Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 055
  • 654
  •   1
Отговори
# 570
Ени, тъкмо щях да попитам за Гупа, нооо не е  пропуснала да се разходи със звездния си  мъж до Абу Даби, нищо че е свикнала с гледката пред себе си.
Като гледам как се тълпят около ,,морската гледка,,  трябва да си помисли друг път какви глупости бръщолеви, наляво и на дясно, щото ако не беше той щеше да си стои  и пише простотии. И хората ще я знаят като ,,великата ,, сценаристка, а сега е съпругата на този красив и талантлив мъж.

Представянето :
,,Баръш Ардуч известен с ролите си в ,,Кузгун и Алпарслан,,  ще сподели ............
интересно ,нямаше ли друга по -известна роля , преди всички тях, която всъщност го направи за една нощ  да е известен. Защо се страхува ....или по -точно избягва да говори за Йомер Ипликчи!!! Eмблематична роля, след която тръгна всичко за да има толкова фенове

https://vk.com/video-38209033_456248840

Гупа в публиката, получава целувка

https://vk.com/wall-38209033_404064

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 22:26 от eliNIM

# 571
Ели,аз в това видео не чувам да го представят с ролите му ,а само като Баръш Ардуч и ,че вече няколко пъти е бил в Абу Даби  и че всички в публиката много се радват да го видят.Но и да го представят с някои определени роли то мисля ,че не е по негов избор това ,а си е лично така направено от организаторите на събитието.Но честно казано наистина не чувам в това точно конкретно видео  да го представят с някоя определена роля.
Гупсе е една щастлива жена и само ако можеше и устата си да не я отваря толкова много щеше да е супер ама аде не го умее това нещо тя.
Водещата на събитието направо си изгуби контрол над нещата и накрая бодигардовете си го взеха Баръш и го поприбраха Simple Smile

https://x.com/BarisArducWorld/status/1998114663456800863?s=20

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 22:42 от Eny87

# 572
Чаровник е  Баръш.

Има промяна при него, сега говори за евентуален проект с жена си. За разлика от минали  интервюта

https://x.com/i/status/1998125584111858148

,,Днес на събитието Bridge Summit водещият на канала ETbilarabi Дана Ал Ашкар припомни, че Бариш Ардуч и Гупсе Озъй са се запознали на филмово плато, че днес са женени и имат една дъщеря, и добави: „Всички ние много харесваме и обичаме вашето семейство“. На въпроса „Ще ви видим ли отново заедно в някой проект?“ Бариш Ардуч отвърна: „Запознанството ни започна с работата ни заедно, искаме да се срещнем отново в някой проект и да оставим спомен за детето си, но не знам кога ще стане“.

Ени, коментарите са от Туитър, естествено ,че организаторите представят творчеството му.
Важното е, че е много освободен, разговаря усмихвайки се. И прави жест  с въздушна целувка към жена си от сцената на подобен международен форум.
Харесва ми как се държи.

Да сложа и нашето момиче

Скрит текст:
Ибрахим Челикол, Асли Енвер и Нилсу Берфин Актуш в „Айна“ – сюжет:
Интересни събития, които се развиват, когато животът на Серра, която си мисли, че има щастлив брак с мъжа си Сарп и двете им деца, се размени с живота на Дениз, която привлича вниманието с младостта и красотата си...
Много са чаровни

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 23:11 от eliNIM

# 573
Ели  Kissing Heart
Баръш и Гупсе могат да направят Делиха 3 или Платоничен 2 ,където на место Керем Бюрсин ще бъде Баръш и по него ще търчат всички местни девойки . Simple Smile
Тоя отговор на Баръш ми се струва от типа политкоректен ,че хем Гупсе е в публиката хем пък и как да отреже и да каже ми не ща да се снимам втори път с жената ,стига ми ,че я търпя в къщи ся и па на работа с нея емииииии много ще е Simple Smile
Шегата на страна ,но както и други се снимат в по няколко неща заедно и Баръш и Гупсе може да го направят  и ще е вероятно като всичко друго което прави тя защото не ми се вярва да я видим в тежка драма или в нещо написано от друг. Simple Smile
Ай,Ели много са сладки тия в скритото Heart и нямам търпение да ги видя в действие. Simple Smile

# 574
Ели  Kissing Heart
Скрит текст:
Баръш и Гупсе могат да направят Делиха 3 или Платоничен 2 ,където на место Керем Бюрсин юе бъде Баръш и по не го ще търчат всички местни девойки . Simple Smile
Тоя отговор на Баръш ми се струва от типа политкоректен ,че хем Гупсе е в публиката хем пък и как да отреже и да каже ми не ща да се снимам втори път с жената ,стига ми ,че я търпя в къщи ся и па на работа с нея емииииии много ще е Simple Smile
Шегата на страна ,но както и други се снимат в по няколко неща заедно и Баръш и Гупсе може да го направят  и ще е вероятно като всичко друго което прави тя защото не ми се вярва да я видим в тежка драма или в нещо написано от друг. Simple Smile

Абсолютно YumYum да са живи и здрави двамата.
Ибрахим и Аслъ, очаквам ги да видим в какво са ги събрали
!
Баръш Ардуч сподели трогателни моменти на срещата на върха на моста🆕✍🏻

От арабската преса⤵️

Баръш Ардуч участва в Bridge Summit, голямо международно събитие, което събра ключови фигури от медиите, развлекателната и творческата индустрия. Дискусии, изложби и лекции бяха част от срещата на върха в Абу Даби, чиято цел беше да промени начина, по който хората общуват по целия свят.

Ардуч беше един от най-обсъжданите участници и както експертите, така и широката публика проявиха голям интерес към него.
В речта си Баръш Ардуч обсъди кариерата си, подхода си към актьорството и личния си живот. Той говореше честно и използваше прост, директен език, което резонира с публиката. Актьорът, най-известен с ролите си в сериалите „Любов под наем“, „Алпарслан: Великите селджуци“, „Кузгун“ и „Чукур“, говори за значението на креативността, дисциплината и емоционалната интелигентност в работата си. Той също така обсъди как глобалните платформи и международните сътрудничества променят турската развлекателна индустрия.
Един от най-забележителните моменти на церемонията бяха нежните забележки на Ардуч за съпругата му, Гюпсе Йозай. Йозай, която го придружаваше до Абу Даби, често беше посочвана като голяма подкрепа в живота му. Ардуч не се сдържа да изрази благодарността си към нея. Той описа връзката им като съвместна, основана на уважение, забавление и взаимна подкрепа.

Баръш Ардуч и Гюпсе Йозай са една от най-известните турски двойки. Те се запознават през 2014 г. на снимачната площадка на филма „Делиха“, за който Йозай е написал сценария и в който играе главната роля. Започват като приятели, но приятелството им бързо прераства в романтична връзка. Женят се през юли 2020 г. През 2022 г. се ражда дъщеря им Жан Ася и Ардуч казва, че това е най-хубавият ден в живота му. И двете известни личности обичат да пазят личния си живот в тайна, но когато са заедно, хората се възхищават на близостта им.

На срещата на върха „Бридж“ Ардуч говори за това как бащинството е променило светогледа му и е придало на живота му повече смисъл. Той също така каза, че макар да очаква с нетърпение бъдещи проекти, семейството му остава негов основен приоритет.

Събитието демонстрира както неговата професионална визия, така и неговата топлота. Участниците останаха със силно впечатление за актьор, който цени постиженията, честността и любовта в еднаква степен.

✍🏻 издание ALBAWABA

Честно казано, останах с впечатление, че визията на форума ще е по -различна.

https://vk.com/video-38209033_456248874

От Туитър :

Браво! 👏Баръш днес си призна сам, че сериалът „Любов под наем“ е променил живота му. 💯💯💯 Той стана разпознаваем по целия свят

,,Затова за мен това е много важен завой в собствения ми живот, „Наемана за любов“. Това стана работа, която преобрази живота ми с 180 градуса.“

https://x.com/i/status/1998050437090717829

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 22:42 от eliNIM

# 575
Ели,мерси за видеата, статията и преводите  Kissing Heart  Flowers Rose

https://x.com/Cherimvibe/status/1998153707322855875?s=20

# 576

от летището в Абу Даби

https://vk.com/video-38209033_456248890

публично засвидетелствува любовта си към жена си
https://vk.com/video-38209033_456248888

# 577
Hug  Hug  Hug
Ели  Kissing Heart
Феновете са се нафотали на воля с Баръш  Simple Smile
Малко красота и от Елчин и "Сънливец" Heart

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 17:37 от Eny87

# 578
Елчин е красота за очите , да сложа и още една страхотна артистка, а и също така чаровница

# 579

🍿🎬Според BoxOfficeTurkiye, 53 495 души са гледали филма „Uykucu“ през седмицата от 7 до 11 декември. 👍✨Общо 812 195 души са гледали филма. 👍🔥
Филмът е класиран на 5-то място в бокс офиса за 2025 г. 👍✨👊
Общи приходи от бокс офиса: 154 945 057 турски лири. ✨✨✨

Да видим какъв резултат ще постигне и премиерата на същия продуцент с Озан Акбаба и филма  "Пощальонът". Наскоро беше и Гала вечерта но ми се стори доста по - обикновена и не се вдигна такава шумна реклама, като при Чаатай и Елчин. Не че се интересувам толкова но мернах снимки.

Скрит текст:

Озан тук е сладур с тези мустачки , усмивка и униформа и с магаренцето с детенцето.

Нашия филм и Гала вечер беше уникална и запомняща се както и отзивите от филма. Имаше и интервю в предаване преди това.  

# 580
Браво на ,,Сънливците,, които предизвикват толкова много зрители и критика да са доволни.

Чаатай и Елчин са супер на снимката, страхотни, страхотни. Как си личи добрата екранна двойка .
Актьори и екип са свършили добра работа, след като поддържат интереса към филма. За Галата няма две мнения, беше шумна като реклама , визия и представяне. Чачо и Елчин са направили дует който радва и пълни киносалоните. Браво!!!
Дано и другия филм на продуцентите има успех. Артистът не ми е познат, но не съм критерий за сравняване, защото почти не гледам сериали в последните месеци.
Много е хубаво, че тук, във форума се публикуват интересни новини. Благодаря!

https://x.com/nisagul899/status/2000518336208162919?s=61&t=9BYBQmKit43cTjfLHDzZeA

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 21:18 от eliNIM

# 581
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Kissing Heart

# 582

Гупа изглежда добре, даже много добре. Много е отслабнала. Репортери отново я питат за Баръш, едно и също.

https://x.com/2_sayfaofficial/status/2001383713834455500?s=46&t= … fhN4S03IDEJ_CHbmw

Бурджу  се появи, пред репортери казва, че харесва филма на Хандето. Очарователна, естествена  и мила. В Туитър има много хубави коментари за нея. Обичат я зрителите , има и защо, разбира се.

https://x.com/iamanotqueen/status/2001384847588442434?s=46&t=NEb … fhN4S03IDEJ_CHbmw

# 583
✨🆕🆕🆕✨
Попитана от журналисти за партньорката която най-много подхожда на съпруга и Баръш Ардуч, Гупсе Озай отговори, че той е играл с много, но най-много му  подхожда
Ханде Ерчел. 💥

# 584
✨🆕🆕🆕✨
Попитана от журналисти за партньорката която най-много подхожда на съпруга и Баръш Ардуч, Гупсе Озай отговори, че той е играл с много, но най-много му  подхожда
Ханде Ерчел. 💥
Да, наистина най-много му подхожда, видяхме вече резултата. Satisfied Sob ,,брилянтна,, двойка Yum
От многото подхождане така омагьосаха зрителите,че приключиха без време. Щото Хандето най-много му подхожда.  Yum  Sweat Smile  Дано скоро Гупа най-накрая накара мъжа си да играят заедно, та съвсем да ни омагьосат. Тя , още повече, ще  му подхожда.

А тази двойка  без много  приказки продължава да радва зрителите.  

Прожекциите на „Сънливеца“ в кината почти приключват! Филмът е прожектиран в 83 кина тази седмица. Според BoxOfficeTurkiye, 16 179 души са го гледали през седмицата от 12 до 18 декември. 👍✨️ Общо 828 374 души са гледали филма. 👍🔥👊Общи приходи от бокс офиса: 158 109 439 турски лири.

Ето и доказателството за успешно свършена работа!
Браво! Поздравления за успеха!
🏆 | #ElçinSangu и #ÇagatayUlusoy в главните роли на филма #Uykucu спечелиха на наградите ЕİK „Филм на годината“

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 20:05 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт