ще ви покажа роклята на моята фаворитка. Не познавам това момиче от МГ , позволи ми да я снимам, но режа снимките ,че не съм искала позволение да я качвам тук. Макар, че интернет е залят с абитуриенти от различни градове. Момичето в лицето беше много естествено, както и прическата. Роклята и много ми хареса, имаше ужасни около нея. Тя беше уникална на живо .Казах и най -хубавата абитуриентка е тя сред всички.

Тази рокля е почти същия модел като на дъщеря ми, но цвета е друг. Не знам дали си личи от снимката, но цвета е мнооого бледо розов, като планински кристал. В бежово ми изглеждаше много невзрачна.
 Освен това, връзките отзад замених с цип, че ми бяха ужасно грозни. И пуснах хастара до долу, за да изглежда еднакво.

# 424
Момичето в бежово е много красиво, но все едно е напълно голо. На мен не ми пречи, фигурата и го позволява.

# 425
  • София
На мен не ми допадат модерните трендове с тези гелосани лимби, с перлите върху пригладено отпред и т.н.
Ако ще е ретро прическа от 20-те, нека е като Мерилин, а не така прилепнало за челото.
Предпочитам нещо романтично като малки плитчици, пусната коса с къдрици, рошав кок и т.н.
Въпрос на вкус.
Нюд роклите, тези с пера, пайети и дантели, деколтетата до пъпа и дълбоките цепки също са ми - не.
Но пък видях доста момичета, които са извън този коловоз - имаше и ретро, и изчистени рокли, и красиви, невинни визии. Интересно коя ще спечели, победителката от миналата година действително е приказно красива.

# 426
И на мен някои ми допадат повече, други по-малко. За щастие всеки е свободен да се издокара както прецени. Няма единен протокол. Свободна държава сме

# 427
Северина,
цветът на роклята на твоето момиче повече ми харесва, но аз нюд не харесвам. Благодаря, че ми обърнахте внимание ти и другата потребителка, че роклите се закопчават отзад. Aз наивно мислех, че отпред има скрити копчета и отзад е цял гръб. Също мисля, че един цип отива повече отзад на целостта на роклята, отколкото връзки.

# 428
За роклите с връзки моето мнение е, че отиват на конкретен вид модели. Но ми е обяснимо, че за абитуриентски рокли са много удобни - купуват се месеци по-рано в зимния сезон (колебания в теглото + или - дори леки при цип са осезаеми). Отделно си представих и ситуация скъсан или заял цип в 90-тата минута на мача как бил скъсал нервите.

# 429
  • София
Ето тези визии са интересни и встрани от стандарта, а момичетата изглеждат млади и свежи:

Тази рокля също страшно ме грабна, а и девойката е сладурана, много игрива.

# 430
И на мен някои ми допадат повече, други по-малко. За щастие всеки е свободен да се издокара както прецени. Няма единен протокол. Свободна държава сме

Даже по-добре. Децата толкова се стараят да няма еднакви рокли. Даже и в магазините записват от кой град и кое училище си Grinning
Аз така съжалявам, че навремето бях с толкова скучна, чак ежедневна рокля Blush

# 431
Една тенденция забелязвам тази година в позите - с едната ръка си подпират другата, а с втората си допират ухото или подпират главата. Странно хрумване на фотографите...

# 432
Имам фаворитка от конкурса, само една снимка е но за мен е достатъчна Simple Smile

Повечето снимки на хубави момичета не са подходящи, особенно тези на които не са сами, но щом са преценили да ги изпратят, явно тяхното виждане е друго.

# 433
Имам фаворитка от конкурса, само една снимка е но за мен е достатъчна Simple Smile

Повечето снимки на хубави момичета не са подходящи, особенно тези на които не са сами, но щом са преценили да ги изпратят, явно тяхното виждане е друго.
Истинска красавица е!

# 434
  • гр.София
Трябва да присъждат и Златни малинки за фотография  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт