Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 286
  • 656
  •   1
Отговори
# 150
Ели,Албена мерси за инфото,преводите и снимките  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Охооо значи се знае вече датата на започването на снимките на новия сериал на Баръш и Ханде ,хубаво ,радвам се Simple Smile
И нещо от сегашния им сериал ,ще повторя сцената ,но са ми много милички тука и двамта  Heart  Simple Smile

https://x.com/SRubySaon/status/1941175337305755974

И още нещичко от красивата  Елчин. Heart Еми напълно са прави тия от предаването като и правят комплименти.На красив и класен човек как да не му направиш комплимент Thinking  Heart

# 151
Елчин е била гост в шоуто „Една нощ с Камуран“.

Предаването е качено в YouTube канала на Камуран Тапул!

Гугъл превод
ЕЛЧИН САНГУ и УМУТ КУРТ ни отвориха сърцата ❤️ За какво си говорихме, нарекохме Елчин Сангу швейцарско ножче, училището, в което е учила, е вече великолепно, сваляме ѝ шапка за талантите, които е добавила по-късно, и образованието, което е получила във ваше присъствие 🎩👏 Говорихме си и за неизвестните помежду ни Wink Умут Курт е страхотен продуцент, оказва се, че самата тя е подготвила проектите, които обичаме и гледаме много... Ние обаче я познавахме само като актриса, засипвахме я с много въпроси, не се притеснявайте. Откриваме програмата с много смях и страхотна изненада ✨️ CHROMAS, чиито изпълнения се възхищавахме като ентусиасти на полифоничния хор, бяха с нас, БАШАК ДОГАН е страхотен диригент, някой, който направи хора марка на международната сцена, не можем да бъдем достатъчно горди, огромни аплодисменти за CHROMAS

Ени,

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 16:04 от eliNIM

# 152
Ели  мерси за инфото за предаването в което е участвала Елчин Kissing Heart
Прегледах го -започва много сладко с хорово изпълнение и Елчин и тя е в хора ,но от зад скрита колкото може ,за да се държи интригата  с  участието  и до последно .Simple Smile Направи ми впечатление ,че Елчин въпреки оперното си образование си пееше съвсем тихичко и точно това което и е казано да изпее без да се опитва да изпъкне.Защото тя ако реши да изпъкне само малко да извиси глас и предполагам ,че ще ги заглуши всички остаанли на куп от хора.Но Елчин отново показва какъв смислен човек е ,без превземки ,без излишно его ,просто тя и това  е напълно достатъчно защото тя е ТЯ  Heart

Ели попадна ми инфо за Бурчин и понеже темата за нея отдавна я няма ще сложа инфото тук ,че нали и двете сме и фенски .  Simple Smile Само ще го сложа в скрито,че да не спамя твърде много   Simple Smile

и още малко снимки зад кулисите на предаването  Simple Smile

# 153
В Туитър пишат много позитивни отзиви за предаването и естествено за Елчин.
 В един акаунт  пише ,, Вчера бях при моя банкер и говорихме за Елчин. Много я харесвам. Той каза, че тя е нашата кралица” и още все страхотно хубави отзиви.
Обичат я турците, точно защото е слънчице- земна, естествено чаровна , сияйна млада жена.

Ени, браво за Бурчин, още една интелигентна и успешна артистка, която като Елчин търси истината и я защитава.
Темата за жалост “ умря” щото само ние трите пишехме.  За Бурчин заслужава да има тема. Отдавна не съм “ срещала” Зарани. То и къде да я засека .

# 154
Ели и аз не съм попадала на Зарани по темите тук във форума.Но всъшност и аз не обикалям на всякъде ,а влизам само в няколко теми та може и да ми е убягнала.
Наистина Елчин е като слънцице.Не само защото е свтличка,червенокоса и красива ,а защото от нея блика една много хубава и позитивна енергия.  Heart

Heart  Heart    Heart  ДеФом   Heart   Heart   Heart

# 155
Баръш и Гупа, 1 юли, Измир

# 156
Ели  мерси за новата снимка  Flowers Hibiscus
Гупсе доста отслабнала ми се струва.Браво на нея.

Днес бил световен ден на целвуката така чееееее ето малко ДеФомски целувки  Simple Smile

https://youtu.be/XJ7bL0xrKzs?si=jgEf0TnYnIMLON4A

# 157
🌟👏🧡🆕🆕🧡👏🌟
От предаването "Kamuranla bir gece show-Едно нощно шоу с Камуран"
https://youtu.be/R4lRJlAmKSI?si=cEEy15jof1uPMvXl
КАМУРАН :
-Направих проучване и чух за корицата на списание?
Нямало е личност от Турция на тази корица досега.
И вие  ще сте на корицата на това списание за правата на жените. Вярна ли е тази информация? Проучих я.
ЕЛЧИН :
-Правилно.
КАМУРАН :
-Сега се прави международната корица? Прави ти се предложение? Кажи ми веднага?
ЕЛЧИН :
-Не. Искахме да направим корица заедно с Мелдан Нарманлъ, която е начело на "ELLE Türkiye", и заедно оформяхме концепцията. За щастие, заедно използвахме всичко, което имаме като снимки , за да направим това, и този кадър. Този кадър стана много популярен. Това е забелязано и за първи път, турска личност и турска корица на списание  е публикувана от националната страница  на "ELLE International" . Това всъщност е нашата тема, правата на жените.
Мисля, че е много важна тема.
Ако успея с моите думи и призиви да помогна дори и само на една жена  да и дам сила с думите ще бъда много щастлива...
💢Това е Турската корица на списание"ELLE Türkiye"⬇️
Можеш да докоснеш тялото ми, свободата ми, правата ми"💢

🌟🆕🆕🆕🌟
От предаването
"Kamuranla bir gece show-Едно нощно шоу с Камуран"
КАМУРАН :
-Един въпрос от режисьора.
Имате тази бойна сцена.
Намерихме я надявам се че резолюцията е добра.
Какво се случи тук?
ЕЛЧИН :
-Нашият учител  Бурак е много добър, почти всички актьори работят усилено с него. Дори той работи и с полицейските сили, той е един от преподавателите им и така нататък.
Благодаря му за нашия проект, нека кажа във ваше присъствие,че той  ме прие.
Защото първият път като ме видя,той ме погледна така и каза
"Какво е това? Каква работа има тя?
Каква е тази битка в категория 45 килограма?
Какво ще прави?
Как ще я оставите в моите ръце?
Той е помислил за всичко, Аз така или иначе го видях и  чух какво каза .
Но после си призна  и осъзна, и като завърших при дипломирането ми    той ми даде своя карамбит(малък извит нож наподобяващ нокът) .
УМУТ КУРТ :
Много съм виждал, беше по-добра от мъж.
ЕЛЧИН :
-Наистина ли?
УМУТ КУРТ :
-Беше много добра.
КАМУРАН :
-Да, между другото сцената беше много красива.
ЕЛЧИН :
-Мъжът не беше фалшив.Наистина Беше трудно.
КАМУРАН :
-Ти събори човека?
ЕЛЧИН :
-Истината е, че ние се бием(борим) един друг, аз него, той мен.
Мъча се да го хвърля,но той го преодолява, много ми беше трудно  да направя това с моите 45 килограма. Така, че не само треньорът се мъчи.
Това нещо, вече на него му е навик, но на мен не е. Беше нещо, с което наистина се борих и работих много, но съм много щастлива, че получих първия си урок. Ще продължа.
Той дори ме научи как да деактивирам пистолет, , ако го насочят към мен как да го взема,как да изпразня пълнителя и много други неща.
КАМУРАН :
-Стигам до там,че ти си много талантлив човек.
Така ли е?
Знаеш езици, пееш, рисуваш, бойни изкуства  учиш, научила си и за оръжията. Завършила си оперния факултет, пееш в мюзикъл. Когато правиш нещо ти винаги имаш тези  таланти в джоба си.
Имали и други неща.
ЕЛЧИН :
-Разбира се зависи от проекта, понякога трябват и танци, да пея, да свиря на пиано. Имах проект в който и свирех на пиано и пеех.

🌟🆕🆕🆕🌟
Още  от предаването
"Kamuranla bir gece show-Едно нощно шоу с Камуран"
КАМУРАН :
-Как се чувствате, когато получавате новини, които толкова много обичате, харесвате, очаквате. Как реагирате когато ги получите?
УМУТ КУРТ:
-Аз скачам от радост.
Сега някой да ми каже някаква очаквана новина веднага ще скоча.
ЕЛЧИН :
-Аз обикновено реагирам нормално.
КАМУРАН :
-Ако е нещо голямо, много голяма новина?
ЕЛЧИН :
-Плача. Директно се разплаква. Ще се разплапа. Плача от щастие. Ставам много емоционална, разчувствам се.
КАМУРАН :
-Когато се отекчиш какво правиш?
ЕЛЧИН :
-Имам кучета, оттеглям се в къщи с кучетата си, седя с тях. Получава ми се много е хубаво.
Сядам сама със себе си чета книги или нещо подобно. Казвам си "Хайде да се успокоим и тогава да тръгваме."
Както виждате енергията ми е съвсем нормална, високо хиперактивна, тази енергия се опитвам да я балансирам, защото понякога мисля, че това много изморява хората.
Не знам дали е изморително, но е нужно малко балансиране. Искам да кажа,че работя над това.

🌟🌟🧡🧡

🌟🧡🌟

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 19:04 от Albena Goranova 606011

# 158
Ени, и на мен ми харесва Гупа как изглежда. В техните жълти издания какво ли не пишат за тях, хубаво е че са заедно както са били винаги. Създава се изкуствено шумолене- от една страна сериалът печели . Няма лоша реклама. От друга се намесват в личното пространство на актьорите, което малко или много дразни.

Албена , благодаря за превода.
Точно това е Елчин - крехка, борбена, застанала зад каузата права на жената.
И темата е актуална не само при тях , но и извън пределите на Турция. Разкошна Елчин, откровена, харесва ми това че работи върху себе си. Съзнанието се променя най бавно и трудно,  трябва упоритост и последователност в действията на човек. Браво на нея, браво.

# 159
🌟🧡🤛🆕👊🧡🌟
Стори в Инстаграм от
бойния клуб "BUJIN"
и Елчин си я публикувала и тя в стори в Инстаграм 🧡💪🤛
На Сторито на "BUJIN" са написали "Някои приготовления" 😎

# 160
Ле -ле, да и се ненадявш. Крехка и бойна, фурия.
Наистина всичко и се отдава .
Да се надяваме, че тренировките са свързани с подготовка за предстоящо ....ново, приключенски проект например. Обича да експериментира.
В Туитър очакват екшън филм

# 161
Албена мерси за преводите от предаването с участието на Елчин.  Flowers Hibiscus
Ели ще  е интересно    да гледаме Елчин в екшън. И като я гледам как тренира ще бъде нещо мноооого интересно за гледане  Simple Smile

# 162
Още от Елчин и зад кулисите на предаването

# 163
🌟👏🧡🆕🆕🧡👏🌟
От предаването "Kamuranla bir gece show-Едно нощно шоу с Камуран"
💢Елчин говори за партньорството си с Къванч. 💢
ПРЕВОД :
КАМУРАН :
-Има международна награда. На сериала "Çarpışma-Сблъсък" В чужбина е известен като
 "Crash".
Бързо, бързо, виж, направи го ето така, може би директно.
Бог ти каза, виж, ще бъде голямо.
Има международна награда и не всеки знае за нея.
Защото, въпреки че е публикувана преди години, творбата, която наричаме „Чарпъшма, Киванч Татлъту“, играхте   заедно, получи много голяма награда и сега виждаме турски линии в такива награди. Този период не е съществувал в Сеул, доколкото знаем, нали? Можете ли да поговорите малко за него? Много е важно, защото искаме да защити своята епоха. Говорим си малко за тези произведения, ако сте забелязали.
ЕЛЧИН :
-Ние с Корея знаете, имаме сладка връзка във филмов аспект.
Не, те всъщност го гледаха, харесаха го и му дадоха награда, а нашият продуцент отиде и получи наградата за сериала до колкото си спомням, мина много време от тогава.
Корея културно е много близо до нас, тъй като се гледат много техни продукции при нас, а те гледат много наши турски продукции при тях.
Имат много хубава, добра работа, така че и там се случват хубави неща.
КАМУРАН :
Но работата ви беше  много добра, разбира се.  Беше много добра,сякаш  беше международна творба.
ЕЛЧИН :
-Искам да кажа, мисля, че това беше работа, която можеше да бъде продължена, но приключи, преди да успее да продължи по дълго, и  получената наградата  малко ни натъжи .
КАМУРАН :
-Елчин може ли да се случи, като в Холивуд  или нещо подобно, виждаме го навсякъде и в Боливуд.
Има 6-7години почивка и след това тази работа може да започне отново. Така е в света.
Знаем, че това в Турция никога не е правено до сега.
УМУТ КУРТ :
-Това е много трудно  да се случи.
ЕЛЧИН :
-Трудно ще се случи, почти невъзможно.
КАМУРАН :
-То е като това, знаете, като на най-високо ниво например, мога да направя нещо подобно.
ЕЛЧИН :
-Нека да зададе въпроса относно работата, какво е това горно ниво, нищо (въздух).
Вярвам в духа на времето. Всичко е красиво с времето си. Например, „Kiralik Aşk-Любов под наем “, „Kiralik Aşk-Любов под наем “ беше нещо, което ти ми казваш. Ако беше точно сега, нямаше да го гледаш със същото мислене. Защото времето е срещу него сега.
КАМУРАН :
-Но нека погледнем този проект и да напомни на публиката, моля.
ЕЛЧИН :
-Къванч е като покрив(високо) .
Ще ви кажа нещо, да видим дали греша.
Когото и да сложиш без значение кой е до Къванч...
УМУТ КУРТ :
-Къванч винаги е красив😀
ЕЛЧИН :
-Да. Къванч е винаги е по- красив.
Който и да сложите до Къванч, Къванч винаги ще бъде по-красив. Ето, защо да играеш с него е като проклятие. Красотата му е невероятна. Наистина, това е истината.
КАМУРАН :
Но ти също си така, но твоята скромност...
ЕЛЧИН:
Но наистина е така, наистина.
КАМУРАН :
Скромността в теб не ти дава да кажеш същото за теб, ти също си.
Мисля, че го наричат това "Кутиено бебе".
ЕЛЧИН :
Благодаря.
УМУТ КУРТ:
Преди няколко дни беше направено видео за това какво би се случило, ако известните личности вършеха нормална работа.
Но Къванч и там е красив. Това наистина ме побърква.😀
КАМУРАН :
Какъв партньор е той?
ЕЛЧИН :
Страхотен. Много е забавен. И ние се забавлявахме много с него .
КАМУРАН :
Предполагам, че сте приятели и в нормалния живот, тъй като ви виждаме постоянно на такива малки събирания, на рождени дни?
ЕЛЧИН :
Да, точно така.

😎💪🤛🆕😎🧡🤛
🧡😎🆕🆕😎🧡
Фен е попитал треньора от снимката с Елчин, Бурак  кой е снимал тази снимка.
Той и е отговорил, че "Това е екранна Снимка от видеото."
💢Ще очакваме скоро и видео от тренировката.
Готови се Елчин за някакъв проект, но да видим какво ще е точно💢

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 23:49 от Albena Goranova 606011

# 164
Благодаря за превода!
Къванч ,,винаги е красив,, звучи страхотно като признание от актьор партньор .
Може ли Къванч да не се харесва, той е една от емблемите на турското кино.
А Елчин е толкова скромен човек.
………………….
Баръш и Бурджу

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 12:31 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт