Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 30 098
  • 752
  •   2
Отговори
# 225
Разбирам логиката, но вече близо 20 г. караме по този начин и нямаме съсипани дрехи или проблем с влажни. Предполагам сензорът отчита влага и суши, докато я има.
Цитат
Та ако си зададеш да ги изпича ще имаш сухи дрехи.
Точно това ми е питането, дали ако задам на най-сухо, ще излизат сухи, защото оплакването беше, че пак излизат влажни.

# 226
Релакс, избери картинката със слънце, вместо тази с гардероб и дрехите ти ще излизат сухи. И на мен съфорумка ми го подсказа.

# 227
  • София
Мен би ме било страх да си пльосна дрехите върху някакви реотани. За първи път чувам за електрически сушилник. Според мен е абсолютна загуба на нерви, време и пари.

Според мен помислете къде може да сложите сушилнята. Дали върху пералнята със свързващ кит или в антре/коридор. Все ще намерите място някъде, те са стандартни, не са чак толкова големи.

# 228
  • София
Скрит текст:
Здравейте, не знам дали пиша в подходящата тема, но не успях да намеря достъчно информация из форума.
Някой ползвал ли е такъв електрически сушилник за дрехи?

https://mr-bricolage.bg/elektricheski-sushilnik-za-drehi-homa-/p … 2kANXVOJdOE89keMf

У дома нямаме място за голяма сушилня, а чакам бебе. Мисля, че зимата ще е доста трудно със сушенето на дрехи и не знам дали този алтернативен вариант си заслужава изобщо?
Този сушилник все ще върши някаква работа, но по-важното е, че е изключително вредно за дихателната система да се сушат дрехите в стаята, още повече, че ще имате бебе. Ще му докарате алергии или астма.

Не съм мислила да го ползвам в стаята на бебето, няма да му докарам алергии или астма, не се притеснявайте.
Имам тераса и там ми беше идеята да го ползвам.

Тази идея май не е осъществима, поне според описанието на сушилника в сайта на Мосю Бриколаж:

# 229
Предполагам е закрита, щом и контакт има да го включи. Чак не ми се вярва да е иначе. То цялата му ефективност ще замине, колкото и малка да е тя, ако стои на студа.

# 230
Предполагам е закрита, щом и контакт има да го включи. Чак не ми се вярва да е иначе. То цялата му ефективност ще замине, колкото и малка да е тя, ако стои на студа.

За закрита ставаше въпрос, разбира се. Попринцип се надявах на отзив от някой който е ползвал подобно нещо, дали има някакъв ефект, заслужава ли си да я купувам - а не да ми се обяснява, че ще си “докарам алергии и астма” на нероденото бебе и къде да го ползвам.

# 231
1. Ако на терасата температурата не пада под 5 градуса, можете да си сложите нормална сушилня.
2. За електрическия сушилник няма проблем.

# 232
Предполагам е закрита, щом и контакт има да го включи.

Ние имаме контакт и на откритата тераса. Старото строителство са така, за новото вече не знам...

# 233
  • София

За закрита ставаше въпрос, разбира се. Попринцип се надявах на отзив от някой който е ползвал подобно нещо, дали има някакъв ефект, заслужава ли си да я купувам - а не да ми се обяснява, че ще си “докарам алергии и астма” на нероденото бебе и къде да го ползвам.

Ами не знам откъде се разбира, след като не сте го споменали. Това къде може и къде не може да се ползва уреда има пряка връзка с въпроса „заслужава ли си да го купувам“, затова го отбелязах. Не съм ви казвала къде да го ползвате.

# 234
На мен сушене на такъв вид сушилник ми прилича на сушенето едно време по радиаторите - с доста изпарения и самите дрехи понякога ставаха на черти.

# 235
Здравейте! Някой има ли вече новите Miele от серията W2? Какви са ви впечатленията? Струват ли си цената?

Аз имам и пералнята, и сушилнята от серията. Много съм доволна, изпира прекрасно дори доста упорити петна. От сушилнята също съм доволна, използвам и специалните им капсули за аромат, цялото ми помещение мирише на парфюм после.

Шумни ли са, докато работят?
А кои са капсулите им за аромат?
Т.е те са за сушилните им ли?

# 236
  • Ловеч
Ето ги https://www.tehnomix.bg/aromatizator-za-sushilnya-miele-dryfresh. Слагат се на специално определено място на сушилнята и ароматът им може да се контролира.

# 237
Ето ги https://www.tehnomix.bg/aromatizator-za-sushilnya-miele-dryfresh. Слагат се на специално определено място на сушилнята и ароматът им може да се контролира.
Как се кантролира? Сложих и аз на моята нова миеле. Махнах фолиото,  обаче не мирише. И омекотителят не се усеща

# 238
  • Ловеч
https://libragroup.org/aromatizator-za-sushilna-miele-aqua-12-5-ml-14904 На третата снимка се вижда как се завърта на дясно и се контролира силата на аромата. Като не се ползва, се върти на ляво, за да не изветрява. Това ми обясни консултант в магазина.

# 239
Как се кантролира? Сложих и аз на моята нова миеле. Махнах фолиото,  обаче не мирише. И омекотителят не се усеща
Контролира се както ви е описано в упътването-кратко, точно и ясно.

Със сигурност не сте го чели. Ако в моделите СМ има различия, то те не касаят ароматзиращият флакон, включително и тези с две гнезда за избор на аромат. Чукча писател.Четете съфорумецо!

Общи условия

Активация на акаунт