Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 29 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Беко-то е много бавно. Аз го изключвам.
Избирайте между другите две. Вътре са едни и същи. Огледайте им функциите и по тях преценете.

# 632
Благодаря petiaivanov! А между аег и еlectrolux ,коя е по-бърза? От къде гледате бързината? Програмите и на двете ни устройват.

# 633
  • София
Отваряш книжката и гледаш дължините на програмите, главно на основната памук, аз поне 99% от времето ползвам нея...
Така или иначе, заради налаганите икономии на енергии стават все по-бавни...

# 634
Благодаря petiaivanov! А между аег и еlectrolux ,коя е по-бърза? От къде гледате бързината? Програмите и на двете ни устройват.
Еднакви са. Най-бързо и лесно можете да откриете информацията в продуктовия фиш.

# 635
И на двете сушилни памука е 2:59. Не виждам разлики между тях.

# 636
  • София
Здравейте,в момента в сайта на Miele има сушилня на доста добра цена.Аз се възползвах...от доста време я следя и мисля,че сега цената е наистина изгодна.
И аз я следя от известно време и сега я поръчах, защото сподели тук. Благодаря. Flowers Hibiscus От всичко изчетено дотук, оставам с впечатление, че ще е добър избор. Въпреки че малко се разсеях с последния похвален Бош. Innocent

Доволна ли сте?

# 637
  • Варна
В експлоатация е от 3 дни, всеки ден по 1-2 пъти. Играя си с програмите, изгеглих приложението. Но все още плахо плахо. Засега изглежда, че ще върши чудна работа.

# 638
  • Ловеч
Здравейте! Искам да си вържа сушилня Miele към канала заедно с пералнята в тръба Ф50, но в упътването пише, че ми трябва допълнителен адаптер за източване. От къде мога да купя? В сайта няма. Вие как сте вързали пералня и сушилня в един канал?

# 639
  • София
А защо искате да връзвате сушилнята към канала?

# 640
  • на Мелмак
За да отива водата в канала, а не в чекмеджето.

# 641
Здравейте! Искам да си вържа сушилня Miele към канала заедно с пералнята в тръба Ф50, но в упътването пише, че ми трябва допълнителен адаптер за източване. От къде мога да купя? В сайта няма. Вие как сте вързали пералня и сушилня в един канал?
Сушилнята не съм я вързала. Не  намирам за нужно, въпреки, че с пералнята са в отделно помещение, една до друга.

# 642
  • София

От всяка железария можете да си купите нужните елементи.

В тази тръба Ф50, може да вкарате тройник с формата на „У“, а в двете дупки на У-то да сложите гумени маншони с по-малки отвори, в които да пъхнете съответно маркучите на пералнята и сушилнята.

При нас каналът е далече от двете машини и затова ММ е свързал двата маркуча към един по-дълъг чрез тройник за градински маркучи. Краищата на маркучите е стегнал със скоби за водни съединения.

# 643
Така

# 644
  • Ловеч
Сега ми връзват пералнята и ми казаха, че имало възможност за връзване и към топлата и към студената вода, а ние сме оставили само студена вода. Това с цел икономия ли е решено? Нали няма проблем да я вържем само към студената вода, а нагревателят да си топли водата? Моделът е W2 Nova Edition.

Общи условия

Активация на акаунт