Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 30 079
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви. Първият флакон беше подарък със сушилнята. Не видях такова упътване.

# 241
Благодаря ви. Първият флакон беше подарък със сушилнята. Не видях такова упътване.
Вие, къде искате да го видите? Теглите си упътване/ръководство от miele. bg и четете. Успех!

# 242
Здравейте
Дойде врем да си вземем и сушилня. Спряла съм се на тези 2
https://www.emag.bg/sushilnja-electrolux-termopompa-9-kg-klas-c- … iYCgaAq9FEALw_wcB
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wqg233d1by
вие коя бихте препоръчали. Благодаря

# 243
Какъв може да е проблемът на Бош 8 серия със самопочистващ кондензатор, светва лампичката за резервоар, но всичко е почистено, а не тръгва. Препоръчайте техник

# 244
miss_chichi, имаме посочената в линка Бош. Доволна съм. Гаранцията тогава също беше 5 г. От Емаг не предлагат 5 г. гаранция.  Електролукс  е  за 9 кг., но поне за мен няма голяма разлика между 8 и 9 кг. Ползвам две сушилни, които са за 8 кг. и една за 7 кг.

# 245
  • Бургас
От кои модели на Беко сте доволни?

# 246
  • Ловеч
Какъв може да е проблемът на Бош 8 серия със самопочистващ кондензатор, светва лампичката за резервоар, но всичко е почистено, а не тръгва. Препоръчайте техник
Кой модел е?

# 247
Здравейте
Спряла съм се на няколко модела сушилни втора употреба
Miele Edition111
Bosch Серия | 8 WTW875M8SN/02
Bosch Серия | 8 WTW875M8SN/05
Боша са самопочистващ филтър това добре ли е?
Коя от тези ще ми препоръчате?
Приемам и други предложения

# 248

Боша са самопочистващ филтър това добре ли е?

Днес чакат майстор дъщеря ми, такава е тяхната, два пъти вече отказва, първият път сама тръгна след известно време, сега не. Помня, че бях чела за някаква профилактика на този тип, но моята не е такава и не обърнах сериозно внимание. Дано споделят мнения ползващите такива

# 249
  • Ловеч
Аз съм със Simens със самопочистващ кондензатор. Това лято правих профилактика за първи път. Имам я от 8 години. Беше станала по-слаба.

# 250
Здравейте,някой има ли впечатления от този  модел
miele tec 675 wp 125 edition
Пералнята ми е 8кг,дали е удачно и сушилнята да е 8кг?
Благодаря предварително

# 251
  • София
Здравейте,някой има ли впечатления от този  модел
miele tec 675 wp 125 edition

Има, преди време писах подробен отзив - вижте няколко страници по-назад в тази тема.

П.П. Намерих го, ето: https://bg-mam.ma/p/1772145/50144933

Пералнята ми е 8кг,дали е удачно и сушилнята да е 8кг?

Двата уреда да са с еднакъв капацитет - това е възможно най-удачното решение. И в двата случая става дума за 8 кг сухо пране, при това само на програми „Памук“ и „Памук Еко“. Всяка от останалите програми има различен капацитет, който е даден в упътването.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 18:13 от Vilemina

# 252
  • София
Когато аз избирах сушилня - четох, четох, четох и благодарение на тази тема избрах сушилня, която НЕ е самопочистваща се. Доколкото помня не успяват напълно да почистят както трябва и съответно с времето се натрупва, натрупва и стига до сервиз. Иначе звучи примамливо, да.

# 253
Релакс, избери картинката със слънце, вместо тази с гардероб и дрехите ти ще излизат сухи. И на мен съфорумка ми го подсказа.
Пристигна и тази вечер я пуснахме за първи път Grinning понеже имаше ризи и панталони на мъжа ми, той отказа "слънцето", защото щяло да му е трудно после да ги изглади. Но излязоха абсолютно сухи! Вероятно и защото бяха малко, около 3 кг, а тя е за 8.

Обаче май трябваше да я пуснем първо на един празен цикъл. Сега миришат хубаво, но има един остатъчен мирис, на гума или нещо подобно. Дано го няма следващия път.

П.П. AEG TR8384E е моделът.

# 254
Честита! 🍀
Прав е мъжът Ви.
Това, че е за 8 кг ( само за програма Памук”, обаче), нищо не значи. Нали има сензори да суши според влажността ( количество пране).
Хубаво е все пак да погледнете таблицата с програмите и настройките….

Общи условия

Активация на акаунт