Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 38 481
  • 648
  •   1
Отговори
# 30
Харесва ми якето на Елчин

Сладурана е Елчин

Мисля,че са нови. Изглежда перфектно. Май е бил в музей
18 май — Международен ден на музеите.

Днес снимките на «Дехшет бей» са приключили
Сега ще очакваме датата на излъчване,като преди това някой и друг фрагман

# 31
Ели  мерси за инфото и красотите  Kissing Heart
Елчин наистина е  много сладка  и красива   Heart
Тези снимка на Баръш като  че ли си ги спомням или  много приличат на един от преди може би една година когато беше май или в Саудитска Арабия или в Катар на формулата ,а също и даде интервю за тамошна телевизия.Thinking А и не е с хайдушкия мустак Simple Smile което естествено нищо не означава,защото може във филма по сценарий да е трябвало дедектива да го махне и да пусне брада  Thinking

# 32
💥✨🌟🆕🆕🌟✨💥
„Трябва ли да имаме деца?“ Отговорът на въпроса е по-сложен от всякога.
Какво може да се случи в бъдеще?
"101 с Елчин Сангу"🧡
Сега с 4-ти епизод и само по "Gain".🧡👌
https://www.instagram.com/reel/DJ3pjDzMO40/?igsh=MWxudGJiZjNyYmIyaA==

✨🌟

✨🌟🧡🌟✨
Снимка от гримьорката Хамиет Акпънар, написала е:
 "Кралица" 👑

💫💫💫💫💫💫💫💫💫
🙄🤔🆕🆕🆕🤔🙄
Елчин беше подала жалба срещу Бирсен Алтунташ,
относно "преследване" и
"клевета".
Но прокуратурата е разгледала жалбата и е  направила разследване и решава,че тези престъпления за които е жалбата не са осъществени и затова прекратява досъдебното производство, няма да се води дело.🤔🙄
💢Това решение Бирсен Алтунташ  го прие с голяма радост и го публикува навсякъде в социалните мрежи 🙄🙄
😡🤬😡🆕😡🤬😡
Написаното в соц. мрежи от Бирсен Алтунташ за решението на прокуратурата за подадената жалба от Елчин.
ПРЕВОД :
"Завеждането на дело и ходенето до съд, за да се накара някой, който си върши работата като журналист, се е превърнало в познат рефлекс.
Човек на име Елчин Сангу също предпочете този метод, но отново получи отговора, който заслужаваше, от самата съдебна система. Лесно е да се умножават случаите, но е трудно да се
промени истината."

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
✨💥🆕🆕🆕💥✨
Снимките на филма "Dehşet Bey" с участието на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн са приключили 🌟🌟

🖤🌟
И "новия" Баръш след ролята на
Дехшет Бей😉😊

🌟🖤💫

# 33
Ени, Албена,
Да, Бирсена демонстрира голяма доза злоба към Елчин.
Четох  публикациите и се разбират доста добре  чрез Гугъл;
Много от феновете на Елчин реагираха ,директно я питаха защо е тази омраза към Елчин, завижда ли- защото е красива, популярна , има много фенове и извън Турция.
Тя, ако не и харесва написаното, блокирала  директно пишещия, обвинява, отговаря злъчно, ....журналист била.  Имала е и  проблем с още една артистка Sinem Ünsal' , не разбирам какво за нея.
Доста са коментарите под поста.

Но пък си е красавица, и преследва целите си.
Всичко обаче си има цена

# 34
Hug  Hug  Hug
Албена мерси за инфото,превода и снимките Flowers Rose
Ели Kissing Heart
Бирсен не е никаква журналистка ,а е просто жълта клюкарка , от тия най-мазно жълтите и гнусните Angry Ама да е жива и здрава и да си се радва на успеха Angry,На Елчин не може да и затъмни харизмата и феновете няма да спрат да я харесват ,е за съжаление моралната победа от този казус не е за нея ,но  в този наш свят не винаги правилното побеждава. Cry Елчин си има талант, красота ,известност ,уважение от колеги  и обич от фенове  ,а Бирсенището и да се продъни няма да може да го промени това ,така че пак на края Елчин е победителя и винаги ще бъде победител в очите на тези които я харесват и уважават. Heart
Ох бе Баръш напълно обръснат е по-зле и от това да е с мустак Cry тъй че айде стига си е играл ми да се връща в нормалния си външен вид. Hands Pray

# 35
Ени, точно в целта !
И на мен Баръш не ми допада, ама може и за нещо ново да го готвят. А може и просто да му е омръзнала подръжката  на брадата.Във всеки случай чара му си е отишъл Stuck Out Tongue Winking Eye  Grinning Joy

# 36
💥🌟🧡🆕🎬🆕🧡🌟💥
Елчин зад кадър на предаването "101 с Елчин Сангу" 🧡🎬
https://www.instagram.com/reel/DJ9UettsGSf/?utm_source=ig_web_copy_link

🧡🧡🧡

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🧡🆕🆕🆕🧡
Думите на помощник режисьора Анъл Аджар🎬🎥
Превод :
„Много е приятно да работя с Елчин Сангу. Искам да кажа, тя е може би най-приятелската знаменитост, която познавам. И каза, че иска да ме осинови.
Дори днес говори със съпруга си.
Не знам, може би скоро ще заживеем заедно."😀😂😀🤍🥹

🧡😀🧡

🧡🌟

🌟🧡

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Колаж от фен

Баръш е гладко избръснат заради махането на мустака. 🤭
Но това си е той истинският, ако си стоеше така без брада  едва  ли щеше да има  толкова фенки. 😂 Така няма нито харизма, нито чар. 😂😂😂
Дано скоро пусне нова снимка с вече нова  пораснала брада.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 13:43 от Albena Goranova 606011

# 37
Прекрасна, талантлива, харизматична, блестяща и това са част от коментарите на феновете под видеото . Албена

Не за първи път гледаме как работят зад камера с нея, усеща се естественото поведение и харизма на Елчин, винати създава весело настроение на снимачната площадка. Ще ми се вече, да я гледам в сериал или филм.

и още  от  феновете:

В интервю Елчин каза, че семейството му е много радостно и забавно. Колко добре, че можеш да ни донесеш тази радост, която ни разпространява и до днес. Работата ти е диференцирана, защото всичко е много естествено, нищо не е насила, все едно си говорехме в стаята. Елчин ти си велика актриса. Пътят ти винаги ще бъде осветен. Успешни винаги и все по-големи постижения.
.. 🧡🧡🧡 ⚘️ ⚘️ ⚘️

Колко е красиво да работиш с весел интелигентен прекрасен човек #elcinsangu

спомени ,от преди  деситина години

# 38
Hug  Hug Hug
Албена,Ели  мерси за споделеното Flowers Rose  Flowers Rose
Прекрасна Елчин  Heart
Баръш и друг път се е обръсвал съвсем гладко преди лятото ,за да му хване лицето тен и после пак си е пускал лека или по-голяма брада .Е сега може и заради нещо ново да се е обръснал ,но ще видим какво ще стане. Simple Smile
Излезе нов трейлър на сериала на Ханде и Баръш

https://x.com/TGIFxo2/status/1925987308118901174

# 39
Честит празник момичета!

.....................................................................................
И за да сме в темата ,по темата

Излезе нов трейлър на сериала на Ханде и Баръш
https://x.com/TGIFxo2/status/1925987308118901174

Благодаря Ени

Историята ще се окаже позната,  романтика и още нещо.. приятни кадри

Имам чувството ,че гледам продължение на филма им.
Ето го и с руски буквички, Баръш е чаровен.  

https://vk.com/video-38209033_456247747

# 40
Не мога да редактирам предния си пост, за това ще публикувам нов със снимки на Баръш

# 41
Hug  Hug  Hug
Ели  мерси за снимките и руския превод на трейлъра  Flowers Rose
Със сигурност ще е романтичничък новия сериал на Баръш и Ханде .Може би ще има и мало драма ,ще се съберат ,ще се разделят и на края или хепи енд или може би ще са още разделени главните ако ще има втори сезон.Не остана ,още малко и ще  го видим какво ще е сериалчето. Simple Smile
Това ми попадна днес в ютюб-някои от най-хубавите моменти на Дефне и Омер от 1 сезон  Heart

https://youtu.be/Lr0OgzCLUIQ?si=WdMas4AJlBiXHlPi

# 42

Това ми попадна днес в ютюб-някои от най-хубавите моменти на Дефне и Омер от 1 сезон  Heart

https://youtu.be/Lr0OgzCLUIQ?si=WdMas4AJlBiXHlPi

Разкошни са

Елчин с режисьора на предаването

# 43
# 44
💥💢🆕🆕🆕💢💥
Очаквайте тази година по "Amazon Prime Video Türkiye" филма
"Dehşet Bey-Дехшет Бей " 💥

💥💥💥

💥💥💥

💥💥💥

💥💥💥