Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 38 773
  • 651
  •   1
Отговори
# 585
Hug  Hug  Hug
Албена   мерси за превода Kissing Heart
Ох тая Гупсе бе ,колко е широко скроена и неревнуваща .Angry Ако още един милион пъти го повтори може и да си повярва и ние също да и повярваме.Simple Smile И изобщо какви са тия въпроси ревнувате ли мъжа си ,с коя от своите партнърки стои най-добре мъжа ви Thinking Ами естествено че ще каже ,че не ревнува обаче това за партнъорките не съм съгласна с нея. Баръш с всичките си партнъорки има много хубава химия -и с Фахрие и Кайра в АлпАрслан ,и с Бурджу в Кузгун и с Елчин във Време за щастие и ЛН и с Туба във филма им и естествено и с Ханде в трите им проекта .
Ели мерси за инфото за Сънливец Kissing Heart Голямо браво за Елчин,Чаатай и екипа за успеха който постигат с филма си. Hands Clap

# 586
Снимки и видео публикувани сега от откриването на форума в Абу Даби

https://x.com/barisarductr/status/2003173531878838591?s=61&t=9BY … mKit43cTjfLHDzZeA

# 587
Ели Kissing Heart  Баръш е на представяне на бирата Стела Артоа и доколкото разбирам и е станал посланик или рекламно лице на марката за Турция.Браво за което  на Баръш  и дано сътруднчеството им да е дълготрайно и ползотворно  Hands Clap  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/BarisArducWorld/status/2003199827472191871?s=20

https://x.com/barisarductr/status/2003212674424013013?s=20

с Енгин

и с Баръш Калъч

Гупи и тя там ,еееее гледката може и да е втръснала ама не я изпуска от поглед нито за миг Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 13:55 от Eny87

# 588
💥🆕🆕🆕👏🆕🆕🆕
Филма "UYKUCU- СЪНЛИВЕЦ" е спечелил още една награда, Най-добър филм на годината-"Mavi Elma-Синя Ябълка"
От Истанбулския Университет. 👏👏👏👏👏👏👏

👏👏👏

# 589
Ели Kissing Heart  Баръш е на представяне на бирата Стела Артоа …..

Ама пък как му отива….😛🤓

Е аз какво съм разбрала,  няма нищо .
Той за много  марки стана лице, ама хубав човек .
На Гупа нали и е омръзнала гледката , а е все до него. И все мъжа и е повода, за нейните гениални глупости никой не я кани .
 Така добре изглежда, наистина се е постарала  за външния си вид, е като поведение има още много да се старае.

За Елчин ,Чачо и екип се радвам, нека има още признание защото го заслужават. А още филма не е тръгнал извън пределите на Турция и печели признание.
БРАВО, БРАВО!!!!

# 590
Hug  Hug  Hug
Ели  Kissing Heart  Албена  Kissing Heart
Браво на "Сънливец" за поредното признание което е получил Hands Clap Дано да получат и още и още и да имат и още  и още успехи защото го заслужават напълно Simple Smile  Hands Pray
Ели  и на мен ми харесва как изглежда Гупсе-косата и прическата и дрехите и всичко си е ок,ако успее и да бъде и малко по- обрана в изказа си ще бъде съвсем супер ама надали можем да очакваме това от нея.
Ето още една снимка от събитието

и ще добавя малко красота от Елчин  Heart

# 591

Ели  и на мен ми харесва как изглежда Гупсе-косата и прическата и дрехите и всичко си е ок,ако успее и да бъде и малко по- обрана в изказа си ще бъде съвсем супер ама надали можем да очакваме това от нея.

Съжалявам, че отново ще я коментирам, нооо тя се вихри из студията. Неизбежно е... да се отмине поредната изява. В близък план с поведението си отблъсква.

преводът е автоматичен, разбираме за какво иде реч.......много е заета.........много.

Разбира се, Баръш има време и готви, няма лошо дори е чудесно.Нооо жена му прекалява.

,,Какво е положението ти с кухнята?

🗣️ Гупсе Озай: „Ръцете ми са вкусни, но не винаги мога да отделям време за готвене. Бариш много обича да влиза в кухнята. Татенца, влезте малко в кухнята... Като момиче бих искала баща ми също да влиза в кухнята...“,,

Турците започват да се отегчават от двамата, в Туитър вече има доста негативни постове. Изненадана съм, Баръш не го заслужава. Харесва ми като поведение и това което прави пред екрана, но виртуалното пространство е необятно, кой каквото мисли и възприема коментира.
От една страна е партньорството с Хандето, знаем за какво, а от друга изявите на Гупа. Пишат, че непрекъснато излизат от някъде, до кога - екран, соц мрежи и т. н.

# 592
Ели те съседите много обичат все за нещо да мрънкат така че това е просто на дневен ред ,утре ще се появи нещо друго. Simple Smile
А при Гупсе това  е положението ,канят я щото знаят ,че ще им напълни програмата с приказки и няма да има и миг  в който да се чудят как да го запълнят .Тя си има нейната си публика която я харесва явно може да забавлява и аудиторията с глуповато държание и си я канят от различни дневни предавания да им запълва времето.А това ,че върти все едни и същи приказки до втръсване явно не е чак толкова важно.Но в крайна сметка те като я питат това  тя това и отговаря ,ако и задават въпроси само за професията тя и само за това ще говори ,но всичките тия дневни предавания са си на тази основа -приказки,клюкички ,жълтинйки ,а Гупсе хич не си мълчи за личния живот и е супер гост за всяко предаване .Simple Smile
Баръш,Гупсе и приятелите им са се забавлявали добре на събитието.

# 593
Ени,  сериозна компанията , приятели и лете и зима.
Личи си колко им е хубаво, GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 594
🌟🎁🎄✨🥂🎉
🙏Да бъде Коледата ви незабравима,а годината – неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени!
Весело посрещане на Коледните празници!🌟🎁🎄

# 595

Поздравления на целият екип за Филмовата Награда на Годината. Trophy Заслужен успех за целият им труд и Сътрудничество. Hands Clap След като прожекцията по кината изтича догодина живот и здраве се надяваме да го пуснат по някоя от цифровите платформи. Това зависи от продуцента как и с кого се е договорил и продал филма.  Money

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 18:16 от femmi2

# 596
Весела Коледа, момичета на Елчин!

Здреве, щастие и благоденствие за вас и семействата ви!

# 597
Честита Коледа!!!

# 598
Честита Коледа,мили момичета !  Hug  Hug  Hug

# 599
От времето на подготовката за Дехчет бей, сега излизат снимките

Нашето слънчево момиче

и зад кадър от Сънливеца

Общи условия

Активация на акаунт