https://www.technomarket.bg/sushilni/samsung-bespoke-dv90db7845g … 9236658?🙂
Конкретно за този модел нищо не знам, но аз също имам Самсунг, подобна на тази, и съм много доволна.
но все пак, моля някой ако има опит с Sharp уреди, да сподели дали поне три години ще ни изкара без проблеми. Няколко мнения по-напред имаше препоръка за тях с оглед на ограничен бюджет, та имам лека надежда... С термопомпа е, нали? Или съм се подвела?
но все пак, моля някой ако има опит с Sharp уреди, да сподели дали поне три години ще ни изкара без проблеми. Няколко мнения по-напред имаше препоръка за тях с оглед на ограничен бюджет, та имам лека надежда...
Успях веднъж да я тествам, когато бях при нея. Тиха е. Изсуши добре хавлиите, които сложихме. Имам база за сравнение само с моята Hoover, супер обикновена сушилня, която е много шумна. На мен не ми пречи, защото имам перално и живея в къща, та не пречи и на съседи. Тя и моята суши добре де.
За въпросната Sharp, за всяка програма можеш да избираш дали да са готови за гладене, закачалка или екстра сухи, 4 нива на сушене, обороти и две нива против намачкване. Ако нещо друго те интересува за нея, питай, ако знам ще отговоря.