Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 38 437
  • 648
  •   1
Отговори
# 45
Най - накрая Баръш да се появи в предизвикателна роля и с класна артистка.
Много ми харесват снимките, дават заявка за нещо по- различно, което ни очаква.

# 46
💥💥💥💥💥💥
✨🆕🆕🆕✨
💥За трети път ще се срещнат в проект
Баръш Ардуч и Ханде Ерчел в сериала
"Кралицата на сълзите" 💥

💥💥💥🆕🆕🆕🆕💥💥💥
💥🆕🆕🆕💥
Мечтаното дуо Баръш Ардуч и Ханде Ерчел ще се срещнат за трети път в новия сезон по канал "ATV" в сериала "Кралицата на сълзите-Queen Of Tears” продуцента "O3 Media" и "Dass Production" в адаптация на един от най-добрите корейски сериали за миналия сезон.
Дилара Памук пише  сериала,Ирен Пелин Сьонмезер, Елиф Йонер,Енгин Ерден са включени в сценария екип на сериала, който ще бъде режисиран от Доаджан Гюнеш Перкюн.

# 47
Чак пък мечтано дуо, ееее сега вече имам едно на ум. Брей голяма химия ще да е.Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаме една поговорка:
,,Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, трети път стомната се спукала,, - това очаквам да се случи.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:00 от eliNIM

# 48
Баръш с този нов проект  събира доста критики и недоволства както от турските фенове така и от арабските си фенове. Много недоволство за този общ проект с Ханде отнасят. Но парите са си пари, феновете нека си критикуват  важно е сметката да е пълна. 😂😂😂

# 49
Албена Hug Ели  Hug
Албена  мерси за снимките и инфото  Flowers Rose
Туба и Баръш емиииии много добре стоят един до друг на снимките  Hands Clap  Нямам търоение за промо снимите и трейлъра както и за самия филм.  Simple Smile
Баръш и Ханде в трети проект заедно  и то по телевизията  Thinking  Ще видим на есен с песен как ще бъдат нещата.
Трябва да го видя този корейския сериал дали има бг превод та лятото да го изгледам ,за да съм подготвена на есен  Simple Smile

# 50
Ени, Албена, Hug

Обикновено корейските сериали са с малко епизоди, не така обаче стоят нещата при съседите. Обикновено са разтеглени , сезон да става и историята излиза от оригинала.
Естествено ще е приспособена за турския зрител .
Не съм изгледала нито един корейски сериал, започвам и оставам. Артистите са ми еднотипни.

# 51
💥💥🆕🆕🆕💥💥
Нов постер на сериала "Aşk Hatırla - Помни любовта", първи епизод ще се излъчи на 18 юни по "Disney +" 💥💥💥

👏👏👏👏
🌟💥🆕🧡🆕🧡🆕💥🌟
Рейтинга на предаването
"101 с Елчин Сангу" в
IMDb е  8.9/10💥👏👏👏
Рейтинга се прави тук като  се взема среднопритегляният  размер на всички потребителски рейтинги, изчислен по специален алгоритъм.💥👏👏👏

✨✨✨✨
eliNIM, и аз съм на същото мнение за корейските сериали.
Артистите с еднакви физиономии  и лицата им без изразни.
✨това е някакво резюме на сериала в оригинал ,който ще адаптират турска версия и ще играят Баръш и Ханде.✨
"Може да се каже, че е щастлив - първо болестта ѝ, после амнезия и разни други премеждия, но в крайна сметка заживяха в любов и разбирателство.
Да, но нямаше да е корейски сериал ако не е с леко шантав финал - има скок във времето и показват главния герой (вече възрастен) на гроба на любимата му. Не че посланието на надгробната плоча не беше красиво, но можеха да ги спестят тези последни кадри... Навяват тъга."

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 12:08 от Albena Goranova 606011

# 52
Мерси Албенка Hug

Не ми се гледат подобни тематики, но разбрах защо са отново в тандем двамата. Почти съм убедена , че има намеса от каката. Действа на сигурно , семейството трябва да се финансира. Хандето е сигурна с богаташа, няма да се наруши  идилията на Ардуч  фемили. Гледам как зарибяват публиката с кадри, които интригуват.
Ама те си се прегръщат, целуват и всичко под знака- “ игра”
Да , точно така, наред е всичко.

Отвратих се преди години от един турски , актьор, който харесвах и следих, защото беше добър артист , за съжаление започвам да изпитвам същото към Баръш.
Дано не съм права и ме опровергае. Ламтеж, ……..може би светът става различен и се отразява  и на киното , не само у съседите но и в световен мащаб.
Няма ги сериалите с Берен, Нургюл, Бурчин и още класни доказали се актьори. А и с качествени истории, които вълнуват.
На пазара се появяват все по меркантилни актьори.

# 53
💥🌟✨🧡🆕🆕🆕🧡✨🌟💥
💥💥💥🆕🆕🆕💥💥💥
Уре ще излезе рекламата на Елчин за козметичната марка  "Bioxcin Türkiye"💥
Публикува ли са  клип в Инстаграм с текст:
"Готови ли сте да разкрие те силата на косата си?"
Bioxcin :
"Имаме страхотни новини за сътрудничество, което нямаме търпение  да споделим с вас!
Останете на линия!
Големия ден е утре!✨🤎🌟"
https://www.instagram.com/reel/DKPJsfZNoXz/?igsh=dWc0ZzhpaXFla3R3

💥🌟✨🧡✨🌟💥
💥🌟✨🆕✨🌟💥
От "Bioxcin" :
ПРЕВОД :
"Много сме близо до това да ви представим нашето ярко, силно и красиво лице на марката – серията подхранващи масла Bioxcin – ярката, силна и копринена серия на годината!" 🧡✨🌟
https://www.instagram.com/reel/DKPr9BXocM1/?igsh=MWgwY3dhMTNuaW1kYw==

🌟✨🌟

💫💫💫💫💫💫💫
🆕🆕😐🆕🆕
Стори в Инстаграм от Елчин,публикувала е и в X(ЕКС - Туитър)
💢Превод на текста от Елчин :
"Писала съм тук и преди, но нека го кажа отново, тези слухове не са верни, аз съм в много добро здраве, хора постоянно ми звънят от страх и близките ми са притеснени. Моля ви, отново ви казвам, аз съм много отзивчив човек, можете да се обадите и да получите потвърждение за новината си, преди да я публикувате. Не мислиш ли, че е странно да публикуваш новината и след това да получиш потвърждение?"

# 54
Супер рейтинг за предаването на Елчин.
И как да не рекламира продукти за тази разкошна коса. Меден цвят.
За непроверените новини, еми как  да и се обадят преди да я публикуват, като целят точно обратното да и навредят. Умишлено се прави, завиждат.

# 55
Hug  Hug  Hug
Албена  мерси за новините и преводите  Flowers Rose
Браво за хубавия рейтийнг на предаването на Елчин   Hands Clap  Heart  Турскоговорящите гледат интересни предавания ,а ние дето не разбираме турския гледаме красиви кадри и тук таме схващаме по нещо от поредния епизод ноооо пак не се оплакваме защото все е нещо ,а и гледаме любимата си актриса на екран  Simple Smile
И нова реклама ще има с Елчин еми още по-добре ,ще имаме още нещо за гледане Simple Smile
Корейски сериали съм гледала няколко и да артистите са еднотипни ,сюжетите също горе долу се развиват еднакво ,но въпреки всичко тези сериали които съм гледала са ми харесвали.Гледала съм и корейски филми които също не са лоши.Мисля че азиатския начин на живот както  и философията им за живота е съвсем различна от нашите европейски разбирания  и това е май нещото което хем може да отблъсне или пък да привлече зрителите към техните сериали и филми.Иначе сериалите им не са по много серии така че турския римейк обикновено е доста по разширен ,добавят се сюжетни линии и герои както и се премахват някои ,за да се напаснат нещата и да се адаптира сюжета за турска публика.Ще се види със сериала на Ханде и Баръш какво ще се получи, аз във всеки случай им желая от сега успех защото в тази силно конкурентна среда на турската дизи индустрия да се оцелее си е чист късмет .Flowers Four Leaf Clover
Не мисля ,че има нещо лошо в това ,че Баръш и Ханде както  и хората около тях искат те да работят заедно за трети път.Да има много които ги хейтят ,но явно има и достатъчно които ги харесват ,за да правят за трети път нещо заедно.Сега и ако излезе успешно новото начинание какво по-хубаво от това.Наприме двойката Ханде и Бурак Денис е много харесвана обаче втрият им сериал не беше много успешен ,е то и първия беше завършил преждевременно де ,но историята във втория беше доста интересна но май настъпиха някой по мазола и рязко смениха сюжета и от там може би и рейтинга взе да пада и приключиха също преждевременно .Сега дано третото  начинание на Баръш и Ханде да бъде успешно и да си изкарат цял един сезон без проблеми  Flowers Four Leaf Clover
Ели не ми се вярва Гупсе да лежи на тая кълка ,че Ханде е заета и нищо не може да се случи между не и Баръш.Ханде да не е само тя жена на сета ,има поне сигурно 50-на мацки на всеки сет които могат да станат потенциални съблазнителки и ако на Баръш му е слаб ангела хич не му е  необходима Ханде той може и с някоя второстепенна актриса и с гримъорката и със стилистката да изневери  ако е мераклия.Така че Гупсе или трябва да е сигурна в себе си и  в Баръш или не трябва да и пука изобщо или трябва да си затваря очите и пак да не и пука иначе предполагам не  е хич лесно  с тази тяхната професия.

# 56
💥✨🆕🧡🤍🆕✨💥
Елчин,рекламно лице на козметична марка
"Bioxcin" ✨🤍🧡✨
💥🧡🌟🆕🌟🤍💥👏
💢Въпрос на Журналист:
Защо избрахте Елчин Сангу?
💢Отговора на Изпълнителният директор на "Bioxcin" :
"Bioxcin" е силна марка и трябва да продължи и със силни имена.
Г-а Елчин е такова име.
Със своята красота, характер, стойка и актьорски талант, тя в момента заема важно място в Турция и е сред петте най-доверени  известни имена. "🌟🧡👏

✨🧡🤍✨

🤍🧡🌟🤍🧡

💥💥💥🆕🆕🆕💥💥💥
Рекламата на "Bioxcin" с рекламно лице Елчин Сангу 💥🧡✨
https://www.instagram.com/reel/DKRdxKKCzI4/?igsh=MWRvZjA3YW1qY3B3Zg==

🤍🧡

✨🤍🧡

⭐✨🤍🧡✨⭐

⭐✨🧡🤍⭐✨

✨🤍🧡

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 15:55 от Albena Goranova 606011

# 57
От днешния лансман на Bioxcin, чието рекламно лице е #ElçinSangu.

https://x.com/i/status/1928421260909789343

https://x.com/i/status/1928393133433229361

Елчин е нежна, естествено красива, излъчва финес.

Стълбите в палата напомнят минали емоции.

Прекрасна е!

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 20:37 от eliNIM

# 58
# 59

Сияе, толкова чаровна и излъчваща жизнерадост Елчин.
Заразително позитивна!

Общи условия

Активация на акаунт